Przejdź do forum
Uwaga oszust z foru...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uwaga oszust z forum PS!!!

85 Posty
47 Użytkownicy
404 Reakcje
17 K Wyświetlenia
Bolexx

Napisane przez Avterlife
Potwierdzam też do mnie pisał. Nick na skype: heyfish_3 a podpis Tom Son. Najpierw zagaduje, oferuje jakiś staking w przyszłości. Twierdzi, że gra NL400 i takie gadki :)

Tu macie rozmowy:

Spoiler

Hahah mi też oferował staking ale wtedy jeszcze grał hypery na starsach za 15$ i 30$ xD xD

Na początek staking :welcome:

Wszechstronny gracz od hyperów po nl400 :pcuser:

Już pierwsza oferta , oczywiście tylko po to żeby udzielić ewentualnego stakingu : :yaoming:

Po odmowie kolejny temat żeby tylko dostać $$:

a po chwili nagle żeby na party przelać jak mam :thinking:

I tak w kółko , ten gość ma chyba setki opcji przygotowanych jak wyciągnąć dolca :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Dand0o

Do mnie już próbował 3razy:
1. Ostatnio podawał się za gracza BizonPL (ofc to nie jego nick z pokerromów), od początku już wiedziałem o co chodzi więc się trochę pobawiłem i takie info mam:
- na skypie pisał jako Daniel Bednarski
- nick na party na który chciał $$ to: kidpoker_pl (Tomasz Samin - mówił że konto brata. Nie zapytałem dlaczego inne nazwiska ale na wszystko miał przygotowane odpowiedzi więc cos by tam wymyślił pewnie ). Ofc standardowo zagrać chciał HU
- email do skrilla na który chciał $$: BizonPL1988@wp.pl
Byłem ciekaw jak mocno jest przygotowany i poprosiłem o screena z lobby pokerstarsa to nieudolnie przerobił w jakimś poincie czy coś.

Nawet jak mu napisałem i przerobiłem screena że wysłałem mu kasę na party to pisał na live chacie z suportem party dlaczego nie dostał $$ i mi screeny wysyłał :truestory:

A tu jeszcze fragmenty rozmowy:

Tu jak niby mi wysłał pierwszy 50$ na starsy.

2. Kolejnym razem pisał jako inflames6 na skype i podawał się za gracza inflames. Ale szybko uciął rozmowę i nic się nie dowiedziałem.
3. A raz to założył grupę i std. chciał grac hu z każdym itd. Nie wiem już nawet pod którym Nickiem był bo to już trochę temu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat