Duzers 30%
Kaelll 20%
Tommasson 20%
Magda25uk 30%
4k rak +164$
jutro i w czwartek mnie nie ma wiec kolejny update pewnie kolo niedzieli
Postawię kropkę, bo potem nigdy nie mogę znaleźć tego wątku.
No i oby każde następne sesje takie były ♠_thumbsup:
Napisane przez Tomasson225
Postawię kropkę, bo potem nigdy nie mogę znaleźć tego wątku.No i oby każde następne sesje takie były ♠_thumbsup:
Takich cudow nawet na starsach nie ma
Dwucyfrowego bb/100 nie utrzymam ![]()
7k rak za mna +140$
15,5k +333$
W tym tempie skoncze do czwartu. Wstrzymalam sie narazie ze stakingiem na nl50 az nie wezme treningu.
W zwiazku z tym mam pytanie do inwestorow. Przedluzany ten staking na kolejny okres, do 6-go listopada, czyli powrotu ftp?
Nie wiem ile w tym okresie uda mi sie rozegrac rak, ale te 20k powinno wpasc.
Z tym, ze chcialabym sie po zakonczeniu tego stakingu, przed przedluzeniem, rozliczyc i za swoja czesc profitu odkupic od kazdego jakas czesc jego udzialow (np jezeli moj profit pozwoli na zakup 15% to od kazdego odkupie po 5% i odesle profit inwestorom + $ za odkupione od was procenty).
Dajcie znac czy wam takie warunki pasuja.
Ide grindowac dalej
Mi to pasuje
Rozumiem, że przed rozpoczęciem 'drugiej części' stakingu odsyłasz profit i tę część, która nie będzie już inwestowana, zgadza się? ![]()
No i powodzenia dalej ♠_thumbsup:
Napisane przez Tomasson225
Mi to pasujeRozumiem, że przed rozpoczęciem 'drugiej części' stakingu odsyłasz profit i tę część, która nie będzie już inwestowana, zgadza się?
No i powodzenia dalej ♠_thumbsup:
Dokladnie..
Napisane przez magda25uk
22k +236$
Nie ma to jak szybka zoomowa korekta![]()
Nie ma się co łamać
Ja wczoraj na NL50 w 5k rąk przeżyłem swingi -300 -> +30 -> -200 -> +20
Powodzenia na finiszu stejka ♠_thumbsup:
Dzis powinnam rozegrac reszte + satki do ss.
Wrzuce rozliczenie i przesle kase zaraz po zakonczeniu sesji. Jako ze nie wszyscy inwestorzy zdecydowali sie na przedluzenie wystawie nowa oferte.
@Tomasson
Zostawiac Ci Twoje % czy odsylac profit i wklad?

Profit z gry: 234.71$ (roznica wynika z buga w PT3)
RB: 44T$ = 43.59$
Razem: 278.30$
Profit inwestorow: 40%x278.30=111.32$
Inwestorzy:
Duzers 30% 33.40$ +210$=243.40$
Kaelll 20% 22.26$+140$=162.26$
Tommasson 20% 22.26$+140$=162.26$ (narazie odsylam tylko profit, zobacz nowa oferte stakingowa i daj znac czy zostawiasz swoje 20%)
Niesetety cudu na finishu nie bylo i jak zwykle zakonczylam w granicy 4bb/100 ![]()
Uzbieralam 1973FPP, dolozylam ze swoich zeby rozegrac 9 satek. Jak widac na wykresie 4 siadly, wiec nienajgorzej wyszlo.
Zaraz biore sie za transfery.
Dzieki za zaufanie ![]()
EDIT: $ rozeslane