Skip to forum
Notifications
Clear all
197 Posts
86 Users
0 Reactions
58.5 K Views

Originally posted by mrking777
Šodien piereģistrējos, ceru, ka viss izdosies :)
ļoti interesanti raksti ...
Veismi visiem!

Veiksmi , arī es esmu jauniņais! :P

Reply

sveicinati mrking777 un myfriendsfordinner

Reply

Originally posted by TilTmuch
adapter when are u comming to Latvia?
and are u comming to fuk some nice bi4es or just poker? cuz usualy only reason why any1 visits latvia is our good bi4es :P

Es ceru, ka tu joko ar shito postu.

Reply
fruktpuff

Me too Slimijs, everyone knows people come here for the cheap beer.
The bitches are just a bonus.

Regards,
Richard

Reply

nekadi joki, tikai taisniba

Reply
Zemgale

Sveiki visiem! Mani sauc Arnis :) Mans ar klejojot Foruma plašumos uzdūrās Latvijas sadaļai.Prieks par to. Pats biju jau labu laiku kā reģistrējies PS krievu sadaļā-laikam tamdēļ līdz šim neienākot angliskajā, nezinaju,ka ir arīdzan šī tēma :)
Spelēju jau labu laiku, bet tā pavisam nopietni nebiju pieķēries klāt,kaut gan tādi uzplūdi bijusi un materialus studēju. Labākais posms bija pagajušo rudeni,kad man piesķīra atkartoto BR iekš Williams Hill un mans uz FL FR mikrolimitos uzvilka līdz 150-160 euro.Tos izņēmu un tagad esmu uzsācis pa jaunam,gan neieguldot no savas kabatas ne santīmu (to es nekad neatzīstu un arī nekad neesmu to darījis) un šobrīd iekš WH spēlēju freeroll turnīriņus,lai nedaudz papildinātu savu BR un varētu atkal spēlēt starta pozicija,t.i. FL FR mikrolimitos. Tagad,kad man vairak brīva laika,varu arī nopietnak pieversties materiālu lasīšanai un tadejādi beidzot centīšõs arī sasniegt.
Paralēli gan ieks Triobet nolemu paeksperimentēt un paspēlēt NL FR mikrolimitā pēc SSS un iesākumā nemaz tik slikti negāja- pāris dienu laikā uzcēlos par dažiem eiro :))) - var jau likties,kas tas ir paris eiro, bet,ja rēķina,ka jāspēlē 0,01-0,02 limita,tad pasi saprotat kādi tur nu lielie ienakumi. Bez tam ka jau minēju-tie bija mani pirmie solīši tajā stratēģijā un uzskatu,ka veiksmīgi :)
Tagad pat īsti nevaru izdomāt vai man palikt tomēr uzticīgam FL vai labāk pāriet spēlēt NL - te gribētu dzirdēt pieredzejušāku vīru izteikumus :)

Reply

Originally posted by Zemgale
Sveiki visiem! Mani sauc Arnis :) Mans ar klejojot Foruma plašumos uzdūrās Latvijas sadaļai.Prieks par to. Pats biju jau labu laiku kā reģistrējies PS krievu sadaļā-laikam tamdēļ līdz šim neienākot angliskajā, nezinaju,ka ir arīdzan šī tēma :)
Spelēju jau labu laiku, bet tā pavisam nopietni nebiju pieķēries klāt,kaut gan tādi uzplūdi bijusi un materialus studēju. Labākais posms bija pagajušo rudeni,kad man piesķīra atkartoto BR iekš Williams Hill un mans uz FL FR mikrolimitos uzvilka līdz 150-160 euro.Tos izņēmu un tagad esmu uzsācis pa jaunam,gan neieguldot no savas kabatas ne santīmu (to es nekad neatzīstu un arī nekad neesmu to darījis) un šobrīd iekš WH spēlēju freeroll turnīriņus,lai nedaudz papildinātu savu BR un varētu atkal spēlēt starta pozicija,t.i. FL FR mikrolimitos. Tagad,kad man vairak brīva laika,varu arī nopietnak pieversties materiālu lasīšanai un tadejādi beidzot centīšõs arī sasniegt.
Paralēli gan ieks Triobet nolemu paeksperimentēt un paspēlēt NL FR mikrolimitā pēc SSS un iesākumā nemaz tik slikti negāja- pāris dienu laikā uzcēlos par dažiem eiro :))) - var jau likties,kas tas ir paris eiro, bet,ja rēķina,ka jāspēlē 0,01-0,02 limita,tad pasi saprotat kādi tur nu lielie ienakumi. Bez tam ka jau minēju-tie bija mani pirmie solīši tajā stratēģijā un uzskatu,ka veiksmīgi :)
Tagad pat īsti nevaru izdomāt vai man palikt tomēr uzticīgam FL vai labāk pāriet spēlēt NL - te gribētu dzirdēt pieredzejušāku vīru izteikumus :)

