Napisz mi maila na PW
Dobrze zrozumiałem? Już koniec promocji "znajdź mnie"? Jeśli tak, to zrób edycje pierwszego posta w blogu, najlepiej na koniec dopisz "Edit: Promocja czasowo wstrzymana"
Napisane przez LegiaMistrz
Dobrze zrozumiałem? Już koniec promocji "znajdź mnie"? Jeśli tak, to zrób edycje pierwszego posta w blogu, najlepiej na koniec dopisz "Edit: Promocja czasowo wstrzymana"
Nasz klijent nasz pan
DONE
No to mija wlasnie kolejny rok z tego powodu pozwole dodac sobie wszystkie tegoroczne wykresy z 4 osobowych i z hyper turbo od 15 $ w gore, moglbym dodac jeszcze 2 osobowe turbo, ale i tak wykresow juz bedzie bardzo duzo :P. Ciekawostka ze wszystkie HT przyniosly mi strate a wszystkie 4osobowe przyniosly mi zysk :). Najlepszym moim wynikiem w tym roku byl ship w hyper turbo za 102 $ na ponad 4k, a najwiekszym sukcesem to ze stalem sie wygrywajacym graczem na <=100 $ stawkach hu sng turbo i zaczalem regularnie cashowac turnieje hu + 4 max z calkiem przyzwoita kasa ♠_confused:. No to lecimy z wykresami najpierw HT od 15 do 100 $:
oraz sng 4 osobowe :
O celach pokerowych i pozapokerowych na przyszly rok juz w nowym roku napisze
Wpis z postanowieniami wrzuce jutro albo w godzinach nad rannych :P. Ultraplazmator jakos zapomnialem mialem duzo na glowie ostatnio, jak cos to moze niedlugo cos wrzuce jakies join me :P, a jak bedziesz chcial i bedziesz mial czas to moge zagrac np TCOOPa heads up na join me
Ok wiec obiecany post z lekkim opóźnieniem, cele na rok 2012 :
Pokerowe :
- 200k VPP
- Granie hu na stawkach 500 $
- Przejscie od 30 $ do 200 $ w HT z bm 50 Bi na limit
- Wygranie jakiegos wiekszego eventu heads up
- Wygranie jakiegos wiekszego eventu 4-max
- Wygranie weekly heads up
- Zrobienie rolla na samodzielne granie sunday mayors
Poza pokerowe :
- Rzucenie palenia
- Zaliczenie sesji zimowej , letniej i wrzesniowej ![]()
- Zaczac biegac
- Zapisac sie na jakies sztuki walki
Poza tymi celami ktore sa jasne i przejrzyste jest jeszcze cel szlifowania mind setu - teraz glownie chodzi o to zeby nie grac, gdy nie czuje gry.
ech juz mam dosc powoli tej gry runuje jak nie wiem przed chwila wjebalem 66 vs 4 6 pre flop all iny flop bez niczego dla niego turn 4 river 4 ...
edit : ech no nerwicy mozna dostac gram micro ht dla rozluznienia i tutaj oczywiscie je jak bajka 2 4 vs a q on lapie asa na flopie ale lajt zaraz dochodzi mi strit :). ja z 7 5 gram all ina na stole k 2 4 on kq i jazda turn 5 river 7....
Na prawdę chcesz grać Hiper Turbo z 50BI na limit? Będziesz skakał po limitach w dół i górę jak ta kózka, nawet dla kamiennego mindsetu to mogłoby być samobójstwo. Tak samo ustalone cele są moim zdaniem bez sensu, napisane na siłę. "Granie na stawkach 500 $" - nie zależy od Ciebie. Wygranie turnieju też zupełnie nie zależy od Ciebie. Ech, szczerze powiedziawszy zawiodłem się. Zaglądałem tutaj praktycznie codziennie odkąd napisałeś, że przedstawisz cele na zbliżający się rok. Może po prostu mamy zupełnie inne poglądy na ten temat. Nie pozostaje mi nic jak życzyć powodzenia, będę trzymał kciuki za Twoją grę i chętnie od czasu do czasu skrobnę coś odnośnie analizy rozdań czy innej teorii. Sam w lutym wracam do gry po przerwie. Zacznę od 20', wish me luck:)
Napisane przez eLTech
- Przejscie od 30 $ do 200 $ w HT z bm 50 Bi na limit
Jednak będziesz grał te hypery?
Napisane przez Bielanek
Na prawdę chcesz grać Hiper Turbo z 50BI na limit? Będziesz skakał po limitach w dół i górę jak ta kózka, nawet dla kamiennego mindsetu to mogłoby być samobójstwo. Tak samo ustalone cele są moim zdaniem bez sensu, napisane na siłę. "Granie na stawkach 500 $" - nie zależy od Ciebie. Wygranie turnieju też zupełnie nie zależy od Ciebie. Ech, szczerze powiedziawszy zawiodłem się. Zaglądałem tutaj praktycznie codziennie odkąd napisałeś, że przedstawisz cele na zbliżający się rok. Może po prostu mamy zupełnie inne poglądy na ten temat. Nie pozostaje mi nic jak życzyć powodzenia, będę trzymał kciuki za Twoją grę i chętnie od czasu do czasu skrobnę coś odnośnie analizy rozdań czy innej teorii. Sam w lutym wracam do gry po przerwie. Zacznę od 20', wish me luck:)
GL
Co do hiper turbosow wlasnie probuje sprzedac swoja oferte dotyczaca wlasnie nich na tej wlasnie zasadzie, dzieki temu bede mial lekki dystans do tego i latwiej bedzie to wszystko przejsc. Ale owszem chodzenie po limitach jest nieuniknione, co nie znaczy ze to zle :).
Co do celow to wiadomo sa one jakie sa chcialbym je osiagnac, ale prawda jest taka ze jak osiagnie 3 z nich to bedzie spoko. Co do turniejow to true nie zalezy to odemnie, ale gra na 500 $ juz jak najbardziej tak, moze sie udac badz nie udac ale duzy wplyw ma na to moja gra i jak bede do tego wszystkiego podchodzil. Jakos nie mam pomyslu jak mialbym inaczej skonstruowac cele na nowy rok, pisac o liczbie gier albo cos ?
Dokładnie, nawet volume nie jest od Ciebie w 100% zależny bo akurat możesz nie mieć dobrych gierek do gry, będą dosiadać się sami regowie etc. i nie będzie sensu grać dla long run'u, itp. Najlepiej według mnie zakładać ile chciałbyś poświęcić czasu w danym roku/miesiącu/tygodniu/dniu. Ile dni w tygodniu, jakie materiały szkoleniowe, etc.
Idąc tym tokiem myślenia można dojśc do wniosku że nic nie jest od nas zależne i wszystko toczy się własnym torem.
Volume jest zależny od niego, bo jezeli nie ma gier, to moze zmienic room.