Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
mam do sprzedania oferte na SCOOP'Y LOW. Jest to moja pierwsz oferta dlatego pobieram 17% od profitu. Mam do sprzedania 80% udziałów. Poniżej wrzucam screen z rozpiską turniejów i wyniki oraz wykresy z sharkscopa. Proszę o wyrozumiałość ( jeśli są jakieś błędy :D) .

Do tego dorzucam wykres turniejów z Pacifica z Holdem Managera, gdyż ponad polowe wyników sharkscope mi nie ztrackował.

ZASADY :
1. Sprzedaję 80 % udziałów z zachowaniem 17 % z profitu niezależnie od wyniku końcowego.
2. Rozliczenie nastąpi po rozegraniu wszystkich turniejów zawartych w ofercie.
3. Wszystkie niewykorzystane R&A oraz nagrody za KO wliczane są w ewentualny profit/zwrot. Do turków z ograniczoną ilością R&A wliczam max, natomiast do unlimited rebuys liczę 3R i 1A.
4. Pieniądze zostaną odesłane do inwestorów po zakończeniu stakingu, w czasie nie dłuższym niż 48h. (Wyjątkiem jest przekroczenie limitu transferów wykonywanych na PokerStars)
5. Na wszystkie pytania zobowiązuje się odpowiedzieć na bieżąco, mając na uwadze dobro inwestorów.
6. Całość, tj. 80 % udziałów musi być wyprzedana do 12:00 dnia 06.05.2012r.
7. Przelewy przyjmuję tylko na platformie PokerStars, pod nickiem : akserr.
Wartość stakingu : 625 $
CEGIEŁKI:
80% - 500$
20% - 125$
10% - 62,5$
5% - 31,25 $
ZAKUPIONE:
asiarat 10% potwierdzone
homeboy27 15% potwierdzone
czatolpl 10% potwierdzone
pokerface1719 15%
poza forum 5% potwierdzone