Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam mam dla wszystkich chetnych nową ofertę związaną z tym co idzie mi najlepiej czyli 4 osobowe hu sng. Oferta polegalaby na tym iz gralbym hu sng korzystajac z zasady 30 BI na limit, wchodzac wyzej i schodzac nizej zgodnie z ta zasada. Ponieważ prowadzę też inne stackingi niedziela byłaby dniem w którym nie gram hu sng pod tą ofertę tylko pod tą niedzielną, byłyby również 3 inne takie dni gdzies w okolicach TCOOP, gdzie też już mam zaklepne hu sng do gry. Ofertę taką decyduję się wystawić gdyż przez zaangażowanie części rolla w stackingi, części w gry dla siebie nie czuję sie zbyt komfortowo przy jakimkolwiek swingu na 100 $, poza tym przegrałem trochę swojego rolla na Hyper Turbo i raczej musiałbym sie od nowa przebijać do 100 $ do czego narazie nie mam motywacji. Teraz parę zasad.
1. Kwota stackingu to 3000 $.
2. Okres stackingu jest odkad zbiore pieniadze do konca lutego, ewentualnie jak wyjdzie volume ponizej 500 gier to przedluzamy do konca marca.
3. Każdego dnia w którym zagrałem chociaż jedną gre ze stackingu ( czyli praktycznie codziennie nie licząc wyżej wspomnianych niedziel i dni w których będe grał stackingi TCOOP ) bede pisal podsumowanie. Dorzucajac pare bad beatow i pare fartow ![]()
4. Profit dzielimy 50:50 , rakeback idzie do mnie chyba że stan rolla nie przekroczy 6000 $ wtedy profit dzielimy 25:75 !!
5. Gdy ta oferta się sprzeda przestaje wystawiać oferty inne niż niedzielne
Cegiełki standard na p* - Log_Virus
1% - 30$
2% - 60$
5 % - 150$
10 % - 300 $
100 % - 3000 $
wykresy z hu sng sa na moim blogu :
HU SNG Blog
wlod4000 - 1 % zaplacone
remiort - 10 % zaplacone
cichygrzmot - 60 % zaplacone