Mam aktywny bonus od pierwszej wpłaty 100% do 888$. Jeśli teraz skorzystam z kodów promocyjnych (tych 3 max do 300$) to czy pkt które bede wyrabiał liczą się do każdego z tych bonusów czy według kolejności przyznania tych bonusów? Ewentualnie czy można zmienić kolejność wyrabiania tych bonusów? Dzięki za odpowiedź.
Ja mam taką sytuacje. Zrobiłem na ósemki first deposit z kodem na insta cash dostałem go i muszę wyrobić rake, ale z racji, że to pierwsza wpłata dostałem też ten automatyczny bonus 100% i jak gram to w lewym górnym rogu mi ładuje właśnie ten 100% bonus i nie mam pojęcia, czy ten drugi na którym mi bardziej zależy też jest zaliczany. Jeśli ktoś coś wie to proszę o odpowiedź
Zaraz chcę zrobić pierwszy depo (30$) i ciągle nie wiem który kod wpisać. Który z tych trzech będzie najkorzystniejszy? MEGABONUSS, 888BONUS, czy może propozycja którą dostałem na maila BONUSMARCH (trzeba minimum wpłacić 20$ i dają jakiś FREE $20
immediate cash bonus i bilet: A ticket to the $1,500 Madness Raffle z tym, że ten ostatni kod ma ograniczone czasowe i ten kod jest ważny jeszcze 3 godziny. Więc bym prosił o szybką odpowiedź który z tych 3 kodów będzie dla mnie najkorzystniejszy.
Pozdrawiam
no i kasa poszła tylko nie wiem z jakiej paki pobrało mi w złotówkach i robiło przewalutowanie skoro konto na 888 mam w dolarach i skrill też dolarowy?
Niestety przed depozytem trzeba do nich pisać, że chcesz mieć $ jako docelowe do przelewów. Nie zwróciłeś uwagi na małe zł przy depozycie. Napisz na live chacie, aby następnym razem uniknąć tego przewalutowania.
działa też GET8NOW dep 30 i GET5NOW dep 10 wyglada że odnawiają się co roku kodziki te
Napisane przez johnybravo80
Dzisiaj za wpłatę 10$ z kodem 888BONUS wpadło od razu 10$![]()
nie działa
Napisane przez aszrobagRNMD
działa też GET8NOW dep 30 i GET5NOW dep 10 wyglada że odnawiają się co roku kodziki te
działa
Napisane przez LarryWroclaw
Napisane przez johnybravo80
Dzisiaj za wpłatę 10$ z kodem 888BONUS wpadło od razu 10$![]()
nie działa
u mnie zadziałało
Działa, a na meillu nic nie miałem. Po prostu próbowaliście kody, które mieliście zapamiętane czy coś wam przychodziło?
Wyskoczyło mi okienko z bonusem. Depozyt minimum $10 i możliwość otrzymania 10% natychmiastowego bonusu w zależności od wielkości depozytu (do $100). Kod: 100PARTY
Oferta ograniczona czasowo.
Nie wiem czy działa dla wszystkich, bo nie zamierzam teraz wpłacać.