Skip to forum
Notifications
Clear all

Czech Republic

141 Posts
61 Users
0 Reactions
34.1 K Views
kennyxx

Originally posted by Ash05
if you give me a coaching on how to not get scammed in the taxi, then i will be genorous and buy some of your stuff

You have to find a taxi rank with "fair place" label. Than You have at least some (read as low) chance to not be scammed. Officially You should pay 40CZK as a base tax and then 28CZK per KM
more here

Please keep on mind: Scamming is sport no.1 for Prague taxi drivers, GL :f_biggrin:

Reply

Thx, for theres Tipps. Payed a shitload of money last year for cabs. Its Not bout the money, just hate beeing hustled.

So, im in praha now. Got a riverside appartement. Rox.

Anyone going out tonight?

Reply

Ok, been at Lavka and karlovy lazne yesterday.
had a good time, but yeah been to the one with 4 floors already :) hehe

so, started at lavka, and they had a little pokergame going on in one of the siderooms. thought about joining, but was already drunk, and wasnt sure if it was an official game. there were only young people and they had no dealer, so they were dealing themselves.

tonight we will check out Duplex. prices are probably compared to austrian clubs, heard that locals get a card, where they only have to pay half or something. probably wont c any locals again haha

so have a nice saturday, it's vodka time! :)

Reply

Zdar z Bratislavi :)

Reply
slemo69

Banska Bystrica zdravi, chcem sa spytat chalani, hravam microlimits cg a nepouzivam ziadny software, rozmyslam o elephantovi, pouziva ho niekto ? vyhody/nevyhody alebo vase odporucania ? dik

Reply
opal99

vzhladom na to ze hras micros a Elephant je zadarmo, tak ho ber... casom aj tak prejdes na PT3/HEM, no zo zaciatku je Elephant lepsi kedze je ovela viac user-friendly :)

Reply
zloVkvetinaci

Originally posted by opal99
vzhladom na to ze hras micros a Elephant je zadarmo, tak ho ber... casom aj tak prejdes na PT3/HEM, no zo zaciatku je Elephant lepsi kedze je ovela viac user-friendly :)

tak, pripadne HEM sa da ziskat "zadarmo" ako affiliate deal, staci sa cez neho regnut niekde a spravit mensi rake...

Reply
opal99

Originally posted by zloVkvetinaci

tak, pripadne HEM sa da ziskat "zadarmo" ako affiliate deal, staci sa cez neho regnut niekde a spravit mensi rake...

to by bola ale VELKA chyba imo: navzdy budes tracknuty na kdekoho a okrem licencie uz neziskas nikdy nic..

Reply

to by bola ale VELKA chyba imo: navzdy budes tracknuty na kdekoho a okrem licencie uz neziskas nikdy nic..

Souhlasim, mam PokerTracker pres Titan, takze Titan je pro me asi navzdy mrtvy. I kdyz jsem PT ziskal v podstate zadarmo, myslim, ze uz bych to znova neudelal.

Reply
zloVkvetinaci

no ja som to robil tusim na redkings poker..skin ongame, ktorych je milion..takze ak si vyberies sajtu kde uz nechces nikdy hrat, no problem :)

Reply
opal99

no ja som to robil tusim na redkings poker..skin ongame, ktorych je milion..takze ak si vyberies sajtu kde uz nechces nikdy hrat, no problem :)

Plne suhlasim, no problem je, ze nemozes so 100%-nou istotou povedat, ze niekde uz nebudes nikdy hrat... podmienky sa casto menia a herna, ktora sa moze momentalne javit ako max nezaujimava, sa taktiez moze casom stat tou najlepsou ;)

Vsetko zavisi aj na tom, kolko realne stratis na VIP bonusoch tym, ze docasne prejdes zo svojej main site na inu. Samozrejme to neplati vsade (na FTP/Cake takmer vobec), no napriklad Mansion/Titan/Stars programy funguju na loajalite a teda mesiac straveny inde ta moze vyjst aj drahsie ako je hodnota licencie ktoru ziskas. Neplati to na najnizsich limitoch, no ale zase sa dostavam k tomu, ze na nich HEM/PT3 nepotrebujes (a Elephant je pravdepodobne aj najvhodnejsi)..

Nechcem aby to posobilo tak, ze tu obhajujem Elephant (na vyssich limitoch je takmer nepouzitelny zatial), ci nechcem aby ludia prechadzali docasne mimo PS partnerske herne, pretoze mi je to v podstate jedno (PS ma neplati a keby aj hej - toto nikto od nich neprecita :P)..

Ak by som teraz zacinal od zaciatku len s $50 kapitalom, tak by som HEM/PT3 neriesil a sustredil sa na ziskanie max PS bodov na pristup k dalsim materialom. Po bezplatnu licenciu by som isiel v pripade ak planujem zmenit hernu, a teda jeden mesiac non-tracked by ma nijako znacne neovplyvnil ;)
Ale plati pravidlo: cim bezvyznamnejsia herna tym lepsie samozrejme..

Reply
opal99

offtopic: myslim ze som to tu spominal:

Hladam niekoho z Brna/blizkeho okolia, kto hrava cca NL50 (+/- limit) na vytvorenie nejakej mini study group (aj ak by sme mali byt len dvaja).

Reply
zloVkvetinaci

no, ja osobne brno + nl50 sh :)

Reply
heelia

Tady taky Brno, zatím se spíše dá říct, že začínám NL25 ;)

Reply
Homart

Zdravim z Liberce/Prahy (jižák) :)
NL50fr btw...

Reply
YoungCub

Zdravim z Swansea, ja studuju v britanii. Moje rodina bydli v Edinburgu (Skotsko) a babicky a deda bydli mezi Chomutovem a Lounama (v Postoloptech).

Reply

čau borci zdravím z Lanškrouna ve východních čechách..momentálně beating down 6USD speed SnG..

Reply
opal99

SR & CR Skype group

Reply
Joenaes

I'm moving to Prague soon for 2months :)

Reply

pridávam sa k pozdravu, pôvodom z Košíc, študent v Brne ...akurát začínam svoj druhý bankroll tak to snáď tentokrát víde

Reply