Skip to forum
Notifications
Clear all

Mysz do gry w Pokera - Jaką polecacie??

64 Posts
48 Users
1 Reactions
11.6 K Views
18071987

Witam

W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić mysz do komputera a dokładnie do notebooka.

Opcje jakie musi spełniać dla mnie to:
- musi cicho klikać
- musi być na USB
- musi być w miarę duża
- cena przeznaczona na ten zakup od 70 - 150 zł.

Proszę wklejać własne zdania oraz ewentualnie linki.

Pozdrawiam
:f_thumbsup:

Reply
63 replies
mazaq
babel92

Radzę przeszukać forum - nie dalej jak 2mc temu był taki sam temat ;)
Pozdrawiam

Reply
Urbi23

Mx1100

Gorąco polecam. Sam używam i nie narzekam :)

Reply
Endurx

A4Tech X7 z regulowaną rozdzielczością od 600dpi do 2000dpi , leciutka nie droga i nie zawodna serdecznie polecam

Reply
18071987

Mazaq - z taką odpowiedzią to idź do piaskownicy

Reply
kNoq001

Napisane przez Endurx

A4Tech X7 z regulowaną rozdzielczością od 600dpi do 2000dpi , leciutka nie droga i nie zawodna serdecznie polecam

+11

mam ta myche od 4lat i mnie jeszcze nie zawiodla, zreszta poker to nie cs gdzie trzeba kupic cos zajebistego aby miec super precyzje, tutaj wystarczy Ci mycha z marketu, dlatego ja bym sie przeszedl do jakiegos MM i po prostu sprawdzil sobie ktora mi lepiej w rece lezy

Reply
Thorek

A ja polecam mx518. Wcześniej miałem mx510 i powiem szczerze, że ciężko byłoby mi się teraz przestawić na coś innego. Myszka jest bardzo wygodna i precyzyjna.

Reply
18071987

A czy to że jest bezprzewodowa nie będzie stwarzać problemów.

Bo jednak przewodowe nie będą fixować jak coś bedzie nie tak z połączniem do komputera.

Lepiej przewodową czy bezprzewodową>>

Reply
Rossonero99

Napisane przez Thorek
A ja polecam mx518. Wcześniej miałem mx510 i powiem szczerze, że ciężko byłoby mi się teraz przestawić na coś innego. Myszka jest bardzo wygodna i precyzyjna.

Też mam i polecam

Reply
misiowilk

Miałem dwa A4techy i obu byłem zadowolony do czasu, aż w obu wystąpił ten sam problem. Myszki zaczęły podwójnie klikać, tzn przy pojedynczym naciśnięciu przycisku robił się dwuklik lub nawet więcejklik. Od tego czasu mam poważne wątpliwości co do niezawodności tej firmy.

Teraz używam logitecha LX8 i jestem bardzo zadowolony.

Reply
LeonidasPL

Napisane przez arturkard

Napisane przez Thorek

Też mam i polecam

+1

Reply
BloodyB

a czy poker to Counter Stirke ?? kazda mysz bedzie dobra, a kupowania jakis drogich myszek specjalnie do gry w pokera to czysty snobizm

a co do polecenia myszli do Razor DeathAdder to najlepsza myszka jaka trzymalem w reku i jakiej uzywalem ;) a troche myszek przeszlo przez moje rece :P co do A4tech'ow to raczej nie bede tego komentowal bo to nawet nie sa myszki w wyzszej pulki, logitecha raczej bym nie kupowal 1 glosne twarde przyciski (chociaz moze sa inne modele) 2 przeciski sie czasem na nich psuja po jakims czasie (ale pewnie to zalezy od uzywania myszki) 3 mi nie leza te myszki w reku :P

Reply
arturh

Napisane przez 18071987
Mazaq - z taką odpowiedzią to idź do piaskownicy

A ty z takim wątkiem, mamy jeszcze zapytaj jakie buty kupic.

Reply
18071987

Dziękuję wszystkim, którzy się wypowiedzeli i czekam na dalsze wypowiedzi.

NIE DIZĘKUJE graczom o nickach:
arthur
mazaq

Co do nich mam jeszcze jeden komentarz: ,,Z głupotą niektórzy się rodzą" :D

Pozdrawiam
_grin:

Reply
arturh

lol

Reply

klawiature do gry w pokera tez poszukujesz? :tongue: :tongue: :tongue: _ugly:

Reply

Napisane przez BloodyB
a co do polecenia myszli do Razor DeathAdder to najlepsza myszka jaka trzymalem w reku i jakiej uzywalem ;)

Nie Razor tylko Razer ;)

Ja mam od września 2006 Razera Kraita i mysz nadal śmiga znakomicie, akcesoria dla pro-gamerów nie zawodzą ;] Potem był właśnie DeathAdder, następnie Lachesis (rozdzielczość ze 4000 dpi z tego co pamiętam), a teraz nie wiem bo sam się nie orientuję. Myszki Razera są po prostu super szybkie, bardzo precyzyjne zarówno podczas grania w gry (WC3, SC, CS), do pokera oczywiście, ale i przy normalnym użytkowaniu.

Reply
Wojaq

Dodałbym jeszcze produkt MS i Razera czyli Microsoft Habu.

Sam używam Razera Diamondback od ponad 2 lat i zero problemów.

Reply
ozi
ozi

IE 1.1 lub IE 3.0
1.1 tania, z dobrą optyką [taka sama jak w 3.0]
3.0 ergonomiczny kształt

generalnie dobór mychy polega na tym, ze bieresz takowa do łapki i sprawdzasz jak leży, następnie dopiero sprawdzasz optyke, akceleracje wsteczną i inne mankamenty :f_thumbsup:

mx510 i 518 oczywiście również na +, dobrze w łapce leży etc

wybór zależy od Ciebie i twojej łapki :P

Reply