Skip to forum
Notifications
Clear all
360 Posts
117 Users
0 Reactions
81.1 K Views
vhallee

Vesti bune! Dupa cum v-am zis in ultimele zile, proiectul referitor la o pagina in limba romana a fost aprobat, ceea ce inseamna ca vom da drumul la treaba cat de curand :f_p:

De asemenea, veti avea 2 Community Manager-i care se vor ocupa de voi. Am sa-i las sa se prezinte aici :f_grin: Am sa incerc sa va ajut si eu cu partea aceasta a site-ului, dar ei vor fi principalii oameni pentru asa ceva.

Originally posted by w1z4rd
@vhallee: esti tipul de pe mymym.com right :)

Da, eu sunt :f_biggrin: Ma bucur sa vad fani de-ai mei pe aici _biggrin:

Reply

Salut,
Am vazut ca si xantos a scris in raisy daisy de lansarea unei comunitati in limba romana, deci e clar ca e serioasa treaba(nu ca m-as fi indoiat de tine vali ) Vali de asemenea te-as ruga sa faci cumva sa vorbim despre partea cu tradusul. ti-am dat add la friends dar din nu stiu ce motiv nu a mers sau nu ai dat tu accept :-?? indiferent de motiv sa imi zici daca mai e nevoie de ajutorul meu sau nu si sa vorbim mai pe indelete despre problema asta. bafta in continuare ;)

Reply
vhallee

Originally posted by Vladoo1001
Salut,
Am vazut ca si xantos a scris in raisy daisy de lansarea unei comunitati in limba romana, deci e clar ca e serioasa treaba(nu ca m-as fi indoiat de tine vali ) Vali de asemenea te-as ruga sa faci cumva sa vorbim despre partea cu tradusul. ti-am dat add la friends dar din nu stiu ce motiv nu a mers sau nu ai dat tu accept :-?? indiferent de motiv sa imi zici daca mai e nevoie de ajutorul meu sau nu si sa vorbim mai pe indelete despre problema asta. bafta in continuare ;)

Salutare Vlad,

Multumesc pentru interesul pe care il arati si da-mi voie sa-ti spun ca deja te-am luat in vizor :f_p:
Nu pot sa iti spun exact cand anume incepe treaba pentru ca nu prea voi avea tangente cu comunitatea romaneasca. Am vorbit insa cu cei 2 CM romani si i-am informat despre voi, cei care doriti sa dati o mana de ajutor.

Dupa cum stiti, pentru a avea o comunitate care sa functioneze, persoane pe diferite functii vor fi necesare: editori, moderatori, etc. Pe scurt: vanatoarea de oameni pentru astfel de posturi a inceput _cool:

Numai bine,
vhallee

Reply

salut
exista vreo lista unde sa ne inscriem sau cum se procedeaza?
multumesc

Reply

Multumim Vali pentru interesul care il dai in problema asta deoarece fara tine nu se putea face ceva. Atunci asteptam vesti din partea celor 2 CM, asteptam sa ii cunoastem si noi si speram sa functioneze colaborarea. Bafta in continuare si Hai Romania!!!_biggrin: :f_thumbsup:

Reply
vhallee

Originally posted by rraiden80
salut
exista vreo lista unde sa ne inscriem sau cum se procedeaza?
multumesc

Pentru inceput am sa va rog sa scrieti aici daca doriti sa luati parte si daca da, ce anume ati dori sa faceti. Din moment ce nu stiu exact cand anume colegii romani vor incepe recrutarile, cred ca cel mai bine ar fi sa va oferiti serviciile aici, urmand ca ei sa va contacteze cat de curand posibil _grin:

Numai bine,
vhallee

Reply

ok atunci.
eu unul imi doresc sa fac parte din acest proiect.
nu stiu in schimb prea multe despre cum se va face, sau de ce va fi nevoie, ar fi binevenita o lista cu sarcini descrise amanuntit.
pana atunci, merci ca ne tii informati.
bafta tuturor

Reply

Originally posted by rraiden80
ok atunci.
eu unul imi doresc sa fac parte din acest proiect.
nu stiu in schimb prea multe despre cum se va face, sau de ce va fi nevoie, ar fi binevenita o lista cu sarcini descrise amanuntit.
pana atunci, merci ca ne tii informati.
bafta tuturor

Same here ;)

Reply

Bună tuturor,

Numele meu este Andra şi alături de colegul meu Robert care urmează să se prezinte şi el, suntem cei 2 noi CM pentru PokerStrategy în limba româna aşa cum vă povestea şi Vali zilele trecute.

Ştiu că aşteptaţi de ceva timp acest moment şi mă bucur sa văd că există deja atât de mult interes in mica (deocamdată) noastră comunitate. În principiu, cu puţin noroc, multă muncă si mai ales ajutor din partea voastră speram ca in 2-3 luni sa putem lansa site-ul in limba română.

În momentul de faţă, incă punem la punct detaliile organizatorice pentru perioada imediat următoare dar pentru început avem nevoie de ajutor cu traducerile ca să punem roţile in mişcare. Cei dintre voi care sunteţi interesaţi si credeţi ca aveţi timp la dispoziţie va rog sa-mi trimiteţi ori mie ori lui Robert un email şi apoi discutăm mai multe detalii.

Ulterior, cu cât ne vom apropia de momentul lansării vom avea nevoie de moderatori, coaches, jucatori pentru clipurile video etc, dar detalii despre asta vom avea mai târziu :f_p:.

Deocamdată, adresa mea este andra.lupea@pokerstrategy.com, aştept mailurile voastre _grin:.

Baftă la mese! _cool:

:spade: :heart: :diamond: :club:

Reply

Salut Andra,
Ma bucur ca avem in sfarsit ocazia sa te cunoastem si pe tine. Sper sa ne intelegem bine pe viitor si sa facem treaba buna impreuna. _biggrin:

Reply

Salut Andra(sau preferi cosmina?),

Ne bucuram ca proiectul a inceput si vom face(eu cel putin) tot ce se poate in limita timpului disponibil pentru a fi terminat cat mai repede.

Bafta la mese si la organizare(;)),
Andrei

Reply

Salut tuturor,

Sunt Robert unul din CM pentru Pokerstrategy in româna, despre care va mentiona Andra mai devreme, sunt din Arad si sper ca toti, impreuna sa facem o treaba buna si sa lansam site-ul cat de curand.
Ajutorul vostru va fi foarte important, orice inceput e greu , dar sunt sigur ca vom putea demonstra ca noi , românii, putem face o treaba cu adevarat buna si competitiva.
Ajutorul, ideile si propunerile voastre sunt binevenite. Personal ma puteti contacta oricand si via email la adresa : robert.molnar@pokerstrategy.com. _cool:

Numai bine,
Robert

Reply

Salut Andra si Robert.
Sunt Nicu din Timisoara, ma bucur sa va cunosc.
Sper sa avem o colaborare plina de succes.

Reply
bodutzu

Editat de vhallee: Te rog sa nu postezi linkuri/mesaje-reclama catre alte site-uri de poker. Multumesc.

Numai bine,
vhallee

Reply

Salutare tuturor si mulţumim pentru urările de bun venit!

Şi noi sperăm ca lucrurile să meargă bine şi repede deci cu tot avântul înainte, nu? :f_cool:

Pentru moment, vă doresc la toţi un weekend cât mai frumos, distracţie placută şi ne 'auzim' din nou cât de curând :f_p:

Originally posted by batmanbatmanbatman
Salut Andra(sau preferi cosmina?)

Oricare din ele, după preferinţele fiecăruia :f_grin:

Reply

Mulţumim tuturor celor care ne-au contactat şi ne ajută cu traducerea, putem spune că în sfarşit lucrurile au început să se pună în mişcare :f_cool: .

Aşteptăm în continuare voluntari interesaţi în traduceri, proof reading, moderatori forum pentru când website-ul va fi live, jucători experimentaţi interesaţi să înregistreze clipuri video şi să ofere îndrumare celor mai puţin experimentaţi, etc.

Deocamdată vroiam doar să vă spunem că s-a început in mod oficial număratoarea inversă (momentul lansării depinde în foarte mare măsură de ajutorul pe care îl primim şi de la voi :f_p: ) şi urmează să vă ţinem la curent cu progresul realizat.

Între timp, aşteptam noutăţi şi de la voi, sunt sigură că multă lume ar beneficia din povestiri despre ce aţi mai jucat, ce aţi mai câştigat, cu ce vă mai laudaţi în ale pokerului (şi nu numai).

Şi nu uitaţi, avem printre noi şi jucători experimentaţi care pot în orice moment oferi un sfat, o idee, primul pas este să întrebaţi. Iar raspunsul este garantat :f_p:

Pentru moment, distracţie plăcută în weekend tuturor :f_cool: .

Reply

Salut,
Sunt jucator de sng cu buy in de 10+1.Nu sunt foarte bun dar am un castig frumusel la limita asta.Ma pricep si la engleza destul de bn doar ca in perioada asta am sesiunea de examene la facultate si nu prea am timp.Dak pot fi de folos cu ceva te rog sa ma anunti.O sa incerc sa ajut in limita timpului disponibil.Dupa sesiune o sa imi dedic mai mult timp pt treaba asta.

Multa bafta. _love:

Reply

Salut Dan,

Iti multumim pentru disponibilitatea oferita, sunt multi dintre voi gata sa ne ajute si aceasta nu face decat sa ne bucure, insemnand doar ca vom reusi sa punem site-ul pe picioare cat mai curand. _cool:

Eu as zice sa treci cu bine de sesiune si cand esti gata sa faci ceva traduceri sa ne scrii la una din cele doua adrese de email : andra.lupea@pokerstrategy.com sau robert.molnar@pokerstrategy.com, mentionand datele tale de contact.

Bafta la examene !!!

Reply
BurlacuCG

Salut la toata lumea sunt Cristi si ma bucur sa vad ca exista o comunitate de romani destul de mare pe acest site. Bafta si rabdare la toata lumea si daca aveti nevoie de ajutor sa imi ziceti.

Reply
Zenith88

Salut
Sunt Sorin, studiez management si administratie publica la ASE si joc poker de aproape un an de zile. Momentan joc cash games la NL100, MTTuri intre 26 si 75$ si live la 1-2(2-4)RON. Nu ma consider un jucator foarte bun, inca mai am o gramada de scapari in joc(mai ales la cash) :f_frown:, dar gasesc o idee foarte buna o versiune a site-ului in lb romana, asa ca daca pot fii de ajutor cu ceva trimiteti-mi un PM.

Reply