Skip to forum
Recreational game -...

Notifications
Clear all

Recreational game - nemprofi blog

47 Posts
4 Users
11 Reactions
7,025 Views
nemprofi

Yeah, that A7 hand was heartbreaker but life goes on.

Last week again I was sick hence did not play much. Also on Sunday I visited the La Manche for a nice walk in Bournemouth and completely missed my Sunday schedule. No regrets though :)

Results:

Summary:

Week 9

Number of played MTTs: 9
Total buyin: 40,7 USD
Winnings: 24,25 USD
Profit: -16,45 USD
Starting BR: 1000
Current BR: 905,94
Target: 6000

Reply
Primrose6789

Originally posted by slycs
áuccs ez csúnya

Mit gondolsz CO megadásáról? Az elég laza szerintem... 35%-ban kell jó legyen ha jól számoltam? Az szerintem neki biztosan nem lesz meg a pushoddal szemben. ( nem pusholsz any2-t ugye? :coolface: )

Elég laza de aszt hiszem hogy pont meg van nekki a 35% a pushbol szembe. De én szerntem is a Q9 kiscit túl laza. A BBnak is van egy nagy stack-je, ö is sok kezekel meghivhatja a CO-t és a Q9 nem egy ragyogyó kéz! En eldobbtam volna pre flop a Q9t ha én lettem volna a CO.

Reply
slycs

Originally posted by Primrose6789

Originally posted by slycs
áuccs ez csúnya

Mit gondolsz CO megadásáról? Az elég laza szerintem... 35%-ban kell jó legyen ha jól számoltam? Az szerintem neki biztosan nem lesz meg a pushoddal szemben. ( nem pusholsz any2-t ugye? :coolface: )

Elég laza de aszt hiszem hogy pont meg van nekki a 35% a pushbol szembe. De én szerntem is a Q9 kiscit túl laza. A BBnak is van egy nagy stack-je, ö is sok kezekel meghivhatja a CO-t és a Q9 nem egy ragyogyó kéz! En eldobbtam volna pre flop a Q9t ha én lettem volna a CO.

nemprofi is ezt számolta nekem, hogy épp hogy meglesz neki, de ICM nélkül, ICM-t is figyelembe véve, meg akkor pont nem lenne meg neki.
De a rangeket sem lehet pontosan meghatározni, szóval ez egy tipikus határeset lehet, amit nem könnyű egyértelműen besorolni sehova.
Én am nagy nit vagyok nl mtt-ben, az én movejaim egyértelműbben besorolhatók :f_biggrin:

Reply
Primrose6789

A ICM szempott ból több equity kell nekki, as igaz! A final table-on vagyunk! A CO én szerintem rosszul játszott. :f_ugly:

Reply
nemprofi

Sorry for not taking care of this blog but lately I have many things to focus on. Last week I did not play due to work and travel. I will definately play something this weekend.

Cheers!

Reply
nemprofi

I see no point to continue my challenge until I am back to Hungary. I am planning to restart my challenge after my summer vacations. Until that time I wish everyone the best rivers $$$

Cheers!

Reply
nemprofi

I wasn't posting for a while ... but this hand worth it :D Win a 4way pot with 2 flush :D

BTW: I am still not back to Hungary so I am still not restarting the challenge.

Reply