a ja bym Ci polecil onet czat ;/ czlowiek wraca do domu chce cos przeczytac o ftp i musi sie przebijac przez to gowno. znajdz sobie inne tematy w ktorych mozesz pokazac jakis jestes fajny ^
Napisane przez HandOnFire
a ja bym Ci polecil onet czat ;/ czlowiek wraca do domu chce cos przeczytac o ftp i musi sie przebijac przez to gowno. znajdz sobie inne tematy w ktorych mozesz pokazac jakis jestes fajny ^
właśnie przez takie spięte dupy to forum schodzi na psy
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez HandOnFire
a ja bym Ci polecil onet czat ;/ czlowiek wraca do domu chce cos przeczytac o ftp i musi sie przebijac przez to gowno. znajdz sobie inne tematy w ktorych mozesz pokazac jakis jestes fajny ^właśnie przez takie spięte dupy to forum schodzi na psy
tacy potem zostają moderatorami przeciez
aaaale, żeby nie robić offtopa.
plotki chodzą, że FTP ma wrócić w styczniu 2012. czekamy
Grupa finansowa Bernarda Tapie ma 30-letnie doświadczenie w wyciąganiu z długów dużych przedsiębiorstw. Jedną z najbardziej znaych firm na świecie, którym pomógł Tapie jest choćby Adidas. W sumie grupa ta ocaliła już 40 spółek na świecie.
ostro
Napisane przez tralala14321
FTP ma wrocic w styczniu, ale rozumiem ze splata graczy nastapi na dniach ?:D
Wroci w styczniu , a pewnie splaca graczy w czerwcu
hahaha a isildur już z durrrem grają PLO
ladnie go cisnie juz 300k do przodu juz ♠_biggrin: na rushu cos maly ruch
?(
W styczniu oddadza nam kase nasze rolle sa bezpieczne ♠_biggrin: teraz poki co mozesz tylko grac cashouty zablokowane
Już nie mogę się doczekać jak będę robił szuru szuru moimi kartami na moich imba stolikach i sypał moimi ulubionymi żetonami. Ahh było tak mało czasu by się tym nacieszyć
z szacunku do tych ludzi to polowa adminow zapewniajaca WASZE ROLLE SA BEZPIECZNE powinna zrezygnowac ♠_biggrin:
Napisane przez nokia6610i
O co chodzi ze styczniem? Umknela mi informacja kiedy FTP ma sie podniesc.
Tapie oświadczył , że FTP ma ruszyć w styczniu . Można to znalezć w sieci .
W tego Gościa nie wątpię . Natomiast aby to się stało ... musi(On lub jego syn , lub ich ludzie) załatwić nie jedną nie do przejścia sprawę .
Ale nie wątpię , wiedziałem kim jest Tapie zanim FTP w ogóle się urodził. Myślę ,że pomoc nie mogła przyjść z lepszej strony. Oby się znowu udało .
Tu trzeba prawdziwych wariatów ...
Plus chyba trzeba brac pod uwage to znajac FTP i tego francuza to w raczej nie nalezy za bardzo wierzyc w ich oswiadczenia, zapowiedzi albo kontrolowane przecieki bo pewnie niewiele maja sie do rzeczywistosci hehe
A co stoi na drodze ? Ten facet , który musiał nie raz zjeść swoje własne gówno ?
I co było - zjadał i zawsze przeżył . Urodzony zwycięzca .
Legendarny prezes Olympique Marsylia jest jedyna nadzieją w tym całym szambie . Może u buka faktycznie bym nie postawił , ale dziękuję choć za możliwość prawdziwej nadziei .
Spoko Bitar sie sadzi, ze zabrali mu to co ukradl z ftp ♠_biggrin: ♠_biggrin: hah co za news ♠_cool: