Przejdź do forum
THOMASTHEKING nl25 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

THOMASTHEKING nl25 SH

178 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
20.9 K Wyświetlenia

Choroba hazardowa to by było jedyne co by cie tłumaczyło :rolleyes: :facepalm:

Jeśli nie jest to jakiś kolejny wałek z tym 150 e to w takim razie proszę użytkownika szuwar69 o rozdzielenie pieniędzy pomiędzy inwestorów zgodnie z udziałem procentowym. Skoro użytkownik ThomasTheKing wysłał 150 e do Ciebie a do nikogo innego w takim razie traktuję to jako zwrot do całości inwestorów. Szuwar oczekuję że się z nami rozliczysz. Kontakt priv

Odpowiedz
Cytat

to nie ściema, parę postów wcześniej potwierdził, że dostał 150e, pisałem mu o podziale, ale się nie zgodził, jak coś to piszcie tu, żebym wiedział, ile i komu wysyłać

Odpowiedz
Cytat

No ja czekam na 30e od szuwara w takim razie

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z takim stackingiem..
Załóżmy, że decydujecie się kupić udziały od gościa i wysyłacie mu w sumie wszyscy 3k$ na turnieje... Realizacja, zalozmy miesiac... W wypadku gdy przegra te 3k$ to czy jest to inwestycja jak na giełdzie - po prostu wartości lecą w dół i tracicie kasę, czy jednak jest to po prostu pożyczka na % i musi mimo wszystko kasę zwrócić?? Tyle, że jak gość nie ma tej kasy, a nie jest to mało, bo 10k zł, to jak możecie wierzyć, że zwróci??

Nie biję tu w Thomasa, tylko ogólnie zadaje pytanie..

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Napisane przez MrM1lo
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z takim stackingiem..
Załóżmy, że decydujecie się kupić udziały od gościa i wysyłacie mu w sumie wszyscy 3k$ na turnieje... Realizacja, zalozmy miesiac... W wypadku gdy przegra te 3k$ to czy jest to inwestycja jak na giełdzie - po prostu wartości lecą w dół i tracicie kasę, czy jednak jest to po prostu pożyczka na % i musi mimo wszystko kasę zwrócić?? Tyle, że jak gość nie ma tej kasy, a nie jest to mało, bo 10k zł, to jak możecie wierzyć, że zwróci??

Nie biję tu w Thomasa, tylko ogólnie zadaje pytanie..

Stackingi wystawiają zazwyczaj wygrywający gracze i taka sytuacja nie ma miejsca, aczkolwiek trzeba się z tym liczyć. Jeżeli nikt nie oferuje zwrotu gwarantowanego, to jak ktoś przegra 2,5k z tego, to oddaje 500$, które zostało.

Odpowiedz
Cytat

Do mnie 300$.

Btw, tak w stackingu liczę się z tym że mogę stracic, jest to nawet bardzo prawdopodobne, ale nie w taki sposób, gdzie ktoś zgrywa kasę na stacking do zera, nie inforumjąc przy tym stackerów (co wydaje się być raczej oczywiste). Potem daje jakis post, w ktorym mowi ze wszystko przegral i znika. Nie potrafi póki co udowodnić że zagrał jakiekolwiek ręce z tego stackingu, tak więc nie wiem czy pieniądze te przegrał w ramach samego stackingu, czy je wypłacił, czy przegrał na PLO5000. Inna sprawa, tak jak podkreślałem, trochę to chore zgrać całą kasę do zera, nawet nikogo nie informując. Jak zostało ci 50$ na koncie to nie pomyślałeś, ze może nie najlepszym pomysłem jest znow siadac do 2 stołów i przejebać wszystko do końca? Inna sprawa, rakeback - co z nim? Coś powinno zostać. Znów żadnej informacji.

Odpowiedz
Cytat
Jaras011

Sam napisal , ze ma długi wszędzie .Chciał kogoś kosztem odrobic strate i pospłacac swoje dlugi .

Odpowiedz
Cytat

Te 150e to między innymi z RB.

Czekam na odpowiedź supportu z hand hstory.

Jaras, nie spamuj.

Odpowiedz
Cytat
panmarcepan

Napisane przez ThomasTheKing
...
Przecież nie wypłaciłem kasy i nie kupiłem nic, przegrałem i wyrażam chęć spłaty - wysłałem 150e - ale tłum żąda krwi :ayfkm: przecież mogłem już tu nigdy nie zajrzeć...

ok, jestem gamblerem, mam spore długi i nie tylko u was, w banku u znajomych, z 10 koła będzie, a jeszcze trzeba żyć, płacić rachunki, po prostu to jest silniejsze ode mnie, za niedługo jadę do Holandii to pewnie większość spłacę

to może być bliskie prawdy. ta chęć spłaty może i szczera ale na ile realna? nie wiem czy historia rozdań cokolwiek zmieni, gdyż jasne jest, że nie grałeś tak jak grac miałeś. wyglądało to tak. napisałeś tkliwą historyjkę daleką od prawdy. chyba sam nie wierzyłeś w to, że załapało. grałeś bez sprawozdań. zakończyłeś przed terminem i nie rozliczyłeś się. dla mnie jest oczywiste, że powinieneś oddać wszystko co do centa.

Odpowiedz
Cytat

Grałem tak jak miałem. Grałem na 100% swoich możliwości. Przed terminem, bo na play money nie chciało mi się grać.

Odpowiedz
Cytat

i?

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS

kolejny clown/oszust?

Odpowiedz
Cytat

Ten sam, tylko coś mówił o oddawaniu jednak, a znów zniknął.

Odpowiedz
Cytat
MaNTissS

zrobienie hall of shame wydaje sie byc slusznym pomyslem. Wtedy inwestor nie bedzie musial przekopywac sie przez n stron dzialu stakingu/railingu tylko bedzie miec liste oszustow od reki. Imo nie ma z czym zwlekac, bo przypadkow takich jak ten pewnie jeszcze kilka bedzie

Odpowiedz
Cytat

Gdzie jest ban?

szuwar69 to również oszust, albo dostał te pieniądze, i ich nie rozdzielił tylko ukradł, albo jest to jakiś wałek szuwar69 & ThomasTheKing (choć nie wiem jaki byłby w tym interes)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez yro77
Gdzie jest ban?

szuwar69 to również oszust, albo dostał te pieniądze, i ich nie rozdzielił tylko ukradł, albo jest to jakiś wałek szuwar69 & ThomasTheKing (choć nie wiem jaki byłby w tym interes)

Imo trochę przesadzasz. Co prawda, nie podoba mi się fakt, że Tomasz oddał część kasy tylko jednemu graczowi, zamiast podzielić równo po wszystkich udziałowcach, ale nazywanie szuwara oszustem to spore nadużycie, czy wręcz nieprawda.

To że on dostał kasę, to się może cieszyć, i szczerze nie widzę żadnej podstawy, dla której miałby się nią z nami dzielić (analogicznie, gdybym to ja dostał tę część spłaty, postąpiłbym podobnie, traktując to jako rozliczenie pomiędzy mną a Thomasem).
Nie ma potrzeby sprzeczać się ze sobą i wysuwać tego typu bezpodstawne oskarżenia. Rozliczać się mamy z Thomasem, a nie ze sobą.

Mam tylko jeszcze strzępy nadziei że się jednak z nim rozliczymy. Jak chcesz kogoś winić, to chyba tylko Thomasa i samych siebie, że zdecydowaliśmy się go stackować.

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

smieszny jestes nazywajac mnie oszustem. thomastheking napisal ze oddaje MI czesc kasy (napisal to w tym watku) i ze splata mnie jest priorytetem bla bla bla wiec na jakiej podstawie mialbym oddawac Ci MOJA kase?

Odpowiedz
Cytat

On ci nie oddal twojej kasy, tylko czesc NASZEJ kasy ( inwestorow ) ktora zaj**** wszystkim. On oddal 150 euro i tylko to i nie obchodzi mnie że on napisal ze oddaje tobie bo jakas splata jest priorytetem bla bla bla tylko z calej kasy ktora zarabal inwestorom zwrocil 150 euro i to sa pieniadze zwrocone do NAS WSZYSTKICH, rozumiesz? To znaczy _powinny_ byc zwrocone do nas wszystkich a ze on sobie takie cos wymyslil ze oddaje tobie to mnie malo interesuje... sorry ale to nie sa twoje pieniadze, juz pisalem ci bodajze tutaj na forum, a takze na pw zebys oddal nie oddales i nawet nic nie odpisałeś także trudno,

jesteś oszustem.

PS. Już nie mówiąc o tym że prosił cię, abyś te pieniądze rozdzielił.

Odpowiedz
Cytat
evog

yro77 nie napinaj sie.

Śledze wątek i widzę o co chodzi.
Nie możesz mieć pretensji do szuwara, bo nie on jest tu od oddawania i dzielenia kasy. Moim zdaniem on tu nie musi nic nikomu oddawać. Thomas postanowił spłacać was po kolei a nie wszystkich na raz, więc o pieniądze zwróć się do Thomasa.

Odpowiedz
Cytat

Tyle ze on juz nie zwroci zadnej kasy, ktos jeszcze w to wierzy? Oo

Odpowiedz
Cytat