Noteikti NL

Reply
figeljfigelj

Neēsmu īsti spēlējis FL bet man šķiet, ka NL tev būs interesantāk. Pirms neesi izlasījis kādus artiklus pie galdiem nesēdies :) (Kautgan micros tu varētu krušot arī bez artikliem _cool: )

Reply
Zemgale

Originally posted by figeljfigelj
Neēsmu īsti spēlējis FL bet man šķiet, ka NL tev būs interesantāk. Pirms neesi izlasījis kādus artiklus pie galdiem nesēdies :) (Kautgan micros tu varētu krušot arī bez artikliem _cool: )

Nu iesācēja pamācības par NL pamatā jau izlasīju - man ir tas plus,ka ir pieredze jau FL un,ka apmēram zinu,kas kad jadara un kad nē.Ta ij psiholoģiski ar esmu jau apradis ar domām par to,ka ir situacijas,kad jāšķiras no AJ vai citām kārtīm,kas galējam iesacējam nebūtu saprotams :)

Ja par ieteikumu pariet uz NL-ir arī tada doma,ta ij ar iespējas plašākas,jo FL,piemēram, ieks Triobet šķiet vispār nespēlē (visi galdi parasti tukši),nu a WH parasti normali var uzspēlēt nedēļas nogalēs vai vēlu vakaros...
Lūk tagad,kamēr no rīta vēl svaiga galva-japalasa NL SSS materiāli (japabeidz basic),varbūt līdz tam laikam iekš Triobet arī pie NL mikrolimitu FR galdiem kādi parādīsies un varēs turpinat darboties un mēģināt palielināt BR...

Reply
JohnTheGreatest

varu arī nopietnak pieversties materiālu lasīšanai un tadejādi beidzot centīšõs arī sasniegt.

te gribētu dzirdēt pieredzejušāku vīru izteikumus :)

+ strādā arī pie mindset/psiholoģiskā aspekta

kā arī pie fiziskās formas, sportošanas:

Reply
Zemgale

nu ar sportosanu nav problēmu-bez pirkstu veiklības treniņiem pie klaviaturas,man kā laukos dzīvojošam ir pieejams svaigs gaiss un tiek veikti krosiņi pa paris km dienā,kā arī iespēja citām sporta aktualitatēm,kā groza vai kājas bumba(futbola laukums paša rokām veidots) :) Tā kā man nedraud metropoļu dzīvojošo liktenis (kaut gan pats esmu no Rīgas,kur pavadījis lielāko tiesu savu mūžu),kam nav tādu plašu iespēju,kā pastaigas vai tie paši krosiņi pa svaigu gaisu, nevis pa mašīnu un rūpnīcu "pietaisītajiem" slāņiem gaisa telpā :)

Reply
Zemgale

Laikam rīta krosiņš nāca pa labu un nupat uzvarēju vienu maziņu ikdienas freeroll iekš Triobet (nezinu vai vispar tā drīkstu pieminēt šīs istabas nosaukumu te,jo nav PS partneris)-balva gan tik 2,50 euro, bet vienalga patīkami :)

Spoiler

Reply
Zemgale

Mans te tā aizrakstījies,ka sāku domāt-a vai nevajadzētu uztaisīt savu blogu,tik nezinu vai var arī latviski tādu taisīt?

Reply
thazar

Mans te tā aizrakstījies,ka sāku domāt-a vai nevajadzētu uztaisīt savu blogu,tik nezinu vai var arī latviski tādu taisīt?

yes write a blog over here :)

Reply
Zemgale

.

Reply
thazar

lol the previous posts made sense with Google Translate (aaahhh I give away my secret) but the last one really did not, help me

Reply
Zemgale

Originally posted by thazar
lol the previous posts made sense with Google Translate (aaahhh I give away my secret) but the last one really did not, help me

I also use a translator and was wondering whether you can write a blog in the Latvian language ...

Reply
thazar

if you decide to write it in the English community, the blog will have to be in English, but what a perfect opportunity to practice / work on your English :)

Also a lot of our members are not English speakers originally so it's not like you're not allowed to make mistakes :P

Regards

Thazar

Reply
Zemgale

OK,I understand :)

Reply
Zemgale

Nekas neatliek kā pilnveidot savas angļu valodas zināšanas :)

Reply