Браво! Значи малко остава вече до стартирането! Успех ;0
Аз исках да използвам момента да се похваля - преборих $1 SNGs във Full Tilt и в момента с BR около $105 започвам да играя $2 SNG
За днес обаче спирам покера, просто абсолютно нищо не върви... изграх 7-8 сателита за $200к Double Deuce (6 handed, SNG shoot out за 0.75+0.15) и на всичките отпаднах малко преди тикета по трагичен начин - всичките са All In pre-flop :
- КК vs 99, лошия удря straight на river-a.
- KJ vs. 9 T, лошия удря T, аз нищо.
- AQ vs. KJ, лошия удари KJ.
- JJ vs. KQ - удрям сет на флопа, търн A, ривър T и лошия прави nut straight.
- QJ vs. 9T - ударих 2 pairs на флопа, естествено на търна дойде straighta на другия.
Толкова загубени ръце когато съм с предимство за само 2 часа отдавна не са ми се случвали... покрещях си малко и реших да се оплача тук, понеже приятелката изобщо не ме слуша като и разказвам за покер
Та така, толкова с покера за днес... а може би и за следващите 2 седмици, че сесия почва
Ако си направим български форум, може да си отворя blog-че там, че да има къде да си изливам мъката.
Успех на всички по масите!
EDIT: да добавя, че съвсем малко ми остава да стигна Silver status в PokerStrategy... нямам търпение да прочета silver статиите... жалко че сесията може да ми провали плановете...