Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Proponowałem trzy rozwiązania do tego stackingu nikt nie podjął dyskusji więc to jest decyzja ostateczna i takie są wyniki tego stackingu. Co do stackingów długoterminowych to jednak rozegrałem do nich jakieś gry i w przypadku sng był profit a ht był minus który w 50 % za niewywiazanie sie zrekompensowałem.
Będę grał hu sng maxymalnie 60 $, z rollem niestety ostatnio mocno spadłem (najwiekszy swing na 4 osobowych jaki w zyciu mialem ) i są z nim same problemy, mam nadzieję że przejściowe. Ponadto gdy bankroll będzie w szczytowej formie mam zamiar rozegrać jakis weekly hu albo daily hu w niedziele ale to tylko wtedy. Chyba że uda mi się jeszcze kiedyś jakiś stacking sprzedać w co wątpie i nawet nie wiem czy będę próbował bo ostatnia oferta, najlepsza jaką mogłem zrobić ( same hu i 4 max ) cieszyła się prawie zerowym zainteresowaniem, A najbardziej zainteresowani przeszkodzeniem mi w jej sprzedawaniu byli jacyś idioci w ogóle nie powiązani ze sprawą.
E: Hu HT rozegrałem ponad 300 już nie przesadzajcie