Siema.
Może mi ktoś napisać jak wyglądają satelitki hyper-turbo na innych poker roomach niż starsy? Głównie interesuje mnie: z jakim stackiem sie zaczyna, jak szybko lecą blindy oraz czy jest jakiś ruch na nich?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Siema.
Może mi ktoś napisać jak wyglądają satelitki hyper-turbo na innych poker roomach niż starsy? Głównie interesuje mnie: z jakim stackiem sie zaczyna, jak szybko lecą blindy oraz czy jest jakiś ruch na nich?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Chyba jednak na P* najlepiej zbalansowane jest to hyper turbo.
Nie znam oczywiście całej oferty wszystkich roomów, ale na PKR i Unibecie spotkałem się, że super turbo to był LVL co każdą rękę
Witaj,
Na poker roomach z sieci iPoker nie udało mi się znaleźć żadnych satelitek z odmiany SuperTurbo. W sieci Ongame np. Betfair Poker, znajdziesz "Championchip Turbo Qualifier", satelity, gdzie początkowy stack wynosi 1500 żetonów, a blindy rosną co 3 minuty.
Na PartyPoker/WPT Poker także nie znalazłem satelit w formacie Turbo (na PartyPoker jest to odpowiednik Hyper-Turbo), to samo tyczy się Everest Poker.
Nie ma więc wielkiego wyboru i przoduje tutaj PokerStars. Jeśli gdzieś jeszcze pojawiają się takie turnieje to prawdopodobnie traffic nie jest imponujący.
Pozdrawiam.