Czesc wszystkim może na początek kilka słów o mnie. W pokera gram już kilka lat. Na początku zabawa, pierwsze turki live po 40zl w jednym z klubów w moim mieście później pierwsze wpłaty online itd w zasadzie ble ble ble. Praktycznie każda historia jest taka sama. Od dwóch lat zacząłem traktować pokera poważnie można powiedzieć że przeszedłem na semi pro. Moja wiedza pozwalała na wygrywanie na średnich stawkach sng. Jednak takie granie po rozegraniu dziesiątek tysięcy sng powodowała u mnie odruch wymiotny kiedy miałem zasiąsc do sesji. Po za tym stopień regowania się sng i stopniowe zmniejszanie się ROI dało do myślenia. Myśl o zmianie cały czas we mnie siedziała. No i stało się. Dodatkowym czynnikiem a w zasadzie kluczowym stał się fakt że 12.10 urodziła mi się CÓRECZKA która absorbuje mnóstwo uwagi i granie regularnych sesji po prostu stało się nie możliwe.
Dlatego postanowiłem zacząć swoją przygodę z ZOOM em który w tej chwili jest dla mnie najlepszą opcją. Przez tydzień postawiłem na naukę, obejrzałem chyba wszystkie produkcję z gier FR i wdrażałem się na NL10;). Od pierszego listopada zacząłem grać nl 25 które dość szybko przeszedłem i grinduję teraz NL50.
Bloga zakładam aby móc dzielić się z Wami przemyśleniami i rozdaniami dotyczącymi gry oraz oczywiście aby działał na mnie motywująco. Choć tak naprawdę największą motywację mam teraz obok siebie śpi słodko w swoim łóżeczku.
Żeby nie być gołosłownym wrzucam wykres z listopada:
Uploaded with ImageShack.us
Zakryłem staty ponieważ nie chcę ułatwiać życia kilku regom z tego forum których oczywiście pozdrawiam;).
edit: ale ze mnie gamoń na dole i tak są total staty no nic już nie będe kombinował;) :sdrink