zamiast przejść NL10 to Ty kartami się zajmujesz
(
)
Napisane przez BGawli
Napisane przez chinaski01
Te foldery sa ukryte. Trzeba w opcjach folderow trzeba zaznaczyc: pokaz ukryte pliki i folderyMam nadzieje ze znajdzie sie w spolecznosci pokerstrategy.com osoba ktora juz dokonywala tego typu operacji.
Wiem panowie, ze chcecie pomoc ale to sa zgadywanki co mozna zrobic.co do kart to znalazlem je na 2+2 w temacie FTP, ale widzialem je tez na stronie na ktorej mozna kupic rozne mods
Ale czy te karty sa przystosowane do 888?
W windows7 ten folder znajduje się na:
C:\Users\username\AppData\Roaming\PacificPoker\PokerEx\media\Decks
Folder AppData jest domyslnie ukryty
Dzieki za odpowiedz. Wykombinowalem jak sie dobrac do tych folderow. Karty nie sa dla 888. Trzeba je dostosowac. Duzo roboty a efekt niezadowalajacy.
Jak zrobiłeś, że widzisz ten status ??? gdzie jest ta opcja ???Mi właśnie znikł bonus i nie wiem dlaczego ..;/ może gdzieś go wyłączyłem po prostu ?
zajmnij sie lepiej przechodzeniem limitow a nie statusow
edit.
Options=>>Notifications=>>Progress bar settings
thx może przestane Cię eksploatować
bonus znikł na 1 dzień - i dzisiaj się pojawił
Wtam serdecznie.
Postanowilem wrzucic talie kart na forum. Rewelacyjnie to wyglada. Moze to komus sie przyda. Sa to dwa najbardziej potrzebne formaty do multitablingu. Jezeli nie wiedzie jak zmodyfikowac pliki, walcie smialo na pewno pomoge bez problemu! Wszystko da sie zmodyfikowac: themes, deck, lobby, music, a nawet ze kasier bedzie niewidoczny
Nie chce pieniedzy i niczego w zamian, w przyszlosci po prostu pomozcie bezinteresownie osobie, ktora bedzie potrzebowala pomocy.
Mniej wiecej tak to wyglada:
Jezeli jestes przywiazany do swojego cashiera i co chwila musisz patrzec na niego robisz cos takiego:
a mozesz krok po kroku napisac jak mam to zrobic?:D bo jestem zielony jezeli chodzi takie rzeczy ^^
jak ktoś przejrzy ofertę turniejową mtt i s&g to proszę dać znać co się tam dzieje
Sciezke: 'C:\Documents and Settings\BGawli\Application Data\PacificPoker\' wklejamy jak na zalaczonym zdjeciu:
i znajdujemy sie w folderze pacifiku gdzie mozemy zmienic wlasciwie wszystko.
Nas interesuje ta scieszka: 'C:\Documents and Settings\BGawli\Application Data\PacificPoker\Pokerex\media\Decks'
Jestesmy w folderze kart gdzie bedziemy dokonywac zmian. Musimy wybrac tylko jedna z talii: Deck1, Deck2 lub Deck3. I w zaleznosci ktora talie zmodyfikujemy, w opcjach softu wybierzemy:
Dokonalem zmiany w folderze Deck2 wiec zaznaczam ta talie.
Zapisujemy na dysku wrzucone przeze mnie talie kolejno: 'Deck2', 'Deck3', 'DeckBW2' i 'DeckBW3' <= sa to karty ktore pasujemy.
Robimy wklej/kopiuj. No i tyle.
Wazne zeby zapisac sobie te talie gdzies na dysku bo zawsze gdy jest update softu wszystko ustawienia sa resetowane.
Jest to instalacja dla WinXP.
Dla innych Windowsow jest podobnie tylko sciezka jest inna. Sciezke zdobedziemy w pliku INSTALL.txt