Przejdź do forum
180 man 8$ PokerSta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

180 man 8$ PokerStars

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
400 Wyświetlenia
marcinos

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Witam, w pokera gram 3 lata. Kiedyś grałem STT gdzie byłem wygrywającym graczem na 6$. Obecnie SNG 180man, zaczełem w styczniu gdzie grałem i uczyłem się tejze odmiany. W Lutym już miałem dobre wyniki.

Chciałbym się wybić z 2$ a niestety przeskok pomiedzy 2$ i 8$ jest spory wiec aby to przyspieszyć, szukam stackujących.

Moja oferta

Wkładam 600$, potrzebuje 1400$, razem 250BI na 8$ SNG.

Stacking bede uważał za zakończony po rozegraniu 1k SNG 8$, szacuje że ukończe go w około 30 dni.

Dziennie bede grał dwie sesje rano za 2$ (8$ sie wtedy nie otwierają), oraz wieczorem na 8$.

Do stakingu liczą się tylko 8$, lecz jeśli zaistniałaby sytuacja że nie osiągnełem na nich profitu, staraty bede pokrywał z sesji porannych na 2$ w proporcjach 50:50, tzn 50% profitu z 2$ szło by na pokrycie ew minusu 8$.

Jeśli to i tak nie wyjdzie na + to oczywiscie zwracam to co zostało z waszego stejkingu+oddaje RB.

Profit z 8$ dzielony

35% dla mnie+RB dla mnie - 65% dla inwestorów

Moje staty:

Oferta zostanie rozpoczęta tylko w przypadku sprzedania 100%

Cegły:

100% - 1400$
50% - 700$
5%- 70$
2,5%- 35$

Sprzedaje 2,5% i jego wielokrotność, przelewy na PS, Net lub MB(oba w Euro)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Witam,

proszę jasno określić na jakiej platformie pokerowej będzie odbywał się staking, gdyż jest to wymagane regulaminem tego działu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
marcinos

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Nieaktualne:

Szczegóły
Marcinos - 180man SNG, 2.5$

Temat można zamknąć

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat