Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,083 Posty
217 Użytkownicy
0 Reakcje
108.8 K Wyświetlenia

Napisane przez kfas
To jest wykers Leatherassa, ale nie czaje, czemu zasmiecacie tym bloga Shumy

O w mordę, ale kozak wykres ma O_O Co on w ogóle gra i jaki limit ?

Odpowiedz
Cytat
kfas

Jak się czyta twojego bloga i patrzy na te wyniki aż się chce grać by dojść do tego poziomu co ty^^Z tego co widziałem to ogólnie zbyt dużo strategi nie ma na to RAZZ co prawda nawet nie wiem co to jest i raczej nie będę próbował bo już innej odmiany się uczyłem bardzo wiele.Ale z kąd cerpiesz wiedze?+

Odpowiedz
Cytat
salyk

Shuma, żyjesz? :D
dotarliście jakoś z Leonidasem? :D

Odpowiedz
Cytat
Shuma87

Napisane przez salyk
Shuma, żyjesz? :D
dotarliście jakoś z Leonidasem? :D

Żyję, żyję :P Dotarliśmy o 1, do 3 sprzątałem mieszkanie :)

Właśnie była właścicielka. Udało się, zostaje tu jeszcze hehe :D

Odpowiedz
Cytat

Cześć! Oskar jestem miło mi może tak zacznę.Dlaczego pisze?Ponieważ chce coś zmienić w swoim pokerze grałem FLa doszedłem do 0,5/1 jakieś pół roku temu ale bardzo potrzebowałem tej kasy i musiałem wypłacić.Dziś chce wrócić do gry z powodów finansowych i zastanawiam się co najlepiej grać myślałem o SNG bo jest dochodowe i w miarę łatwe FLa raczej nie bo strasznie mnie męczył NL też raczej odpada i właśnie zastanawiałem się nad inną odmianą niż texas holdem i trafiłem na twego bloga.Nie będę się wypierał że nie zrobiłeś na mnie wrażenia wynikami no ale wiadomo się gra się ma.I teraz mam takie pytania oczywiście jak możesz odpowiedzieć bardzo był bym wdzięczny.Pierwsze czy są jakieś ogólnie dostępne artykuły do RAZZA za free w necie?Czy można z tej gry regularnie zarabiać oczywiście wiadomo że nie z samego pokera ale chodzi mi o to czy są to bardziej pojedyncze kwoty czy stałe regularne wygrane.Czy według ciebie było by dobrym pomysłem zaczynać tego RAZZa.I czy po zdobyciu wiedzy odpowiedniej można dojść nie wiem jak stawki są ale tak około 400-500$ na miesiąc? Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc pozdrawiam !

Odpowiedz
Cytat
babel92

Nie rozumiem po co spamujesz tu Shumie... wystarczy przeczytać cały blog - tam się są wszystkie odpowiedzi :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez babel92
Nie rozumiem po co spamujesz tu Shumie... wystarczy przeczytać cały blog - tam się są wszystkie odpowiedzi :f_rolleyes:

Po prostu wielu cyferki stanęły przed oczami i zamiast brać się do roboty, myślą, że im kasa spadnie z nieba. Mnie też zafascynował razz dzięki Shumie i w ciągu nieco ponad miesiąca zarobiłem już ponad 1000zł, co jest dla mnie fajną sumą już ;> Ale wymagało to czytania 2+2, trochę googlowania, zakupiłem ebooka i dostęp do stoxa, a ciągle jestem kiepski jak barszcz, toteż staram się kształcić nadal. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim pokerowym razzerom. I pamiętajmy, że bez pracy nie ma dolarów :P

Odpowiedz
Cytat
Shuma87

Eh, zebrało mnie na jakiś sentymentalny wpis :)

Generalnie jeśli chodzi o RAZZA to trochę odpuściłem sobie. Ostatnie miesiące zbyt dużo czasu mi pochłonęły.

Po zlocie jakoś ciężko zebrać mi się do gry. Generalnie muszę ułożyć swoje życie prywatne.

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Każdemu ten zlot się chyba na lascę odbił w jakiś sposób, Damian też się żalił coś na blogu :P
A tak poza tym, jak tam wam podróż powrotna mineła? Tym o 16 w niedziel wracaliście?
Spaliście coś w pociągu? :D :D :D :D

Odpowiedz
Cytat
Shuma87

Napisane przez Janosikgdy
Każdemu ten zlot się chyba na lascę odbił w jakiś sposób, Damian też się żalił coś na blogu :P
A tak poza tym, jak tam wam podróż powrotna mineła? Tym o 16 w niedziel wracaliście?
Spaliście coś w pociągu? :D :D :D :D

Daj spokój z podróżą. Przejebane na maksa. Wracaliśmy tym o 16 w domu byliśmy po północy ...

Czemu imprezy nie mogą trwać wiecznie :) Generalnie ostatnimi czasu w ogóle nie wychodziłem. Ale teraz mógłbym codziennie, chyba jakieś odreagowanie po ostatnich 2 miesiącach. Jakaś niestabilność emocjonalna w dodatku się we mnie obudziła :P

Odpowiedz
Cytat

Poker potrafi się szybko przejeść zapomnij o nim na jakiś czas i się zrelaksuj :P odpoczynek to też ważny czynnik sukcesu

Odpowiedz
Cytat

Witam
A ja mam pytanie o cos zupelnie innego. Mianowicie o grafike. Powiedz jesli mozesz jak zaczynales, jak sie zaczepiles do takiej agencji, czym sie w pracy zajmujesz i przede wszystkim czy rowniez rysujesz cos "recznie" czyli na ploterze, czy raczej w pracy grafika nie jest to wymagane. Pytania kieruje, bo chcialem sie przebranzowic troszke, a nie wiem czy to ma sens, bo z rysunkiem odrecznym u mnie licho. Jesli to dla Ciebie nie problem, to moglbys tez napomknac z jakich programow korzystasz podczas pracy.
Z gory dzieki i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Shuma87

Napisane przez vanta
Witam
A ja mam pytanie o cos zupelnie innego. Mianowicie o grafike. Powiedz jesli mozesz jak zaczynales, jak sie zaczepiles do takiej agencji, czym sie w pracy zajmujesz i przede wszystkim czy rowniez rysujesz cos "recznie" czyli na ploterze, czy raczej w pracy grafika nie jest to wymagane. Pytania kieruje, bo chcialem sie przebranzowic troszke, a nie wiem czy to ma sens, bo z rysunkiem odrecznym u mnie licho. Jesli to dla Ciebie nie problem, to moglbys tez napomknac z jakich programow korzystasz podczas pracy.
Z gory dzieki i pozdrawiam

Generalnie grafika komputerowa, użyteccznościowa to dwie różne bajki. Generalnie osoby po ASP nie maja pojecia o takim typie projektowania i na odwrot. Sa oczywiscie przydatne dziedziny tj. typografia np itp. Ale generalnie wyksztalcenie plastyczne nie jest wymagane.

Ja zaczalem w 2001 roku od pojedynczych grafik. Pamietam jak za swoja pierwsza prace dostalem 50 zl :P Potem nawiazalem wspolprace ze znanymi agencjami interkatywnymi.

Nastepnie przyszedl czas na etat. W zwiazku z tym iz robilem dla nich juz wczesniej jako freelancer mialem ulatwione zadanie.

Jesli chodzi o grafike na potrzeby WWW to PHOTOSHOP wspomagany Illustratorem lub Corelem.

Odpowiedz
Cytat
Rodri85PL

O ale generalnie to Shuma jednak żyjesz? :P

Odpowiedz
Cytat
Shuma87

Napisane przez Rodri85PL

Żyję, żyję ale trochę odpoczywam od pokera. Nagrywam właśnie filmik RAZZ'a :) Ogólnie więcej imprez itp.

Odpowiedz
Cytat

Poker,pokerem ale imprezy do podstawa! Nie rezygnuj z dobrej zabawy z powodu pokera.Ale pamiętaj jedno trzeba się za coś bawić^^ Więc czasami w pokera trzeba pograć:)

Odpowiedz
Cytat

Jak coś to moje gg to: 734848.
Odezwij się, bo ja jakoś nie mam do Ciebie szczęscia :)

Odpowiedz
Cytat

Shuma Ty zaczynałeś od 50$ bonusu od PS :D?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Shuma87

Napisane przez Rodri85PL

Żyję, żyję ale trochę odpoczywam od pokera. Nagrywam właśnie filmik RAZZ'a :) Ogólnie więcej imprez itp.

Bodajze z miesiac czy 2 miesiace temu, ktos cos mowil ze filmik juz nagrany i bedzie za pare dni :P tym razem na serio? ;d

Odpowiedz
Cytat