Przejdź do forum
Harukas 500 MTT 888...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Harukas 500 MTT 888 Poker/Titan Poker Rail

157 Posty
18 Użytkownicy
64 Reakcje
23.1 K Wyświetlenia

Szkoda gadac.

9 stolow finalowych i tylko jedno zwyciestwo.

Odpowiedz
Cytat

START 1000 $ KONIEC 910.7 $

Odpowiedz
Cytat

Statystyki :

Odpowiedz
Cytat

Jezeli uwazasz ze masz jakies spostrzezenia dotyczace wspolpracy prosze umiesc swoje zdanie w dziale

Feedback Harukas

Rozliczenie :

Serdecznie zapraszam do zapoznania sie z oferta mojego wyjazdu do Pragi.

Harukas w Pradze

Dziekuje inwestorom za zaufanie i wsparcie podczas rozgrywania stakingu.

Obecnie zaplanowany mam wypoczynek do dnia 19.02.2015 roku wliczajac
w tym moj wyjazd do Czech. Kolejna oferte planuje przedstawic po powrocie.

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Spoko, brak profitu ale ładnie wyszedłeś z małego dołka i to się ceni.

Odpowiedz
Cytat

Witam wczoraj wieczorem pomylilem sie w rozliczeniu, dwukrotnie wpisalem jedna wartosc :

Prawidlowe zestawienie po obliczeniu balansu wyglada nastepujaco:

Prosze w miare mozliwosci o przelanie bilansu.

Odpowiedz
Cytat
Fallriv

Wysłałem Ci 14$ ;)

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Odesłałem.

Odpowiedz
Cytat

Dziekuje i przepraszam za pomylke, bylo juz bardzo pozno.

Czeski blad.

Odpowiedz
Cytat
grucha90

Przeleje kolo polnocy albo rano bo jestem w trasie

Odpowiedz
Cytat

Bez problemowo, szerokiej drogi.

Odpowiedz
Cytat

Niestety pierwszy turniej zakonczylem na 8 levelu, na 16 bb izolowalem z MP open od Czecha na big stacku, z AK pokazal JJ i niestety tak zakonczylem turniej.

Brak relacji w 1 dniu spowodowany byl zjedzona bateria komorki przez nawigacje. Akumulatory naladowane i atakujemy drugi i niestety juz ostatni event.

Na miejscu bardzo mi sie podoba, atmosfera bardzo spoko, ciekawe jaki field bedzie dzisiaj.

Odpowiedz
Cytat

Wygrałem kilka potow, potem AK w 5. betowanej puli vs dziadek z Czech postanowił całowac oop na A 9 4 gra Check raise na co mu wsuwam i pokazuje A8 turn 8 River blank mam 2000 stack

Odpowiedz
Cytat

50/100 Limp raise polaka 500 ja push 1800 z AQ. Call od limpera i polaka. Na flopie polak wyrzucony limper trafił seta i niestety out

Odpowiedz
Cytat
seedorf333

Informacja dla stakujacych. Na 100% gracz nie zagrał wczorajszego eventu. Jestem aktualnie w Pradze wiec mogę to potwierdzić u organizatora.

Odpowiedz
Cytat

Po glebszej analizie, z racji ze bylem bardzo aktywny na stole uwazam ze powinienem zagrac wiekszy sizing mojego raise, chociaz uwazam ze byl ok.

Zastanawiam sie nad zagraniem jakiegos side eventu, za swoje w ramach proby odrobnienia strat stakingu, ktory mimo wszystko byl wariancyjny, ale niestety nic nie jest grane. Po powrocie Mysle ze zagram w danym dniu standardowa sesje 180 na poczet inwestorow.

Liczylem na zdecydowanie obszerniejszy railing, razem z updatem stackow, ale niestety szybkie odpadniecie z obu turniejow nie umozliwilo mi tego.

Dziekuje inwestorom za umozliwienie mi gry po raz pierwszy od razu w takich turniejach i zapraszam na nadchodzacy staking po powrocie.

Odpowiedz
Cytat
seedorf333

Nie jestem inwestorem ale czy mógłbyś ustosunkować sie do mojego wpisu, w którym podważam to ze zagrałes pierwszy event mimo ze opisałeś tutaj historie jak to z niego odpadłes?
Myśle ze zainteresuje to Twoich inwestorów

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki

:thinking: chyba wiem jak to się skończy

Spoiler

Odpowiedz
Cytat