BRM =BankRoll Management, deci ma refer cate BB sau Buy-ins ar trebui sa ai la o limita ca sa poti face fata variatiei
plus ca eu joc doar HU SnG's deci nu vine vorba sa ajung acolo. Doar ca nu am gasit un astfel de articold despre BRM la HU.
multumesc Vhalee.
desi cred ca te-am stresat pana acum, tot te-as mai intreba ceva: daca schimb Titan cu Full Tilt sau cu Poker Stars, se poate sa mi se schimbe si pe PokerStrategy? adica sa i-a in considerare noul site pt strategypoints? in loc de Titan?
multumesc inca odata
merci vladoo...
nus ce sa zic, pe mine ma omoara Titan asta. vreau sa zic, caut mese potrivite la care sa joc, in general joc la 4. normal ca inaintea mea mai sunt 2,3 uneori 5,6 jucatori care asteapta. si cand ajung sa intru la masa ma trezesc ca in loc de 7 juc care aveau stake mare, asa cum cere SSS nu?, mai sunt vreo 4 sau 5. restul aduc minim stake la masa, la fel ca mine si ce sa fac? o iau de la capat? caut din nou? si risc sa ajung in aceeasi situatie? sau joc? dar din start nu respect regulile SSS...
sigur intelegi ce zic. ai avut aceeasi situatie? parca pe Mansion am vazut ca jucai. daca da, frate, cum faceai? ca eu tind sa schimb Titan cu Full Tilt sau PokerStars. la altceva nu ma pot gandi
numai bine
da..din punctul asta de vedere s-ar parea ca nici eu nu respect SSS in totalitate ^_^ ... ideea e ca nu prea poti respecta regula aceea deoarece prea multa lume joaca cu small stack in zilele astea asa ca linistis poti ramane la o masa, sa fie macar 3-4 BSS( ei sunt de obicei cei dau call la pushuri ) , atata timp cat ai macar atatia la masa eu zic ca ar fi suficient. Chiar nu mai poti gasi la microlimits mese cu +7 BSS. Dar nu as vrea sa te influentez gresit si sa faci vreo greseala din cauza mea. Nu cunosc eu atat de bine SSS si pokerul in general ca sa fac noi reguli. In privinta asta eu consider ca SSS e ca un basm ( ar fi frumos sa fie adevarat ♦). Si apropo am ajuns la 110$, sper sa ajung iar la 160$ sau de ce nu chiar mai sus( majoritate Head's Up SnG's , SSS joc doar pentru puncte).
Iti urez succes in continuare si sa nu uiti sa citesti articolele de la strategie si sa te uiti la videos, pe mine m-au ajutat mult
Your account has been deactivated.
Am invitat cateva cunostinte sa joace poker prin intermediul pokerstrategy si s-a intamplat ca la doua persoane sa le inchida conturile fara sa le spuna motivul.Nu au mai jucat poker niciodata deci nu inteleg de ce s-a intamplat asta.Poate ma ajuta cineva.Au trimis mail la support dar nici un raspuns.
Originally posted by rraiden80
multumesc Vhalee.
desi cred ca te-am stresat pana acum, tot te-as mai intreba ceva: daca schimb Titan cu Full Tilt sau cu Poker Stars, se poate sa mi se schimbe si pe PokerStrategy? adica sa i-a in considerare noul site pt strategypoints? in loc de Titan?
multumesc inca odata
Salutare,
Acumulezi StrategyPoints atata timp cat joci pe orice site partener si cu un cont facut prin intermediul nostru.
Asta inseamna ca daca ai conturi deschise la Titan, Party si Stars, spre exemplu, acumulezi puncte din toate cele 3. Important este ca acele conturi sa fie neaparat create prin PokerStrategy.com.
