Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TATA na etacie NL100SH i FR

803 Posty
201 Użytkownicy
0 Reakcje
57.7 K Wyświetlenia
Alocha18

Napisane przez Dagryl
Macie jakis sposob na "zakrycie" rolla podczas otwierania stolikow?

Do normalnych stolików idzie ustawić automatyczne dosiadanie a co do zoomów to polecam mrużenie oczu podczas dosiadania, u mnie działa.

Odpowiedz
Cytat

Hehe mrużenie oczu napewno jest skuteczne ale ja coś ustawiłem w opcjach że po prostu sadza mnie pojedyńczo do stolików zoom i nie wyskakuje ten komunikat o stanie rolla. To co się dzisiaj rano działo na zoomie to jakaś masakra. Grałem ja Alocha 2 regów i 15 ryb :nh

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator

jak to sie ustawia? :rolleyes: też planowalem nie patrzenie, ale jak odpalam zooma to czasem przez przypadek spojrzę :evil:

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Opcje autobuyina dla gier stolikowych czynią ten magiczny numer

Odpowiedz
Cytat
PanDuzePE

Napisane przez wera1012
Hehe mrużenie oczu napewno jest skuteczne ale ja coś ustawiłem w opcjach że po prostu sadza mnie pojedyńczo do stolików zoom i nie wyskakuje ten komunikat o stanie rolla. To co się dzisiaj rano działo na zoomie to jakaś masakra. Grałem ja Alocha 2 regów i 15 ryb :nh

Ty i 16 ryb?! No nieźle!

:)

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

Napisane przez PanDuzePE

Napisane przez wera1012

Ty i 16 ryb?! No nieźle!

:)

Alocha 17

Odpowiedz
Cytat

W sumie to było 19 ryb ale jednym żarło innym nie :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Przyszedł szwagier, wypiliśmu jacka wiec odpaliłem 4 turboski. Co prawda nie wygrałem ale coś tam wpadło:

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
dulek

Napisane przez wera1012
Przyszedł szwagier, wypiliśmu jacka wiec odpaliłem 4 turboski. Co prawda nie wygrałem ale coś tam wpadło:

Spoiler

niezle jak na wieczor z jackiem :D graty :fdrink

Odpowiedz
Cytat
HollyGrail

Hm, wychodzi na to, że trzeba wprowadzić nową strategię. :D :D GG.

Odpowiedz
Cytat
mycka86

Nie od dziś wiadomo, że Jack daje +100 do flipów :D GL

Odpowiedz
Cytat

Dzięki chłopaki za miłe słowa. Jednak ogólnie nie polecam grania po alko choć znam takich którzy swoją A - game potrafią osiągnąc dopiero po 2 drinach :fdrink.

W sobotę zagrałem pierwszą satkę do Eureki w Pradze, ogólnie bardzo chciałbym pojechać. Nie udało się awansować ale miałem zwrot więc nie długo napewno znowu spróbuję. Mój największy turniej live do tej pory to jakieś eventy w Ostrawie, Pradze czy w dalszych czasach w Hiltonie w Warszawie. Jednak żaden z nich nawet nie zbliżył się rangą do cyklu jakim jest Eureka. Chciałbym poczuć ten klimat pokerowego święta. Mam nadzieję że się uda i w Grudniu wybiorę się do Pragi. Swoją drogą Gratki dla Dulka bo widziałem że wygrałeś wczoraj pakiet :fdrink może jak coś to uda mi sie przenocowac u jakiegoś znajomego który zgarnie pakiet bo ja celuję w satki w których do wygranie jest samo wpisowe.

W sobotę mój mały skarb kończy roczek. Niesamowite jak szybko zleciał mi ten rok. Szalone jest też to jak wiele się zmieniło w moim życiu zarówno prywatnym jak i pokerowym. Jak narazie wszystko podąża w celu jaki sobie zaplanowałem i oby tak było nadal.

Na koniec coś pozytywnego, sam mam labradora ale to co wyprawia ten to jakieś szaleństwo:

Odpowiedz
Cytat
TAndronicus4

Chyba najbardziej pozytywny blog na forum, fajnie poczytać jak się komuś udaje pogodzić wygrywanie w pokera z rodziną i sprawy idą systematycznie ku celom, wszystkiego najlepszego dla córeczki :f_thumbsup:

Spoiler

Ale pisanie "Aaa, popiliśmy ze szwagrem i parę groszy wpadło" kiedy większość z nas walczy o każdego blinda to już zwykłe chamstwo, tak nas frustrować :f_cry:

Odpowiedz
Cytat

#TAndronicus4

Dzięki wielkie za małe wyróżnienie. Fajnie jest usłyszeć miłe słowo. Twój blog też czytam regularnie. Uważam , że jest bardzo dobrze prowadzony. P.S nadal nie wiem jaki masz nick na P. :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
TAndronicus4

Dzięki wielkie :fdrink Było już w sumie rozgryzione na blogu, ale jeśli to ma być mój jedyny edge nad Tobą to niech tak będzie :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

jak ty laczysz pokera z kidsem? Moja mala ma 9msc i zagrac moge wieczorem jak spi etc. Chyba ze poker 4living?

Odpowiedz
Cytat

giuseppePK #

Tak gram w pokera 4living.

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Patrzac na temat "tata na etacie" myslalem ze pracujesz :P

Odpowiedz
Cytat

Jako etat mam na myśli poker :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Wczoraj zerknąłem do zakładki reports w HM2. Wynik naprawdę przyzwoity, gdyby udało mi sie utrzymać taką formę to napewno padł by mój nowy rekord. Nie będe wklejał żadnych wykresów, zrobię to na koniec miesiąca. Myślę , że projekt nie zaglądania do cashiera podczas gry powiódł się. W ogóle nie ciągnie mnie do tego co zaowocowało większym skupieniem podczas gry, kolejnym plusem jest to że dużo szybciej zapominam o przegranej dużej puli która powodowała wahania nastroju.

Wczoraj przytrafiła mi się taka pula:

http://weaktight.com/6159720

Na FR set vs set nie jest niczym nadzwyczajnym ale na SH i do tego w 3BET pocie to już trochę boli :f_cry:

Dzisiaj razem z żoną mieliśmy ciężką noc. Mała cały czas budziła się z płaczem, prawdopodobnie idzie jej kolejny ząbek. Ma już 6 _love:. Jak się uśmiechnie i pokaże te swoje małe kiełki to Tacie kapcie spadają :f_love:

Na koniec zdjęcie:

Odpowiedz
Cytat