Przejdź do forum
Mała paczka O8+HE [...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mała paczka O8+HE [2xTCOOP+3 mniejsze turnieje] Closed

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
535 Wyświetlenia
Ziemni0k

Feedback

Oferta:

Witam serdecznie,

Mam do zaoferowania małą paczkę związaną z nadchodzącym turniejem TCOOP w odmianie której się specjalizuję, czyli Hyper-Turbo Omaha Hi/Lo.
Wykres:

Spoiler

Obecnie shotuję 30$, ale z mizernymi skutkami.

Dodatkowo dodaję parę turniejów HE+O8 w celu zredukowania wariancyjności oferty.

Wykresy (MTT Hold'em, Omaha Hi/Lo):

Ustalam:
:diamond: Z powodu przyczyn niezależnych ode mnie/losowych nierozegrania danego turnieju.
:diamond: Niewykorzystane wpisowe wliczam do profitu
:diamond: W przypadku profitu +100% pobieram 11% od niego,a od profitu +300% pobieram 15%,a od +1000% wartość ta będzie wynosiła 19%.
:diamond: Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z dziewczyną - Alizée). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
:diamond: Gram nawet jak nie sprzedam całości.
:diamond: Podczas trwania stakingu będę grywał Sit&Go/Cash nie przekraczając liczby 6 stołów załączonych na ekranie.
:diamond: Sprzedaż zamykam do godziny 21:00 dnia 01.02. Przy nie wpłaceniu środków pieniężnych do tego czasu, skreślam daną osobę z listy i przejmuję jej udziały.
:diamond: Ewentualne nagrody rzeczowe nie wchodzą w skład stakingu.
:diamond: Pieniądze będą odesłane 24h po zakończeniu stakingu.

Inwestorzy: [100/100]

:club: Ziemni0k - 75% _thumbsup:
:club: Thorek - 5% _thumbsup:
:club: Ultrac - 10% :sdrink
:club: Sotartu - 10% _thumbsup:
_thumbsup: - Paid

Pozdrawiam

Poprzednie oferty:
I - 27.09.2013 - 181,59$/300$ (-39,47%)
II - 23.01.2014 - Anulowany - Problemy z internetem + Małe zainteresowanie ofertą

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Thorek

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Jest run to wezme 5% :D

Odpowiedz
Cytat
Orlo007

5%

Odpowiedz
Cytat
Sotartu

10%

Odpowiedz
Cytat
Ziemni0k

Przypominam o wpłatach. Gram nawet jak nie sprzedam całości.

Odpowiedz
Cytat
Ziemni0k

Orlo out. Przejmuję resztę udziałów.

Railing

Odpowiedz
Cytat
Ziemni0k

Rozliczenie:

Jeżeli wszystko się zgadza i nikt nie ma żadnych uwag, to pieniądze odeślę ~14:00/15:00.

Dzięki za staking. Szkoda, że to kolejny nieudany. Grałem konsekwentnie swoje A-game, ale brakowało ociupinki szczęścia w kluczowych momentach. Najlepiej po prostu zapomnieć o tym dniu.

Jeszcze raz dzięki i do usłyszenia następnym razem.

EDIT: Pieniądze już odesłane.

Odpowiedz
Cytat