Originally posted by doychinov
Zdraveite otnovo,
Doide vreme pak da se vkliucha!
Interesno mi e zashto povecheto bulgari igraqt predimno SNGs, ne znam dali vi haresvat poveche ili e nqkakuw zashtiten mehanizum, az lichno schitam, che imam znachitelno po-golqm uspeh na cash masite...
Anyway - bravos na vsichki, koito uspqvat da grindqt uspeshno nai-niskite limiti - az lichno nqmam nervi da gi igraq - prosto ne sa dostatuchno rewarding... v momenta subiram bankroll za NL100, shte vi informiram kak progresiram...
Edinstvenoto neshto za koeto sujalqvam e, che sum associate-nat s PokerStars, kudeto po nqkakwa stranna prichina cash bonusa, koito vzeh po-rano mi slaga restrikcii vurhu posledovatelnite depoziti...
Sled kato bonusa expire-ne she se vurna na Stars i shte mojete da sledite progresa i po statusa mi tuk 
Regards,
Lachezar Doychinov
Здравей,
Това по-скоро е твое лично впечатление, аз и всички мои познати например играем различни разновидности на кеш игрите.Не виждам и защо трябва да е защитен механизъм, тъй като на СнГ'с стандартната вариация е по-висока.
Успех със събирането на банкрола! Ниските лимити, както повечето хора ги знаят, са от NL10-50. Особено от НЛ25 нагоре ,те могат да бъдат доста доходоносни - стабилен играч може да изкарва без проблеми по 2-5к $ на месец.Освен това, качвайки се по лимитите, научаваш много нови неща и как да ги употребяваш на практика, което е безценно и няма банкрол, който може да ти го даде.
Статуса също не е показателен :). Аз лично си спомням да съм бил диамант на НЛ25 
Ще чакаме с нетърпение завръщането ти в старс. Дръж ни в течение! 
Поздрави,
darkonebg