Hej, dzisiaj próbuję wejść a tu takie coś, ta tel też sie nie da grać, też tak macie?

Miałem podobny problem. Trzeba zalogować się na stronie ps i tam zaakceptować regulamin.
Napisane przez pawel1803
Miałem podobny problem. Trzeba zalogować się na stronie ps i tam zaakceptować regulamin.
dzięki!
mam wrazenie ze wszyscy maja taki problem z logowaniem stad tez ta dziwnie mala liczba graczy online jak na tą godzine
.
No ale co zrobisz?
Napiszesz im żeby zmienili regulamin? Będą mieli to gdzieś niestety. Robią co chcą bo są jednym z największych poker roomów.
a działa wam strona ps bo mi nie bardzo... albo nie umiem znalezc tej nie zablokowanej podlinkuje ktos ?
ma ktoś taki problem
widze tylko te turnieje
żadnych wlaczonych filtrów
edit
juz ogarniete
Miałem ten sam problem i okazuje się że ktoś z naszego pięknego kraju podjął decyzje o blokowaniu strony PS.
Nie przejmujecie się tym że ktoś będzie chciał wygasić "szarą strefę" ??
Ja nie mogę się zalogować na stronę PS wprowadzony PiN jest nieprawidłowy mimo że jest prawidłowy i na platformę się loguje normalnie to na stronię podaję nie prawidłowy i nie mogę zaakceptować regulaminu
Napisane przez Benson75
Ja nie mogę się zalogować na stronę PS wprowadzony PiN jest nieprawidłowy mimo że jest prawidłowy i na platformę się loguje normalnie to na stronię podaję nie prawidłowy i nie mogę zaakceptować regulaminu
pewnie zapominasz podać tego 4-cyfrowego prefiksu przed kodem
aston3 miejsce jest na wklepanie tylko pinu mimo ze jest poprawny to i tak mi wpisuje jako nieprawidłowy na stornie na starsach działa normalnie
no jak sie logujesz za pomoca kodu z rsa to zawsze przed podajesz ten 4-cyfrowy prefiks- czy na platformie czy teraz na stronce
chyba ze nie logujesz sie porzez rsa tylko przez inne piny to nie wiem