Napisane przez Dagryl
Macie jakis sposob na "zakrycie" rolla podczas otwierania stolikow?
Do normalnych stolików idzie ustawić automatyczne dosiadanie a co do zoomów to polecam mrużenie oczu podczas dosiadania, u mnie działa.
Napisane przez Dagryl
Macie jakis sposob na "zakrycie" rolla podczas otwierania stolikow?
Do normalnych stolików idzie ustawić automatyczne dosiadanie a co do zoomów to polecam mrużenie oczu podczas dosiadania, u mnie działa.
Hehe mrużenie oczu napewno jest skuteczne ale ja coś ustawiłem w opcjach że po prostu sadza mnie pojedyńczo do stolików zoom i nie wyskakuje ten komunikat o stanie rolla. To co się dzisiaj rano działo na zoomie to jakaś masakra. Grałem ja Alocha 2 regów i 15 ryb :nh
jak to sie ustawia?
też planowalem nie patrzenie, ale jak odpalam zooma to czasem przez przypadek spojrzę
Napisane przez wera1012
Hehe mrużenie oczu napewno jest skuteczne ale ja coś ustawiłem w opcjach że po prostu sadza mnie pojedyńczo do stolików zoom i nie wyskakuje ten komunikat o stanie rolla. To co się dzisiaj rano działo na zoomie to jakaś masakra. Grałem ja Alocha 2 regów i 15 ryb :nh
Ty i 16 ryb?! No nieźle!
Napisane przez PanDuzePE
Napisane przez wera1012
Hehe mrużenie oczu napewno jest skuteczne ale ja coś ustawiłem w opcjach że po prostu sadza mnie pojedyńczo do stolików zoom i nie wyskakuje ten komunikat o stanie rolla. To co się dzisiaj rano działo na zoomie to jakaś masakra. Grałem ja Alocha 2 regów i 15 ryb :nhTy i 16 ryb?! No nieźle!
![]()
Alocha 17
Przyszedł szwagier, wypiliśmu jacka wiec odpaliłem 4 turboski. Co prawda nie wygrałem ale coś tam wpadło:
Uploaded with ImageShack.us
Napisane przez wera1012
Przyszedł szwagier, wypiliśmu jacka wiec odpaliłem 4 turboski. Co prawda nie wygrałem ale coś tam wpadło:
niezle jak na wieczor z jackiem
graty :fdrink
Dzięki chłopaki za miłe słowa. Jednak ogólnie nie polecam grania po alko choć znam takich którzy swoją A - game potrafią osiągnąc dopiero po 2 drinach :fdrink.
W sobotę zagrałem pierwszą satkę do Eureki w Pradze, ogólnie bardzo chciałbym pojechać. Nie udało się awansować ale miałem zwrot więc nie długo napewno znowu spróbuję. Mój największy turniej live do tej pory to jakieś eventy w Ostrawie, Pradze czy w dalszych czasach w Hiltonie w Warszawie. Jednak żaden z nich nawet nie zbliżył się rangą do cyklu jakim jest Eureka. Chciałbym poczuć ten klimat pokerowego święta. Mam nadzieję że się uda i w Grudniu wybiorę się do Pragi. Swoją drogą Gratki dla Dulka bo widziałem że wygrałeś wczoraj pakiet :fdrink może jak coś to uda mi sie przenocowac u jakiegoś znajomego który zgarnie pakiet bo ja celuję w satki w których do wygranie jest samo wpisowe.
W sobotę mój mały skarb kończy roczek. Niesamowite jak szybko zleciał mi ten rok. Szalone jest też to jak wiele się zmieniło w moim życiu zarówno prywatnym jak i pokerowym. Jak narazie wszystko podąża w celu jaki sobie zaplanowałem i oby tak było nadal.
Na koniec coś pozytywnego, sam mam labradora ale to co wyprawia ten to jakieś szaleństwo:
Chyba najbardziej pozytywny blog na forum, fajnie poczytać jak się komuś udaje pogodzić wygrywanie w pokera z rodziną i sprawy idą systematycznie ku celom, wszystkiego najlepszego dla córeczki ![]()
Ale pisanie "Aaa, popiliśmy ze szwagrem i parę groszy wpadło" kiedy większość z nas walczy o każdego blinda to już zwykłe chamstwo, tak nas frustrować
#TAndronicus4
Dzięki wielkie za małe wyróżnienie. Fajnie jest usłyszeć miłe słowo. Twój blog też czytam regularnie. Uważam , że jest bardzo dobrze prowadzony. P.S nadal nie wiem jaki masz nick na P.
Dzięki wielkie :fdrink Było już w sumie rozgryzione na blogu, ale jeśli to ma być mój jedyny edge nad Tobą to niech tak będzie
jak ty laczysz pokera z kidsem? Moja mala ma 9msc i zagrac moge wieczorem jak spi etc. Chyba ze poker 4living?
Wczoraj zerknąłem do zakładki reports w HM2. Wynik naprawdę przyzwoity, gdyby udało mi sie utrzymać taką formę to napewno padł by mój nowy rekord. Nie będe wklejał żadnych wykresów, zrobię to na koniec miesiąca. Myślę , że projekt nie zaglądania do cashiera podczas gry powiódł się. W ogóle nie ciągnie mnie do tego co zaowocowało większym skupieniem podczas gry, kolejnym plusem jest to że dużo szybciej zapominam o przegranej dużej puli która powodowała wahania nastroju.
Wczoraj przytrafiła mi się taka pula:
Na FR set vs set nie jest niczym nadzwyczajnym ale na SH i do tego w 3BET pocie to już trochę boli ![]()
Dzisiaj razem z żoną mieliśmy ciężką noc. Mała cały czas budziła się z płaczem, prawdopodobnie idzie jej kolejny ząbek. Ma już 6 ♠_love:. Jak się uśmiechnie i pokaże te swoje małe kiełki to Tacie kapcie spadają ![]()
Na koniec zdjęcie:
Uploaded with ImageShack.us