Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] New Bulgarian community

168 Posts
31 Users
0 Reactions
39.4 K Views

Originally posted by SoyCD

Originally posted by darkonebg

Originally posted by SoyCD
Здрасти на всички!

Nice1
10/10 for the effort! :)

Благодаря... българските CMs ми помагат и дори не ми е трудно, тъй като е като китайски :f_cool:

SoyCD е отличен ученик! Надявам се всички членове на PokerStrategy.com да се стараят колкото него!

Успех на всички!

DessiP (MinervaBG)

Здравейте!

Много се радвам за pokerstrategy.bg :)

Започнах да си играя с пари за дъвки, минах през банички, после торти и сега играя с пари за бяла техника :) Винаги имах пари за поне 20-30дъвки, банички или тортички. :)

А сега сериозно, играя 100НЛ 6макс, 10макс и 2макс, както и ССС(Short Stack Strategy) на нива до 600НЛ, както и турнири от време на време. И през СТТ(турнири на 1 маса) съм минал също със успех. В момента играя в Пасифик и българския сайт - Тангра покер.

Поздрави!

darkonebg

Говорейки за кеш игри във всичките им разновидности, представям ви Наско, един от най-сериозните играчи, които познавам :tongue:
Добре дошъл в импровизираното ни общество и се надявам, че ще участваш активно в истинското !

Originally posted by 2DHades
Здравейте!

Много се радвам за pokerstrategy.bg :)

Започнах да си играя с пари за дъвки, минах през банички, после торти и сега играя с пари за бяла техника :) Винаги имах пари за поне 20-30дъвки, банички или тортички. :)

А сега сериозно, играя 100НЛ 6макс, 10макс и 2макс, както и ССС(Short Stack Strategy) на нива до 600НЛ, както и турнири от време на време. И през СТТ(турнири на 1 маса) съм минал също със успех. В момента играя в Пасифик и българския сайт - Тангра покер.

Поздрави!

Много се радвам и гордея с теб! Не забравяй да споделиш, когато заиграеш за автомобили и къщи! Желая ти много успехи!

Благодаря, че се присъедини към нашата тема!

DessiP (MinervaBG)

Здравейте и от мен. И аз като вас започнах по сериозната си игра регистрирайки се в покерстратеги и до сега не съм намирал по добро място за обучение и контакти с други покер играчи.
В момента играя 20-30нл в bwin като се надявам докрая на месеца да покорявам 50нл _cool: .Успех на всички

пс: Благодаря на 2DHades и Камон,че ме надухват доста често с резултатите си и ми помагат да се развивам kukkiwonBG и него немога да не го спомена :)

lele cqloto bg wc3 community e minalo na poker btw Zxer zdravei
<---- Doomy i na hades4o zdravei 2D mate

darkonebg

Originally posted by DevilHand86
lele cqloto bg wc3 community e minalo na poker btw Zxer zdravei
<---- Doomy i na hades4o zdravei 2D mate

Здравей и добре дошъл!
Нямаш си на идея колко си прав -
Половината aSquad отбор сме тук :)
================
Тео, объркал си ми името!Ще те надъхам аз! :tongue:

Здрасти :) _cool:

bah22

Здравейте отново,
както казах аз играя в FTP 45 човека 26$ SNG от 2 месеца вече и съм много доволен и използвам доста консервативна банка. Иначе съм минал през доста неща кеш до 200SSS и BSS 100SH, но предпочитам турнирите и СНГ(повече от 1маса). Тази вечер започнах да играя 3турнира 25К guaranteed, FTOP XII #10(спечелих тикет) и mini FTOP XII #10, но уви на по-големите турнири отпаднах по средата, докато в този за 25К завърших 70ти след като друг среден стак опита resteal от SB и аз платих с AJvsT9...изкара късмет и game over! :) Вече няколко месеца нямам големи печалби от турнирите, което е жалко, но мисля, че скоро ще счупя каръка. :)
Успех на всички!

darkonebg

Здравей!
Мисля, че нямаш нужда да ти се обяснява, но все пак за другите ще поясня - Стандартната вариация на големите турнири и на СнГс с повече от една маса е огромна. Напълно нормално е за човек да изиграе 50-100 с много по-ниска възвръщаемост от реалната си, понякога дори негативна. Тук следва да те поздравя за консервативното управление на банката, тъй като то е ключово в подобни моменти.
Продължавай по същия начин и нещата скоро ще се променят!

Здравейте всички,

Най-накрая имаме с какво да се похвалим: страницата на български е почти готова за тестване! Днес за пръв път видяхме как ще изглежда нашето "бебе" - вижте и вие сами!

Поздрави,

Надя (ex-NannyOgg ;) )

darkonebg

"Бебето"_love:
изглежда чудесно! Радвам се да видя, че всичките положени усилия дават резултат! :f_thumbsup:

nvelev

Съвсем друго си е на български език!
Нямам търмение да видя крайния резултат...
Продължавайте в същия дух и скоро ще се поздравим с прекрасна общност. ;)

Благодаря и на двамата за милите думи и за огромните помощ и подкрепа :f_love:

До скоро :)

Originally posted by Nadia
:f_love:

LOL
Ако наистина искаш да им благодариш трябва да им пращаш
"The love shark" _love:

:f_ugly:

добра работа _thumbsup:

Originally posted by kukkiwonBG

Originally posted by Nadia
:f_love:

LOL
Ако наистина искаш да им благодариш трябва да им пращаш
"The love shark" _love:

:f_ugly:

Така е, ще се поправя :)

Момчета, благодаря _love:

Поздрави _evil:

П.П. Не можах да се стърпя, розовата акула-гей ми е любима ;)

Originally posted by ZxeR
добра работа _thumbsup:

Благодаря! _cool:

Успех!

DessiP (MinervaBG)

Gerv

Do not give your cellphone numbers to RobbieV!!! He is dangerous Bulgarian Community managers!!

Congrats and cheers :f_cool:

@ Gerv: Thanks, will keep it in mind and hide not just my cell phone number but also myself (we have big plants in office, he might not notice me if I am behind) _biggrin: