Przejdź do forum
badanie magisterski...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

badanie magisterskie - podejmowanie decyzji

19 Posty
6 Użytkownicy
7 Reakcje
3,787 Wyświetlenia
brommy

Witam wszystkich,

Piszę, ponieważ potrzebuję Waszej pomocy przy badaniu magisterskim dotyczącym podejmowania decyzji.
Badanie zajmuje około 20min, jest w pełni anonimowe oraz w każdej chwili można się z niego wycofać.

Robiłem już wcześniej coś podobnego na forum i odzew był dość spory, dlatego liczę, że i tym razem się uda :)
Ze swojej strony gwarantuję, że przedstawię zbiorcze wyniki wraz z dodatkowymi informacjami na temat badania, po jego zakończeniu.
Badanie jest tylko dla graczy, dlatego im więcej Was tym lepiej.

Link do badania:
https://www.ankietka.pl/ankieta/235221/podejmowanie-decyzji-r-bohatyrewicz.html

Wszystkie komentarze związane z badaniem zostawiajcie u mnie na priv albo mailowo - detale w linku, zamiast zostawiać je na forum - chodzi o to, aby nie zaburzyć badania.

Z góry dziękuję za pomoc i Wasze zaangażowanie.
Brommy

PS prośba do modów, jakbyście mogli cenzurować ewentualne uwagi, będę bardzo wdzięczny.

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
chada1989

Witam,

Zachęcam do wypełnienia ankiety, warto pomóc koledze :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

ok, jak czarny czlonek zachęca to zmarnuję chwilę...

edycja - a te turki to chyba hyper ?

Chciałem, chciałem, edytowałem ale nie wiem jak to dalej pójdzie - ja doszedłem do pytania nr nie wiem pewnie z pięć dopóki nie się zorientowałem, że nie ma blindów.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Siema,

Chada1989 dzięki :f_thumbsup:

Emomaniac jak coś możesz po prostu rozpocząć od nowa. z góry dzięki :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
brommy

Kilkanaście osób już wypełniło. Może kolejne osoby pomogą?

Z góry dzięki.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Witam ponownie.
Słuchajcie potrzebuje kilkudziesięciu osób jeszcze i zdaję sobie sprawę, że około godziny na badanie to sporo czasu, jednak po tym udostępnię zbiorcze wyniki, które jestem pewien, że pomogą Wam zobaczyć jak Wy czy też inni podejmujecie decyzje.
Także jeszcze raz proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Cześć,
Może ktoś wciąż ma ochotę się przyłączyć do badania.
Wciąż potrzebne są osoby badane, aby wyniki były istotne statystycznie.

Z góry dzięki.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Cześć,
Wiem, że robię się nudny, ale może wciąż znajdzie się ktoś chętny, bo dalej potrzebne są dodatkowe osoby.

Z góry dzięki.

Odpowiedz
Cytat
JustSqueeze

Nie wiem co ta praca magisterska ma udowadniać, skoro same pytania są do dupy. Żadna, logicznie myśląca osoba nie weźmie w tej ankiecie udziału, więc czy aby na pewno będziesz miał próbkę statystycznie istotną? Już tłumaczę dlaczego widzę problem. Pierwsze pytanie: brak informacji o stackach; niesprecyzowane słowo "maniak", bo może on tylko postflop maniakalnie barreluje, ale już preflop gra nitowato? Albo koleś od 15 rąk open pushuje non stop, to co mam zaznaczyć A3s czy K8s, skoro obie opcje są poprawne? Także tak naprawdę każda z tych odpowiedzi może być zaznaczona czyli wybór nic nie oznacza. To co w takim razie ta praca ma pokazać, że pokerzyści co? Raczej, że słabsi pokerzyści bla bla bla. Jeśli się mylę, chętnie się dowiem dlaczego i w sumie chętnie się dowiem o czym dokładnie ma być Twoja praca.

No offence, pozdro.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Wysłałem zaproszenie, aby nie opisywać badania tutaj.
Więcej przez priv.

Odpowiedz
Cytat
boskibogdan

wygląda jak badanie tendencji (gówno)regów na nano stejksach, gl&hf

Odpowiedz
Cytat
brommy

Cel badania przedstawię po uzyskaniu wystarczającej ilości osób badanych.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Badanie jest wciąż otwarty jakby ktoś jeszcze chciał pomóc.
Z góry dzięki.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Reminder.

Odpowiedz
Cytat
brommy

ostatni raz?
z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
brommy

może ktoś wciąż chciałbym pomóc?
potrzeba jeszcze kilkunastu osób :/

z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Tez pisałem u pani prof. Sokołowskiej magisterske :) Nie widzialem jeszcze ankiety (zaraz sie zaloguje i obczaje!

Spoiler

noooot

), ale fajnie ze cos blizej pokera. Nazywam sie Michal i pisałem o inwestowaniu na giełdzie. Pozdrow ja cieplutko i powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
brommy
Odpowiedz
Cytat
brommy

Siema
Naprawdę chciałbym przestać już tutaj spamować i się powtarzać, ale wciąż potrzebuję kilku osób.

Jacyś ochotnicy do pomocy?

Z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat