Originally posted by taavi1337
Tervist, ma ka varsti Diamond. FL SH![]()
Hehee varsti lausa juba diamond või ♦. Edu mees
![]()
Originally posted by suhkam777
Põhimõtteliselt võiks kuuga Diamond olla, aga vist ei riski ikka rahasid aastavahetusel sisse jätta ja tuleb cash out. Muidu mängin FR ja Cake´s
Hey. Sa võtad aastavahetuseks raha välja? Mul oli alguses sama mõte, aga natuke lugesin forumitest ja uurisin ja tundub, et vist ei olegi vaja välja võtta.
ei ole vaja välja võtta. muidugi oleneb ka suurest bankrollist ja mis saidist jutt käib. kõige seifim pidi pokerstars olema, tean palju eesti highrollereid kes tõstsidki oma bankrolli pokerstarsi juba üle ära, aga enamus jätavad jah siiski alles.
mul endal ühe korra konto ära blokitud (saadi teada et eestis alla 21 ei tohi) ja saadeti ilusti rahad tagasi ilma probeelmideta.
Originally posted by kevvu
Hehee varsti lausa juba diamond või ♦. Edu mees![]()
Jah... ♦ Mis limiiti ja mis mahus sa muidu mängid, et Diamond püsida?
Originally posted by lauri1
On siis keegi eestlastest sss-iga nl10nes mingit kasumit ka teeninud? Ma küll läksin liiga väikse bankrolliga nl10 sss mängima, kuid suutsin 1500 käega kaotada 15$. Võibolla lihtsalt bad luck. Mängin basic strateegia järgi.
Ma vist alustasin kunagi NL10-st, aga liikusin kiirelt NL25 edasi ja sealt NL100. Kasumit on võimalik teenida, aga põhimõttelist on see rakeback strateegia ning alla NL100 pole eriti mõtet mängida, sama ajakuluga teeniks mõne teise mängu/strateegiaga rohkem raha.
Ma siin mängin 2/4 st kuni 10/20 ni sel kuul. Aga ma olen väga kindlalt diamond ka ♦. Enamasti mängin 3/6 ni ja mingi 25k kätt kuus. Eks sa varsti oled ka diamiond
Originally posted by kevvu
Originally posted by suhkam777
Põhimõtteliselt võiks kuuga Diamond olla, aga vist ei riski ikka rahasid aastavahetusel sisse jätta ja tuleb cash out. Muidu mängin FR ja Cake´sHey. Sa võtad aastavahetuseks raha välja? Mul oli alguses sama mõte, aga natuke lugesin forumitest ja uurisin ja tundub, et vist ei olegi vaja välja võtta.
Tegelikult on juba võetud rahad välja. Kõigil oma otsus, mis teha ja minul on see selline. Jätan mõneks nädalaks pisikese summa peale, et nl10-20 lasta, et päris rooste ei läheks ja siis vaatan edasi. Tegelik plaan on üldiselt lihtne. Hakkan rolli hoidma moneybookersis ja pokritoas. Mängin 9-12 lauas reeglina ja saidil ei hakka seega üle 15-20BI hoidma, ülejäänu jääb MB-sse. Kui downswing närima hakkab, saan juurde kanda(sisuliselt mõne minuti teema), kui 20BI kontol kannan 5 BI välja jne. Eks ta tüütuks läheb, aga kui peakski midagi juhtuma, siis ei ole loss selline, et nööri vaja otsima mina.
Oot... isegi kui pokkerisait keelustab Eesti mängijad, siis raha jääb ju ikka alles? Ega's pokkerisait seda omale võta.
Kui ma kaks ( või oli see kolm...) aastat tagasi alustasin, oli nl 10 sss väga kasumlik mängida. Aga võibolla on praeguseks olukord muutunud- liiga palju shortstackereid vms.
Originally posted by kodjakas
mure selle vanusega sul ka we ♦:D:D ?
Kui mind mõtlesid, siis ei. Aga ei viitsi ja ei taha hakata riskima, sest fakt on see, et keegi ei tea 100% mis saama hakkab. Mul tükki küljest see ei võta, kui ma hoian osa rolli just in case bookersis. Pm kui on kasvõi 1% võimalus, et rahadest võib ilma jääda (ise kusjuures arvan samuti, et midagi oluliselt ei muutu) ja mul on võimalus end suht lihtsa vaevaga suure lossi vastu kaitsta, siis seda ma ka teen.
Õieti teed, et riski maandad. Äkki peaks isegi seda tegema hakkama ... aga kas on olnud siis selliseid juhuseid, et raha lihtsalr kaob ?
Originally posted by kodjakas
Õieti teed, et riski maandad. Äkki peaks isegi seda tegema hakkama ... aga kas on olnud siis selliseid juhuseid, et raha lihtsalr kaob ?
ei ole kuulnd sellistest
Nl2-te mängid SSS-strateegiaga? Kas see strateegia töötab ikka nii madalates limitites? Inimesed vist suht palju callivad ja joonistavad flopil. Teenid ka midagi nii? Vb peaks ise ka proovima, ei tunne ennast eriti kindlalt veel, et nl10 mängida 50$bankrolliga.
SSS-i puhul saab mingeid järeldusi teha alates 100k käelisest samplest. Endal vist olnud 150k käeline break even strech tänu halvale runile. Mul pikemad sessid olnud nii 10k kätt, nii et 7k on ikka väga väike sample. Õppige strateegia selgeks ja liikuge kiirelt edasi, SSS on ikkagi rakeback/bonuswhoring strateegia ja NL2 kuni NL25 on ülimõttetu vegeteerima jääda
.
Partys kuidagi 9 lauda ka ära mahutad? On küll 22 tolline monitor, kuid kui aknad teha nii väikseks kui saab, ikkagi ei mahu 9 ära
Hommikust. Olen Kaarel, 21 ja elan tiba Tallinnast väljas. Ei mängi veel, sest pole stardiraha kätte saanud
Nad lihtsalt ei usu, et ma olemas olen ![]()
Aga tegelikult mängin Triobetis freerolle. haha
Tere,
Kui kiiresti teie stardi 50 daala kätte saite? Mul quiz ja kõik muiud kohustuslikud sammud tehtud aga no money.
Päev paar kolm võtab - kuidas kunagi ...
kui 4 päevaga pole tulnud, siis võid juba teist nägu tegema hakata ja supporti uurima minna.