Sa traiesti si spor la mese,
vhallee
ok, hai sa vedem atunci.
eu am cont creat deja pe pokerstars. daca il sterg si imi fac altul prin voi, e ok? urmand bineinteles sa joc de pe acesta nou. insa sa tinem cont ca acest cont nou va fi inregistrat cu aceleasi date ca cel vechi. conteaza asta?
a, si bineinteles, cum se face treaba asta cu contul creat prin pokerstrategy?
si inca ceva, am vazut ca bonus-ul la PokerStars este de 100% pentru max 50$. adica tu depui oricat, minim 50 si ei iti mai dau doar 50$. corect?
multumesc
Editat de vhallee: Te rog sa nu postezi link-uri de la site-uri de acest gen. Multumesc.
ok, hai sa vedem atunci.
eu am cont creat deja pe pokerstars. daca il sterg si imi fac altul prin voi, e ok? urmand bineinteles sa joc de pe acesta nou. insa sa tinem cont ca acest cont nou va fi inregistrat cu aceleasi date ca cel vechi. conteaza asta?
a, si bineinteles, cum se face treaba asta cu contul creat prin pokerstrategy?
si inca ceva, am vazut ca bonus-ul la PokerStars este de 100% pentru max 50$. adica tu depui oricat, minim 50 si ei iti mai dau doar 50$. corect?
multumesc
Salutare!
Am sa incerc sa-ti raspund:
1. Daca ai deja cont la PokerStars, nu poti beneficia de bonusurile noastre si nu acumulezi StrategyPoints jucand pe acel cont. De asemenea, PokerStars nu permite jucatorilor sa schimbe conturi si/sau sa inchida apoi sa conturi noi, asa ca iti sugerez sa nu incerci pentru ca acest lucru rezulta de obicei in inchiderea ambelor conturi si confiscarea capitalului. Pe scurt, imi pare rau dar nu poti beneficia de ofertele si bonusurile noastre cu contul tau de la PokerStars.
2. Un cont creat prin PokerStrategy inseamna sa descarci si sa instalezi platforma de poker direct de pe site-ul nostru, prin intermediul link-urilor pe care le oferim. Pentru mai multe detalii, te rog sa accesezi acest link:
http://www.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/
3. Ai dreptate referitor la bonusul PokerStars: primesti 100% bonus de pana la $50. Asta inseamna ca daca de exemplu depui $40 vei primi inca $40, iar daca depui peste $50 (indiferent cat), atunci vei primi inca $50.
Numai bine,
vhallee
minunat...
deci trebuie sa raman pe Titan, altfel o sa fiu bronze. si cand ma gandesc ca am facut conturile alea doar asa, sa vad cum este si acolo...si nu am jucat niciodata pe bani reali...
anyway, as avea o propunere Vhalee.
cum ti se pare daca ai trimite un mail la toti membrii pokerstrategy din romania, in care sa ii inviti sa intre in comunitatea romaneasca? ca tot se vrea sa avem articolele in limba romana, nu? si pt asta trebuie membrii daca am inteles bine.
mai mult, cand se inscrie cineva nou din romania, dupa ce si-a facut cont si a trecut testul, sa ii apara un mesaj care sa-l anunte si sa-l invite in comunitate. un mesaj de genul celor care apar cand parasesti de obicei un site de joc, care iti aminteste tot felul de oferte si promotii, turnee etc. numai ca in cazul nostru sa apara dupa ce si-a luat omul banii de la test. sa-i spunem ca existam si sa se inscrie.
mai mult, daca am reusi cumva sa facem treaba asta cu comunitatea mult mai atractiva, sper exemplu sa se tina periodic sesiuni de coaching in romana, sau sa existe in anumite zile, la anumite ore, organizate sesiuni deschise de discutii etc, ar fi mult mai interesant decat sa faci parte dintr-o comunitate punct. doar de dragul de a fi acolo.
acum, poate lucrurile astea se fac dar nu stiu eu si atunci mi-as cere scuze. dar daca nu, trebuie luate in considereare. sigur putem atrage mai multi jucatori daca ar exista un sistem bine pus la punct.
