.
stawiam krope. bede zerkal ♠_cool:
pytanie mam:
grywales moze w Lodzkim casinie w Ibisie?
pzdr.
Napisane przez baydle
stawiam krope. bede zerkal ♠_cool:pytanie mam:
grywales moze w Lodzkim casinie w Ibisie?
pzdr.
Nie. Więcej i tak nie napiszę, bo mi ktoś zrobi wjazd na chatę.
Interesujące. Czekam na ciekawe analizy rozdań z gier live zawierające smaczki w stylu 'Krwawy Mieczysław przegrał 30 minut wcześniej 10 tysięcy złotych stawiając na czarne co imo mocno modyfikuje jego frequency spazzów w tym spocie' albo 'Kingpin jest tutaj ewidentnie spolaryzowany na value range, który bije moje TPTK i dwóch karków, którzy zbiją mnie jeśli zagram skuteczny bluffcatch - imo easy muck'. Powodzenia
Skłamałbym gdybym napisał, że liczę na ich autoironię i poczucie humoru.
Ale co tam - życie na krawędzi. :fuckyeah
Naturalnie na każdy tam to zabijaka, wiadomo, że trafiają się ludzie normalni, z którymi można pożartować i pożyć w zgodzie. Ale do druku trafiają tylko najlepsi bohaterowie. Może czasem trafi się jakaś pozytywna historia.
No i nie będę zaniedbywał rozdań z internetu, bo to jest jednak główny element mojej gry w pokera. Gra na żywca to po prostu zajebiście barwny dodatek.
Siema, zapowiada się ciekawy blog. Pisz jak najwięcej historii z gierek live, bo to się dobrze czyta
No zapowiada się elegancko. Tylko nie trać zapału.
P.S. Ja bym z tym aparatem nie świrował, lepiej odpuść ten pomysł. W razie wtopy betonowe kapcie gwarantowane.
Fajnie piszesz. Kropka.
Olej rozdania z internetu. 3/4 blogów tutaj jest o tym. Wszędzie wykresy, handy, analizy, ewentualnie gołe cycki, wielkie stopy, Barcelona i imprezy. Twój blog ma szansę na bycie unikatowym.
Mocnym +1
Będe czekał z niecierpliwością na kolejne historie jak na odcinki Kapitana Bomby
jak jeszcze dojda foty villianów, gry live i inne media to będzie czad. zapowiada się ciekawy blog. kropa