Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Przelew na konto z MB.

7 Posts
4 Users
0 Reactions
1,331 Views

Witajcie!

Pisze do was w malym problemem. Jak jest z wyplatami z room>mb>konto bankowe? Nie duza kwota, ok. 200-300zl. Ile taki przelew idzie i jak to wyglada w swietle prawa? Dzieki!

6 replies
szoker22

Mozesz bez zadnego cisnienia wyplacic nikt sie nie [Treść edytowana] :facepalm: mi z mb na inteligo szło 2 dni robilem takie wyplaty mase razy zanim wyrobilem karte mb

// Wulgaryzmy. - dohpaZ

Witaj cruz201,

jedyny problem, jaki może się pojawić, to wówczas, gdy US będzie sprawdzał zeznanie podatkowe i zajmą się obrotami na Twoim koncie. Wtedy potrafią się przyczepić do każdego przelewu, który pochodził z niewiadomego źródła.

Pozdrawiam.

locoloco5454

podepne sie bo nie ma co nowego zakładać wypłacałem dzis na konto z mb i tam na mb wpisuje sie numer klienta i rachunku mam konto pekao sa a tam sie wyswietlal jakis slaski bank chyba juz nie pamietam nazwy tak ma byc i wszystko jest ok? bo pierwszy raz wyplacam i nie wiem

Witaj,

no nie bardzo, bo skoro masz konto w PKO SA, to po wypełnieniu numeru konta na pewno nie powinno się pokazać, że masz konto w Banku Śląskim. Sprawdź, czy nie pomyliłeś czegoś przy wpisywaniu numeru konta.

Pozdrawiam.

Dzisiaj chcialem przelac kase na polski rachunek bankowy z bookersow. Wyskoczylo powiadomienie, ze przelew nie moze byc wykonany gdyz rachunek, na ktory chce przelac pieniadze jest w polsce. Przy rejestracji podalem niemiecki adres. Czy jest jakas mozliwosc wyplaty tych pieniedzy na polski rachunek? Kilkadziesiat godzin temu ukradli mi wszystkie karty, dokumenty, a gotowki nigdy praktycznie nie mam w polsce gdyz place za wszystko plastikiem.

Tak wiec ratujcie mnie kochani i poradzcie mi cos!

Witaj,

z tego co wiem, to wypłaty możesz dokonać tylko na rachunek, który jest zweryfikowany przez Moneybookers. Jeśli nie zweryfikowałeś swojego konta bankowego w Polsce, to wydaje mi się, że nie będziesz mógł przelać pieniędzy.

Pozdrawiam.