Przejdź do forum
Licencja FTP zawies...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Licencja FTP zawieszona

2,228 Posty
395 Użytkownicy
0 Reakcje
334.2 K Wyświetlenia
HandOnFire

a ja bym Ci polecil onet czat ;/ czlowiek wraca do domu chce cos przeczytac o ftp i musi sie przebijac przez to gowno. znajdz sobie inne tematy w ktorych mozesz pokazac jakis jestes fajny ^

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7

Napisane przez HandOnFire
a ja bym Ci polecil onet czat ;/ czlowiek wraca do domu chce cos przeczytac o ftp i musi sie przebijac przez to gowno. znajdz sobie inne tematy w ktorych mozesz pokazac jakis jestes fajny ^

właśnie przez takie spięte dupy to forum schodzi na psy

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Napisane przez SeBiX7

Napisane przez HandOnFire

właśnie przez takie spięte dupy to forum schodzi na psy

tacy potem zostają moderatorami przeciez

aaaale, żeby nie robić offtopa.
plotki chodzą, że FTP ma wrócić w styczniu 2012. czekamy

Grupa finansowa Bernarda Tapie ma 30-letnie doświadczenie w wyciąganiu z długów dużych przedsiębiorstw. Jedną z najbardziej znaych firm na świecie, którym pomógł Tapie jest choćby Adidas. W sumie grupa ta ocaliła już 40 spółek na świecie.

ostro :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
tralala14321

FTP ma wrocic w styczniu, ale rozumiem ze splata graczy nastapi na dniach ? :D :D

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Proszę w miarę trzymać się tematu i nie spamować.
Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
filipescu88

Napisane przez tralala14321
FTP ma wrocic w styczniu, ale rozumiem ze splata graczy nastapi na dniach ? :D :D

Wroci w styczniu , a pewnie splaca graczy w czerwcu :D

Odpowiedz
Cytat

hahaha a isildur już z durrrem grają PLO

ladnie go cisnie juz 300k do przodu juz _biggrin: na rushu cos maly ruch ?( ?(

Odpowiedz
Cytat

O co chodzi ze styczniem? Umknela mi informacja kiedy FTP ma sie podniesc.

Odpowiedz
Cytat

W styczniu oddadza nam kase nasze rolle sa bezpieczne _biggrin: teraz poki co mozesz tylko grac cashouty zablokowane

Odpowiedz
Cytat
jurata

wymysl cos nowego pawcio2020

Odpowiedz
Cytat

nie mam lepszego zartu niz to, ze ftp dziala _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90

Już nie mogę się doczekać jak będę robił szuru szuru moimi kartami na moich imba stolikach i sypał moimi ulubionymi żetonami. Ahh było tak mało czasu by się tym nacieszyć ;)

Odpowiedz
Cytat
jurata

z szacunku dla ludzi ktorzy mieli tam rolle nie powinno sie zartowac z tego ..

Odpowiedz
Cytat

z szacunku do tych ludzi to polowa adminow zapewniajaca WASZE ROLLE SA BEZPIECZNE powinna zrezygnowac _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
szok38

Napisane przez nokia6610i
O co chodzi ze styczniem? Umknela mi informacja kiedy FTP ma sie podniesc.

Tapie oświadczył , że FTP ma ruszyć w styczniu . Można to znalezć w sieci .

W tego Gościa nie wątpię . Natomiast aby to się stało ... musi(On lub jego syn , lub ich ludzie) załatwić nie jedną nie do przejścia sprawę .
Ale nie wątpię , wiedziałem kim jest Tapie zanim FTP w ogóle się urodził. Myślę ,że pomoc nie mogła przyjść z lepszej strony. Oby się znowu udało .
Tu trzeba prawdziwych wariatów ...

Odpowiedz
Cytat

Plus chyba trzeba brac pod uwage to znajac FTP i tego francuza to w raczej nie nalezy za bardzo wierzyc w ich oswiadczenia, zapowiedzi albo kontrolowane przecieki bo pewnie niewiele maja sie do rzeczywistosci hehe

Odpowiedz
Cytat
szok38

A co stoi na drodze ? Ten facet , który musiał nie raz zjeść swoje własne gówno ?
I co było - zjadał i zawsze przeżył . Urodzony zwycięzca .

Legendarny prezes Olympique Marsylia jest jedyna nadzieją w tym całym szambie . Może u buka faktycznie bym nie postawił , ale dziękuję choć za możliwość prawdziwej nadziei .

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Mieszacie fakty i tworzycie plotki myląc osoby.

Odpowiedz
Cytat

Spoko Bitar sie sadzi, ze zabrali mu to co ukradl z ftp _biggrin: _biggrin: hah co za news _cool:

Odpowiedz
Cytat
persii

okradli go

Odpowiedz
Cytat