Oferta:

Witam serdecznie,
Mam do zaoferowania małą paczkę związaną z nadchodzącym turniejem TCOOP w odmianie której się specjalizuję, czyli Hyper-Turbo Omaha Hi/Lo.
Wykres:
Spoiler

Obecnie shotuję 30$, ale z mizernymi skutkami.
Dodatkowo dodaję parę turniejów HE+O8 w celu zredukowania wariancyjności oferty.
Wykresy (MTT Hold'em, Omaha Hi/Lo):

Ustalam:
Z powodu przyczyn niezależnych ode mnie/losowych nierozegrania danego turnieju.
Niewykorzystane wpisowe wliczam do profitu
W przypadku profitu +100% pobieram 11% od niego,a od profitu +300% pobieram 15%,a od +1000% wartość ta będzie wynosiła 19%.
Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z dziewczyną - Alizée). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
Gram nawet jak nie sprzedam całości.
Podczas trwania stakingu będę grywał Sit&Go/Cash nie przekraczając liczby 6 stołów załączonych na ekranie.
Sprzedaż zamykam do godziny 21:00 dnia 01.02. Przy nie wpłaceniu środków pieniężnych do tego czasu, skreślam daną osobę z listy i przejmuję jej udziały.
Ewentualne nagrody rzeczowe nie wchodzą w skład stakingu.
Pieniądze będą odesłane 24h po zakończeniu stakingu.
Inwestorzy: [100/100]
Ziemni0k - 75% ♠_thumbsup:
Thorek - 5% ♠_thumbsup:
Ultrac - 10% :sdrink
Sotartu - 10% ♠_thumbsup:
♠_thumbsup: - Paid
Pozdrawiam
Poprzednie oferty:
I - 27.09.2013 - 181,59$/300$ (-39,47%)
II - 23.01.2014 - Anulowany - Problemy z internetem + Małe zainteresowanie ofertą
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.