Przejdź do forum
Ważne: zmiany w pol...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ważne: zmiany w polskim zespole

294 Posty
142 Użytkownicy
0 Reakcje
50.3 K Wyświetlenia

Sama firma ma się dobrze i jest bezpieczna.

Gdzieś to już słyszałem :D

Pozdrawiam Panowie
lipa straszna
Chyba zaczęliśmy zapominać że PS to firma

....

czesc, jestem tu nowa i pierwsze co przeczytalam to ten temat. nie znalam adminow, ale moge powiedziec ze nie podoba mi sie sposob w jaki niektorzy sie tu wypowiadaja. oto pare przykladow

Napisane przez simon1989
Czy kogoś [treść edytowana] tutaj i upadł głową na [treść edytowana] ??

I niech ktoś spróbuje to wyedytować...

Wtf ???????

Przecież to się nie dzieje...

co to ma byc??? czemu ten gosc nie ma jeszcze bana??

Napisane przez Kleopatra23
Co za pojeb dał "10" za temat? :f_eek:
a tu w dodatku dziewczyna przeklina, chyba ze to jakis typ sie podszywa

Napisane przez babel92

Napisane przez AceBestini
Jestem w szoku.
Wydawać by się mogło, że tak jak zmienia się wiele i w zawrotnym nieraz tempie, tak pewne fundamenty, głównie personalne, stanowią swoiste spoiwo, które z jednej strony gwarantuje pewność obranego kierunku, z drugiej zaś świadczy osobowo za renomę i trzyma całą konstrukcję jak jy Atlas.
Niestety dla nas wszystkich, ten "główny trzon" straciliśmy. Przychodzili różni ludzie, następowały różne zmiany, nieraz bardzo okrutne i niezależne od kogokolwiek z nas, jednak tak, jak niegdyś było PS1 z Jackiem i simoo, tak teraz mieliśmy solidne PS2 z Jakubem, Filipem i Kasią.
Tak jak nie lubię odmładzania kadry futbolistów czy pie
*nych "zmian warty" gdziekolwiek, tak teraz ubolewam okrutnie. Wierzę jednak, że firma to "dźwignie" i dziać się będzie nadal w nowej jakości, która nie będzie gorsza.
Współczuję Madavasterowi, który z jednej strony musi tłumaczyć to wszystko i jest "tym młodym, któremu się udało", a z drugiej strony został postawiony w bardzo trudnej sytuacji, z ilością zadań i odpowiedzialnością którą ogarniać będzie musiał za trzech. Na jego miejscu wk***ił bym się strasznie. Z pewnością nie skacze z radości, że teraz jest jakimś "polskim bossem".
Mam nadzieję, że Marta pozwoli nam szybko i miło przywyknąć do nowej rzeczywistości.
Jeszcze kilka dni temu planowałem z Jakubem kolejne przegięte akcje na zimowym zlocie. Nagle okazało się, że już się pewnie nie zobaczymy. Życzę byłym Adminom sukcesów "na nowym", a tym, co pozostali, powodzenia, bo będzie cholernie potrzebne.

EDIT: KURWA MAĆ!

+1, chore gówno ;(
na tym forum sa rowni i rowniejsi czy jak?? jak moderowac to wszystkich

szok38

Anetko zafajdany trollu . Rozumiem ,że jesteś jak kura ... która gdzie się nie zatrzyma - Tam klocek .
Zgadzam się z Tobą - Ban dla Anetki za multikonto . Że o wyjątkowym rodzaju chamstwa nawet nie wspomnę .

bl00dp3t

Szkoda 'aneta', że nie masz odwagi powiedzieć co myślisz pod prawdziwym nickiem. To tak śmierdzi prowokacją, że smród gówna aż przecieka mi przez monitor... fuj odejdź...

Napisane przez bl00dp3t
Szkoda 'aneta', że nie masz odwagi powiedzieć co myślisz pod prawdziwym nickiem. To tak śmierdzi prowokacją, że smród gówna aż przecieka mi przez monitor... fuj odejdź...

+1 :f_thumbsup:

Napisane przez szok38
Anetko zafajdany trollu . Rozumiem ,że jesteś jak kura ... która gdzie się nie zatrzyma - Tam klocek .
Zgadzam się z Tobą - Ban dla Anetki za multikonto . Że o wyjątkowym rodzaju chamstwa nawet nie wspomnę .

chamstwo to bylo to co zacytowalam. zrozum ze to nie ja pisalam tylko to sa wypowiedzi innych??? oni powinni dostac bana i sam jestes kura i troll

ladyPL

co za jakas menda co nawet nie ma odwagi wypowiadac sie pod swoim nickiem.
a swoja droga od niedawna sledze wydarzenia na ps i zauwazylam, ze ludzie pracuja dwa lata i won.

pyziolek20

fajnie anaeta ze jestes nowa ale jak nie masz historii to sie nie odzywaj a moderowanie zostaw komus innemu i przestan skarżyc

Wojaq

Świat się kończy. PS Bez Kasi, Jakuba i Filipa :rage:

Do tego trolle się zbiegają -_-

Nie ma FTP to za mało rake'u chyba generujemy i głowy lecą...

petesam

Kiedys ps bez simoo wydawało się nie do przyjęcia a jakos to przezylismy. Swiat jest teraz taki ze nie ma ludzi niezastąpionych. Aczkolwiek zastanawia zwolnienie 3 adminów w tak krótkim czasie.

Proponuje deal

refic za Jakuba!

azg
azg

Nie mam pojęcia skąd tyle chamstwa w tym temacie. Ludzie, ogarnijcie się, zachowajcie jakikolwiek poziom, bo to jest już momentami więcej niż tylko żenujące.

