zrobiłem kilka review i już są efekty. mam teraz taki 3bet range, że ludzie w tym spocie snap foldują AQo...
https://www.boomplayer.com/24182250_096BF4BD6C
zrobiłem kilka review i już są efekty. mam teraz taki 3bet range, że ludzie w tym spocie snap foldują AQo...
https://www.boomplayer.com/24182250_096BF4BD6C
rezultat na dziś jest taki:
z/s: -16
vol:2
stackerów muszę prosić o cierpliwość. zakładałem (choć nie gwarantowałem) , że skończę stacking w miesiąc, wygląda na to, że zajmie mi to dwa.
powód jest prosty: po prostu muszę, muszę, muszę zakończyć go dobrym rezultatem. i już. musze i zrobię wszystko, żeby tak było, toteż po prostu w dni, gdy czuję, że będzie źle ograniczam się do dwójek. w przyszłym tygodniu na pewno ruszę z kopyta.
to jak mi dziś szło obrazuje jedyny HU jaki miałem. oponent: zapewne dobrze znany bywalcom 2.5$ 180tek nik2080. nie umiem myśleć o nim inaczej niż wielkie lol. w ogóle nie mam pojęcia jakim cudem doszedł do FTeka, widuję go w tych grach od dawna i jeszcze nigdy widziałem go nawet na semiFT... nic dziwnego, ponieważ typek reprezentuje niezwykle ciekawy styl w którym wrzucanie 8Ts albo A6o utg full ring za 20bb -to jest standard.
no i załawił mnie w swoim stylu:) dwie ręce wcześniej spasowałem w podobnej akcji k7o chociaż vs on to jest monster. uznałem jednak, że skoro runnuję jak pies w deszczu, to raczej bez sensu jest narazać się na aż tak wariancyjny spot vs taki opnent, w sytuacji kiedy jest przeciez pewne, że za moment wrzuci mi 54s gdy będę miał JJ... no i proszę:
https://www.boomplayer.com/24184232_9E1F683525
oczywiście jak tylko zobaczyłem flop natychmiast wyłączyłem stół i nie czekałem już nawet dalej na to co od flopa było wiadome, konieczne i pewne.
nik to największy regularny debil jakiego dwójki kiedykolwiek widziały... Nie mam pojęcia jakim cudem ten gość się jeszcze utrzymuje na tych stawkach. Chyba, że jego super strategia przynosi mu profit
Napisane przez Swist87
nik to największy regularny debil jakiego dwójki kiedykolwiek widziały... Nie mam pojęcia jakim cudem ten gość się jeszcze utrzymuje na tych stawkach. Chyba, że jego super strategia przynosi mu profit![]()
nie chciałbym sobie żartować z nika i go obrażać, ponieważ zupełnie serio podejrzewam, że to może być nieszczęśliwa historia w której uzależnienie idzie w parze z jakimś stopniem niesprawności intelektualnej. inaczej tego co on wyprawia nie umiem wyjaśnić. choć mam znajomych, którzy sądzą, że to jest po prostu źle napisany bot... jeśli by tak było to musiałby to być bot napisany przez sześciolatka.
Ta NIK to legenda debilizmu
gosciu gra chyba ze 30 stolow bo widywac go mozna na wszystkim 45 turbo za 1,5 3,5 i 2,5 180
wciskanie gowien za 20-30bb z utg to std
ostatnio chyba deepnal nawet FT hota chyba za 5,5
moze to faktycznie bot
Podbijam pytanie. Staking miał trwać miesiąc a zaraz pyknie drugi a my ledwo przekroczyliśmy połowę volume.
nie wchodziłem tu między 19 a 20 czerwca ponieważ nie było mnie w domu. ale już jestem. nie bujam się za Wasz kapitał z dziwkami na hawajach - gdyby ktoś się obawiał. stackerzy w większości mają do mnie nick na skype. co za przypadek, że widujesz mnie za zoomach ziomek? każdy chyba wie, że gram zooma prawie co dzień od lat, ale tylko na rogrzewkę, zwłaszcza gdy jest card match.
nie robię updatów, gdyż ostatnio grałem głównie 2.5$ ale w końcu i je zarzuciłem, ponieważ nie szło nic. zupełnie. totalnie. masakra. wpierdol. zjazd.
przez ostatni tydzięń nie grałem niemal wcale. zupełnie straciłęm serce do gry około środy czy czwartku tydzień temu, gdy wreszcie nadszedł taki dzień, że szło mi dobrze i świetnie się grało aż do momentu gdy... straciłem połączenie z internetem na 45 minut. kiedy wróciłem po stołach nie zostało nic. jak na mój obecny mindset to było przeżycie o kilka ciutek zbyt wkurwiające... kropelka, która przelała czarę.
myślę, że najlepszym wyjściem będzie ogłoszenie że spróbuję jeszcze powalczyć w tym stackingu przez około siedem dni, a potem jeśli rakieta nie odpali i wyniki nie będą na tyle zielone, aby warto było się męczyć, uznamy go za zakończony - bez względu na fakt czy osiągnę zakładane volume czy nie. nie sądzę, aby było warto się torturować tylko po to abym zrobił volume bez zysku... na razie wynik jest taki jak powyżej można znaleźć. nic się nie zmieniło. w ostatnich dniach z oferty stackingowej zagrałem tylko coś około 10 czy 20 4.5$ z wynikiem mniej więcej na zero
Co sądzisz o sensie bytu człowieka? Zastanów się za nim odpowiesz mnie! To może sporo zmienić w Twojej osobowości Profesorze!
Napisane przez profChaos780
myślę, że najlepszym wyjściem będzie ogłoszenie że spróbuję jeszcze powalczyć w tym stackingu przez około siedem dni, a potem jeśli rakieta nie odpali i wyniki nie będą na tyle zielone, aby warto było się męczyć, uznamy go za zakończony - bez względu na fakt czy osiągnę zakładane volume czy nie. nie sądzę, aby było warto się torturować tylko po to abym zrobił volume bez zysku... na razie wynik jest taki jak powyżej można znaleźć. nic się nie zmieniło. w ostatnich dniach z oferty stackingowej zagrałem tylko coś około 10 czy 20 4.5$ z wynikiem mniej więcej na zero
Szczerze powiedziawszy to ja chcę zakończyć staking bez względu na to czy łotrzyk odda. Po prostu trochę już to trwa a 1 lipca się zbliża i mimo, że nie należę do pesymistów w tej kwestii to jednak wolę odzyskać to co moje do tego czasu.
Minelo ponad 7 dni od Twojego wpisu. Wypadaloby cos napisać. Skype od rana tez zlewasz. Sorry ale wyglada jakbys jednak latał na te hawajskie dziwki...
Napisane przez ShakeMeDown
myślę, że najlepszym wyjściem będzie ogłoszenie że spróbuję jeszcze powalczyć w tym stackingu przez około siedem dni, a potem jeśli rakieta nie odpali i wyniki nie będą na tyle zielone, aby warto było się męczyć, uznamy go za zakończony - bez względu na fakt czy osiągnę zakładane volume czy nie. nie sądzę, aby było warto się torturować tylko po to abym zrobił volume bez zysku... na razie wynik jest taki jak powyżej można znaleźć. nic się nie zmieniło. w ostatnich dniach z oferty stackingowej zagrałem tylko coś około 10 czy 20 4.5$ z wynikiem mniej więcej na zeroSzczerze powiedziawszy to ja chcę zakończyć staking bez względu na to czy łotrzyk odda. Po prostu trochę już to trwa a 1 lipca się zbliża i mimo, że nie należę do pesymistów w tej kwestii to jednak wolę odzyskać to co moje do tego czasu.
+1
jestem. sory, wycieczkowałęm się. dobrze stacking zakończony. uznajmy, że wynik jest na zero. czy to wszystkim odpowiada?
jestem. sory, wycieczkowałęm się. dobrze stacking zakończony. uznajmy, że wynik jest na zero. czy to wszystkim odpowiada?
dla mnie spoko