Przejdź do forum
HM2 - problem z imp...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HM2 - problem z importem rąk

10 Posty
2 Użytkownicy
1 Reakcje
493 Wyświetlenia

Witam. Mam problem z ustawieniem importu rąk. W ogóle nie chce mi przesyłać rąk do hm2 i zapisywać ich gdzie kolwiek. Nie wyświetla nawet ich. Huda też nie ma. Jest tylko waiting for hands... Próbowałem już wszystkiego, reinstalacje itp.

Stworzyłem osobny folder na dysku D - hand history i w site settings w hm2 ustawilem jako folder do rąk i ustawilem również folder archive. w PS ustawiłem ten sam folder hand history aby tam pobierało i nic..

Proszę was o pomoc bo już nie mam siły do tego hm...

Oprogamowanie jest oryginalne na small stakes.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

Dodam, że chodzi o sit&go i mtt

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej mentaliron,

Przeniosę temat do odpowiedniego działu.

Co do twojego problemu to wykonaj wszystkiego kroki z tego poradnika:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat

Dziękuje za odpowiedz. Robie krok po kroku, lecz nie wiem jak dodać do wyjątków w firewallu pliki takie jak tam są napisane. Jak to mogę zrobić ??

Odpowiedz
Cytat

OK zrobiłem krok po kroku :) Ustawiam teraz folderki i zaraz dam znać czy coś działa

Odpowiedz
Cytat

Więc tak :D zrobiłem wszystko. W site settings sie pojawił zielony znaczek. Nawet juz jest mój nick i platforma na której gram w HM2 i nawet kilka rąk zaimportowało. Ale nadal hud nie wyswietla się ( Sprawdzam na stolikach play money) Macie jakiś pomysł co może byc nie tak ??

Odpowiedz
Cytat

Jak klikam w table finder w HM2 to nie znajduje mi stolika na którym gram :(

Ale niżej pokazuje stolik na ktorym gram :(

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Proponuję sprawdzić na stołach na prawdziwe pieniądze.

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat

YEEEEEEEEEEEEEE SĄ STATY !!! :D DZIAŁA WSZYSTKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DZIĘKUJE BARDZO !!!!!!!!!!!!

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Super. :) Życzę powodzenia na stołach. :fdrink

Odpowiedz
Cytat