Kaczmarol

Mimo że nie poznałem osobiście Jakuba, Filipa, ani Kasi, to zawsze darzyłem ich szacunkiem, za ogrom pracy jaki wykonywali. Społeczność nasza straciła 3 osobistości, które oddawały się z pasją tej pracy.

Nasza społeczność ewoluuje. I chyba jest to nieuchronna ewolucja. Ale tak już jest zazwyczaj że im więcej ludzi się pojawia tym klimat, atmosfera staje się mniej ciekawa i coraz więcej jakiejś chorej zawiści się pojawia.

Już nie przesiaduję godzinami na tym forum bo po prostu w zbyt wielu miejscach spotykam się z idiotyzmem niektórych użytkowników.

Trochę odszedłem od tematu więc nie przedłużam. Dzięki Kasiu, Jakubie i Filipie za pracę jaką włożyliście w działanie naszej społeczności.

Pozdro Kaczmar.

JoannaCS

Cześć,

chciałam w tym miejscu podziękować zarówno Kubie jak i Filipowi za cudowne lata wspólnej pracy w polskim teamie. Dokładnie 2 lata temu 1 października 2009 roku razem z Kubą zaczęliśmy pracę dla PokerStartegy.com dołączając tym samym do Filipa i Kasi. Po pewnym czasie z otwartymi ramionami przywitaliśmy Martę i na końcu Piotrka w naszych szeregach. Przez półtorej roku wzajemnie umilaliśmy,a czasem uprzykrzaliśmy sobie życie. Panowie, to była wielka przyjemność pracować zarówno z Wami jak i z Kasią.

Pomimo tego, iż nie pracuję obecnie z naszym polskim teamem, podobnie jak Natalia pragnę zaoferować pomoc i wsparcie naszym młodym Adminom oraz całej Polskiej społeczności, zwłaszcza krakowskiej jej części ;)

Pozdrawiam,

Aśka

Urbi23

Napisane przez petesam
Kiedys ps bez simoo wydawało się nie do przyjęcia a jakos to przezylismy. Swiat jest teraz taki ze nie ma ludzi niezastąpionych. Aczkolwiek zastanawia zwolnienie 3 adminów w tak krótkim czasie.

Dla jasności, Kasia zrezygnowała z pracy sama, z powodów osobistych

Pozdrawiam

Janosikgdy

Hej.
Filipa poznałem na zlocie w Łodzi, naprawdę swój człowiek, Jakub z forum też wydawał się mega spoko gościem. Nie ma co rozpaczać. Z drugiej strony nie warto się wiązać z firmą na "10" lat, gdyż i tak możliwości awansu są nikłe. (co udowodnił JacekPL, w wyjaśnieniu swojego odejścia). Chłopaki doświadczenie zebrali, i póki są jeszcze młodzi na pewno ogarną coś lepszego czego szczerze im życzę.
Co do formy protestu, najlepszą propozycję moim zdaniem wysunął Ent, szacunek widać, że wiesz jak biznes funkcjonuję :P. Jednak zastanówcie się czy taki bojkot ma sens. Madavaster nie jest niczemu winien, na pewno też jest swój, o czym wcześniej nie raz Filip i Jakub podkreślali. A jakiekolwiek strajki mogły by się na nim odbić. Pomyślcie w jakiej on teraz jest sytuacji. Z jednej strony na pewno chciałby się solidaryzować z ekipą, w końcu to on z nimi mieszkał, a z drugiej jest odpowiedzialny za ciągnięcie tego cyrku dalej. I wszelkie protesty mogą się odbić na nim, czego Filip i Jakub z pewnościa by nie chcieli.
Poza tym każdy widzi jak ta firma funkcjonuje, i pewnie Madav nie żyję w iluzji, że dożyje tutaj emerytury ;)

edit.

Aneta18 wklej focie :heart: :heart: :heart:

Korn

Hi all,

During the past days, we have to make some tough and difficult decsions with regards to several areas of the business and members of staff.

This is only indirectly related to Full Tilt. Without going into too much detail, the poker market overall has slowed down considerably from late 2010 onwards. The company strategy, however, has been focussed on growth - as it has been since 2007 and which is also the reason why we are fully available in 19 languages.

However, the growth we envisioned was not achieved in 2011. Business is about the same as it was in 2010. The difference is that we invested heavily, in multiple business units and those overall costs are much higher than they were in 2010.

While the company overall continues to do well, in many areas of our business, the PL community being one of them, things were not looking good.

Thus, what we did was to analyse the situation in detail. As a result of this, several things were optimized internally and externally - and, as a very painful and sad final step, we also had to part ways with some employees.

I can fully understand your anger and frustration and also want to apologize for being responsible for causing it. I can also fully understand if you do not agree with some of the choices made but also assure you that they were not made lightly.

When we conducted our analysis and made the decisions that needed to be made, one of our key goals was to make sure that you, the players, will continue to receive a great service from us.

You might now not be able to understand how this can be if some people are now no longer with us. I hope you can accept that we are not able to talk about individual cases for reasons of confidentiality.

I would like to ask for your trust and a few weeks time, as deeds are always stronger than words and I am fully convinced that we have a great team of employees and freelancers and that the future for the PL community is very good one.

In case you have any questions or want to get in touch with me personally, feel free to contact me at dominik --- at ---- pokerstrategy.com or ask them here such that the team can translate and I can answer them.

Also, please don't give the your community team such a hard time. The past days were also not easy for them. I can assure you that everybody there is fully focussed and committed to provide you with best experience and service possible.

Nie rozumiem.

polish please.

kapelusznik

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

SeBiX7

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage