Wygrywałem na micro MTT niezłą kasę. Nie wiem ile dokładnie (najlepsze turnieje to dla mnie są do 8,80$) ale coś ponad kilka tysięcy $. Przegrywałem kasę jednak na wyższych stawkach w MTT. Grałem MTT do 215$ mając np 3k$ w rollu (czy nawet mniej) co było totalną głupotą. Mogłem grać MTT do 8,80$ i byłbym teraz z pewnością w zupełnie innym miejscu.
Nie ma wyjścia. Trzeba się odbudować i zacząć grać zgodnie z BRM.
Może mój challenge pomoże początkującym lub tym, którzy są w podobnej do mnie sytuacji i chcą odbudować swój bankroll.
Mam 20$ na PokerStars. Cel do 30 listopada godzina 19:30 grając 0,25$ non turbo 45tki i 90tki mieć 100$ co pozwoli mi na wejście na 0,50$ 45tki turbo i 90tki turbo.
To oznacza, że dziennie muszę wygrać lekko ponad 10BI.
Poboczny cel to rozegrać w ciągu miesiąca przynajmniej 1000 tych sitów. Średnio więc muszę zagrać ich lekko ponad 33 dziennie. Wydaje mi się, że powinienem zagrać ich o wiele więcej ale pewnie nie zawsze będę miał czas na granie tych S&G i nie wiem do końca jakie są moje możliwości w tym zakresie.
Aby ułatwić mi liczenie dzień nie będzie liczony od 19:30 do 19:30 tylko od północy do północy (lub trochę później... najpóźniej uruchamiam sita o północy i pomimo tego, że zakończy się on np o 02:30 to liczy się on do dnia poprzedniego). Ostatni dzień to rejestracja do 19:30 i nawet jeśli będą one trwały np do 22 to i tak się będą liczyły. Zarejestrowane sity po 19:30 ostatniego dnia nie będą liczyły się do challenge. Oczywiście mam nadzieję, że challenge zakończy się wcześniej
![]()
Podsumowując:
Czas trwania challenge od 31 października 19:30 do 30 listopada 19:30
Bankroll: 20$/100$
Średni profit dzienny:
Rozegrane S&G 0/1000
Średnio rozegrane S&G dziennie: