Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
206 Posty
50 Użytkownicy
30 Reakcje
73 K Wyświetlenia
Beethoven87

Downswing odrobiony :coolface:.
55 out,
7x56 out,
530 out,
56 ship - 530$,
109 ship - 1350$.

Odpowiedz
Cytat
Certh

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Odpowiedz
Cytat
Beethoven87

51HT out.

Odpowiedz
Cytat
Beethoven87

55 i 109 out.

Odpowiedz
Cytat
czowel

znów downswing ? :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Napisane przez czowel
znów downswing ? :deadhappy:

Nie dam rady, za dużo emocji... :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Ziemni0k

OszukujOM!!

Odpowiedz
Cytat
Beethoven87

Witam.
Z przykrością jestem zmuszony poinformować Was o tym, iż zaliczyłem torbę. Nie ukradłem pieniędzy, nie zainwestowałem ich, zwyczajnie przegamblowałem. Jest mi z tym bardzo źle, szczerze przepraszam wszystkich inwestorów. Ze swojej strony zobowiązuję się do jak najszybszego spłacenia długów, nie pobieram cutu od tego co ugrałem do tej pory, oczywiście to co nie zagrałem do zwrotów oraz dokładam dodatkowo 2k dla wszystkich inwestorów nie licząc mnie. Później podliczę ile dokładnie jestem każdemu winien.
Problemem nie są kwestie czysto pokerowe, okazało się, że największym moim przeciwnikiem jestem ja sam.
Przepraszam wszystkich jeszcze raz, mam nadzieję jak najszybciej zakończyć tę sprawę,
Beethoven.

Odpowiedz
Cytat
jerryfci

matematyczną profitowosc oferty mozna jakos oszacowac, ciekaw jestem jak policzyc prawodopodobienstwo czegos takiego. bo to jak latwo zauwazyc jest bardzo wazna kwestia, ktora bardzo zmniejsza opłacalnosc stakowania.
nie wiem czy dobrze zrozumialem, przegrales wszystko? jak chcesz teraz odrobic pieniądze? bo z pustego to i salomon nie naleje a 15k$ to raczej spora suma

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Dokładnie, ja naliczyłem na pewno ponad 13k$. Nie wiem skąd chcesz taki hajs teraz wytrzasnąć. Jeżeli żartujesz to skończ, bo nie jest to ani trochę zabawne. Jeżeli mówisz poważnie to natychmiast chcę wyjaśnień, terminów i co masz zamiar z tym zrobić.

Czekam na wypowiedź pozostałych inwestorów.

Odpowiedz
Cytat
kfas

:spit: 2h temu czytałem wątek sviestasa i se pomyślałem "ostatnio jakiś wysyp degenów" (svies, Tifuxis itd) a teraz takie coś..

Odpowiedz
Cytat
kuczenty

j/w

Czegoś takiego jeszcze nie było. Czekam na wyjaśnienie dot. terminów.

Odpowiedz
Cytat
kolanko1990

Odpowiedz
Cytat
czowel

Napisane przez kfas
:spit: 2h temu czytałem wątek sviestasa i se pomyślałem "ostatnio jakiś wysyp degenów" (svies, Tifuxis itd) a teraz takie coś..

svies, tifu, teraz beto....a ja u kazdego bylem inwestorem... :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Patrze jakiś nowy post w temacie "O8" myślę sprawdzę, ciekawe ile wygrał teraz a tu to..... :spit:

Odpowiedz
Cytat
bondzyn

Jesli to zart to nie jest zbyt smieszny, jak zamierzasz to odrobic, to nie jest 10zl a ponad 35,000zl jak dobrze licze... "Jak najszybsza spłata" to jaki okres?

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF

OMG.. to postackowane... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Jak widzisz rozwiaz?anie tej sytuacji?Bo nie wyglada to ciekawie.

Odpowiedz
Cytat
Beethoven87

Do zwrotu jest 11328 wygranych oraz 4130 za niezagrane turnieje co daje sumę 15458. Sprzedałem 75,5%, więc do oddania jest 11670,8 + 2k.
Jeśli chodzi o to jak zamierzam to odrobić, to na szczęście znalazł się ktoś, kto pomimo obecnej sytuacji postanowił wyciągnąć do mnie pomocną dłoń i obdarzyć zaufaniem, dzięki czemu będę mógł swobodnie grać na dotychczasowych stawkach. Ze swoje strony mogę obiecać, że dołożę wszelkich starań, aby odegrać to jak najszybciej. Ciężko mi mówić o konkretnych terminach, będę przeznaczał na grę najwięcej czasu jak to tylko możliwe. Do tej pory na różnych stejkach ugrałem ponad 60k profitu, i pomimo beznadziejnej sytuacji, wierzę, że jeżeli ogarnę się życiowo, uda mi się zakończyć pozytywnie tę sprawę. Spłaty będę robił w kolejności od najmniejszych udziałów do największych, a na końcu dodatkowe 2k.

Odpowiedz
Cytat