ce zici? ce se poate face? eu ma ofer sa ajut.
multumesc
numai bine.
minunat...
deci trebuie sa raman pe Titan, altfel o sa fiu bronze. si cand ma gandesc ca am facut conturile alea doar asa, sa vad cum este si acolo...si nu am jucat niciodata pe bani reali...anyway, as avea o propunere Vhalee.
cum ti se pare daca ai trimite un mail la toti membrii pokerstrategy din romania, in care sa ii inviti sa intre in comunitatea romaneasca? ca tot se vrea sa avem articolele in limba romana, nu? si pt asta trebuie membrii daca am inteles bine.
mai mult, cand se inscrie cineva nou din romania, dupa ce si-a facut cont si a trecut testul, sa ii apara un mesaj care sa-l anunte si sa-l invite in comunitate. un mesaj de genul celor care apar cand parasesti de obicei un site de joc, care iti aminteste tot felul de oferte si promotii, turnee etc. numai ca in cazul nostru sa apara dupa ce si-a luat omul banii de la test. sa-i spunem ca existam si sa se inscrie.
mai mult, daca am reusi cumva sa facem treaba asta cu comunitatea mult mai atractiva, sper exemplu sa se tina periodic sesiuni de coaching in romana, sau sa existe in anumite zile, la anumite ore, organizate sesiuni deschise de discutii etc, ar fi mult mai interesant decat sa faci parte dintr-o comunitate punct. doar de dragul de a fi acolo.
acum, poate lucrurile astea se fac dar nu stiu eu si atunci mi-as cere scuze. dar daca nu, trebuie luate in considereare. sigur putem atrage mai multi jucatori daca ar exista un sistem bine pus la punct.
ce zici? ce se poate face? eu ma ofer sa ajut.
multumesc
numai bine.
Salut rraiden80,
Referitor la mailul asta, banuiesc ca te referi la un fel de newsletter - ideea este buna, cu siguranta, dar resursele necesare sunt cam greu de obtinut. Am sa propun asa ceva, insa, si vom vedea care este situatia. Daca se poate, atunci vom face asa ceva. La fel pot spune si despre mesajul de intampinare - resurse IT.
Aceste resurse se pot aloca in momentul in care va exista o pagina in limba romana, pentru ca atunci ar fi justificat. Din pacate, asa ceva este greu de obtinut in acest moment pentru jucatorii romani.
Chiar si asa, totul merge pe principiul 'Cerere si Oferta', ceea ce inseamna ca daca exista persoane care cer si persoane care vor sa se implice (moderatori, editori, producatori video, traducatori, etc), atunci putem lansa si varianta romaneasca.
Referitor la sesiuni de coaching sau sedinte deschise de discutii, si asta se poate realiza, dar doar odata ce avem o pagina in romana. Sunt complet de acord ca ar fi interesante si mi-ar placea sa fie implementate cat mai curand posibil.
Ca o mica paranteza, am vazut deja un site romanesc plin de asa-zise promotii, care ofera sugestii romanilor cum sa faca rost de capital gratis in poker. Nu vreau sa intru in detalii, ce e important este ca au copiat materialul nostru si l-au tradus, plus alte chestii mai putin oneste/legale.
Ce as vrea eu de la voi, jucatorii romani:
Dati de stire si celorlalti, informati-va despre ce inseamna o pagina in limba romana, gasiti doritori in acest proiect si vom putea da drumul cat de curand. Principala problema este sa se gaseasca persoane capabile si dedicate, pentru ca daca avem oameni potriviti, va asigur ca putem incepe imediat ![]()
Daca doriti sa reprezentati comunitatea romaneasca de poker nu trebuie decat sa va oferiti si sa va apucati de treaba
Va garantez ca am sa fac tot posibilul sa va ajut cu acest proiect. Repet: strangeti-va intai si vom vedea dupa aceea cum sta treaba ![]()
Toate cele bune,
vhallee
Salut,
Eu unul ma ofer sa ajut, in orice fel este cazul (cu exceptia coaching-ulu). Vad ca primul criteriu este seriozitatea si sincer nu stiu cum as putea sa dovedesc asta altfel decat implicandu-ma efectiv, ceea ce duce la un mic cerc vicios. Oricum, spune-mi te rog daca ai nevoie de o adresa de ymess/gtalk/skype sau trimite-mi un mesaj aici cand crezi ca ai nevoie de o mana de ajutor in plus.
Ti-as fi scris un mesaj privat, dar observ ca nu am voie sa trimit decat prietenilor si mi s-ar parea aiurea sa te adaug inainte de a schimba barem 2 replici :))
Bafta,
Andrei
Originally posted by batmanbatmanbatman
Salut,Eu unul ma ofer sa ajut, in orice fel este cazul (cu exceptia coaching-ulu). Vad ca primul criteriu este seriozitatea si sincer nu stiu cum as putea sa dovedesc asta altfel decat implicandu-ma efectiv, ceea ce duce la un mic cerc vicios. Oricum, spune-mi te rog daca ai nevoie de o adresa de ymess/gtalk/skype sau trimite-mi un mesaj aici cand crezi ca ai nevoie de o mana de ajutor in plus.
Ti-as fi scris un mesaj privat, dar observ ca nu am voie sa trimit decat prietenilor si mi s-ar parea aiurea sa te adaug inainte de a schimba barem 2 replici :))
Bafta,
Andrei
Salut Andrei,
Apreciez faptul ca te oferi pentru acest proiect si te voi avea in vedere in momentul in care toata treaba asta incepe. Ce rugaminte as avea la tine: daca ai cumva prieteni care sa fie la randul lor interesati sa ne ajute, cu atat mai bine. In fond, aceasta pagina va fi facuta de voi si pentru voi, iar eu am sa incerc sa va ajut. Pentru orice intrebari sau sugestii legate de pagina in limba romana am sa te rog pe tine si pe ceilalti membri de aici sa imi trimiteti un mail pe adresa vhallee@pokerstrategy.com.
Numai bine,
vhallee
ok....se pare ca a mai avansat discutia asta...sper sa mearga intr-o directie buna
ideea e cum am putea stii care utilizatori noi sunt romani ca sa ii invitam in comunitatea romana....ceva indicatii de find, search sau alte modalitati
In ce priveste ajutorul....daca zici ca se poate face ceva eu sunt de acord sa ma si apuc de tradus articole daca e nevoie cum am mai mentionat. bun antrenament si pentru mine cu ocazia asta. doar trebuie sa zici si sa vorbim intr-un cadru mai direct(ma refer nu forum, mail ...ceva chat, mess sau alta modalitate de care sa dispun)
Si eu ma ofer sa ajut . ♠_smile: O sa imi conving prietenii sa intre in comunitatea romaneasca de aici.♠_thumbsup:
Salutare Vlad si Dan,
In primul rand, multumesc pentru interesul pe care il aratati :f_thumbsup:. Din moment ce nu pot spune multe lucruri acum (trebuie intai sa fie confirmate), pot doar sa va zic ca este cazul sa va pregatiti ![]()
Pagina in limba romana a fost aprobata si acest proiect va demara mai curand decat ati crede ♠_smile:
salutare,
in sfarsit vesti bune. ![]()
felicitari vhalee !!! ai reusit ! acum, daca o fi sa ne intalnim vreodata, neaparat trebuie sa dau berea de care vorbeam ♦
te poti baza si pe ajutorul meu, dupa cum am mai spus.
succes tuturor
Good!!
Ai reusit deci! Asteptam confirmarea ca sa ne putem apuca de treaba!
Ma bucur ca avem ocazia sa ne afirmam in domeniul asta!
Buna treaba Vali!!
Salut,
Ma ofer si eu sa ajut, cu traduceri/site, coaching mai greu... sunt inca 
@vhallee: esti tipul de pe mymym.com right