Originally posted by zloVkvetinaci
no ja som to robil tusim na redkings poker..skin ongame, ktorych je milion..takze ak si vyberies sajtu kde uz nechces nikdy hrat, no problem
Plne suhlasim, no problem je, ze nemozes so 100%-nou istotou povedat, ze niekde uz nebudes nikdy hrat... podmienky sa casto menia a herna, ktora sa moze momentalne javit ako max nezaujimava, sa taktiez moze casom stat tou najlepsou
Vsetko zavisi aj na tom, kolko realne stratis na VIP bonusoch tym, ze docasne prejdes zo svojej main site na inu. Samozrejme to neplati vsade (na FTP/Cake takmer vobec), no napriklad Mansion/Titan/Stars programy funguju na loajalite a teda mesiac straveny inde ta moze vyjst aj drahsie ako je hodnota licencie ktoru ziskas. Neplati to na najnizsich limitoch, no ale zase sa dostavam k tomu, ze na nich HEM/PT3 nepotrebujes (a Elephant je pravdepodobne aj najvhodnejsi)..
Nechcem aby to posobilo tak, ze tu obhajujem Elephant (na vyssich limitoch je takmer nepouzitelny zatial), ci nechcem aby ludia prechadzali docasne mimo PS partnerske herne, pretoze mi je to v podstate jedno (PS ma neplati a keby aj hej - toto nikto od nich neprecita :P)..
Ak by som teraz zacinal od zaciatku len s $50 kapitalom, tak by som HEM/PT3 neriesil a sustredil sa na ziskanie max PS bodov na pristup k dalsim materialom. Po bezplatnu licenciu by som isiel v pripade ak planujem zmenit hernu, a teda jeden mesiac non-tracked by ma nijako znacne neovplyvnil
Ale plati pravidlo: cim bezvyznamnejsia herna tym lepsie samozrejme..