Witam serdecznie,
Mam do zaoferowania małą paczkę związaną z nadchodzącym TCOOP na Pokerstars. Staking jest dwudniowy. Oprócz turniejów głównych dorzucam parę codziennych turniejów, które rozegram w terminie 23.01 i 27.01.
Więcej o mnie:
Gram w pokera od ponad roku. Przez ostatnie 4 miesiące gram głównie S&G, a dokładniej Omaha Hi/Lo 6-Max Hyper-Turbo, na których odnoszę przyzwoite wyniki (Obecnie shotuję 30$). Do moich sesji często dorzucam MTT, w których niestety brakuje mi kropki nad i.
Wykresy (MTT Hold'em, Omaha Hi/Lo, Courchevel Hi/Lo):

Oferta:

Ustalam:
Z powodu przyczyn niezależnych ode mnie/losowych nierozegrania danego turnieju.
Niewykorzystane wpisowe wliczam do profitu
W przypadku profitu +100% pobieram 11% od niego,a od profitu +300% pobieram 15%,a od +1000% wartość ta będzie wynosiła 19%.
Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z dziewczyną - Alizée lub brak - Jeszcze nie zaakceptowany przez PS). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
Gram nawet jak nie sprzedam całości.
Podczas trwania stakingu będę grywał Sit&Go/Cash nie przekraczając liczby 6 stołów załączonych na ekranie.
Sprzedaż zamykam do godziny 16:00 dnia 23.01. Przy nie wpłaceniu środków pieniężnych do tego czasu, skreślam daną osobę z listy.
Ewentualne nagrody rzeczowe nie wchodzą w skład stakingu.
Pieniądze będą odesłane 24h po zakończeniu stakingu.
Inwestorzy: [73/100]
Ziemni0k - 50% ♠_thumbsup:
SirDavidis - 2% ♠_thumbsup:
Ultrac - 5% ♠_thumbsup:
Sotartu - 10%
Jagaforever - 5% ♠_thumbsup:
Esbes - 1% ♠_thumbsup:
♠_thumbsup: - Paid
Pozdrawiam
Poprzednie oferty:
I - 27.09.2013 - 181,59$/300$ (-39,47%)
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.