Przejdź do forum
Problemy z grą po d...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problemy z grą po dzisiejszym update'cie ?

159 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
15.2 K Wyświetlenia
Maciekelo

Tak jak w temacie. Macie też problemy czy to tylko ja ? Od kąd wprowadzili aktualizację dzisiaj to nie udało mi się ani chwilę normalnie pograć. Przez ostatnie kilka godzin w ogóle nie szło zalogować się do softu ale teraz już mi się to udało. Poza tym mam problemy z siadaniem do stołów bo zanim mi zarezerwuje miejsce to mija dłuższa chwila na tyle by często kto inny mi je zajął po czym zazwyczaj zanim rzeczywiście usiądę mija kolejna minuta-dwie. O tym że hud z hm'a nie działa kompletnie już nie wspominam. Jak jest u was z tym ?

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
158 odpowiedzi
szymon123

U mnie to samo, zajmuje wieki by usiasc na stol, soft nie reaguje na polecenia tak szybko jak powinien.

Nie wie ktos moze jak zmienic walute na Euro? Jest wprowadzony jeden portfel do wszystkiego, ale jest on w PLN, nawet w sofcie pokerowym stan konta jest podany tylko w zlotowkach mimo ze gry odbywaja sie niemal w calosci w Euro.

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

również mam te problemy, może nie aż w takim stopniu jak Maciekelo, ale wszystko się wiesza. Udało mi się zagrać, ale kasa ze stolików nie wróciła do kasjera.

Szymon123,

walutę masz taką, jaką wybrałeś na samym początku podczas rejestracji na Unibet. U mnie w tym momencie wszystko zmieniło się na $, więc nie u wszystkich są to złotówki. Spróbuj napisać z tym do supportu, najlepiej mieć taką walutę, jaką masz na netellerze/skrillu ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
boxer82

Też mam te problemy pisałem do supportu że nie moge sie zalogowac

walutę masz taką, jaką wybrałeś na samym początku podczas rejestracji na Unibet. U mnie w tym momencie wszystko zmieniło się na $, więc nie u wszystkich są to złotówki. Spróbuj napisać z tym do supportu, najlepiej mieć taką walutę, jaką masz na netellerze/skrillu

Pisałem juz po południu i ich odpowedź to :

Witam serdecznie Panie (....) !

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Przykro mi ale nie ma możliwości zmiany waluty na koncie gracza. Nie jest to możliwe ze względów technicznych.

Spokjnego wieczoru życzę!

Odpowiedz
Cytat

sciema, ja zmienialem wlaute z pln na usd jakis czas temu i podczas tej operacji tylko zastrzegali ze jest mozliwa tylko raz.

Odpowiedz
Cytat
boxer82

Napisane przez bobek81
sciema, ja zmienialem wlaute z pln na usd jakis czas temu i podczas tej operacji tylko zastrzegali ze jest mozliwa tylko raz.

Ale piszesz o głownej walucie ? (nie tej pokerowej)

Odpowiedz
Cytat

oczywiscie ;]

Odpowiedz
Cytat
kacper3k

Napisane przez bobek81

Spróbuję tak zrobić, posłałem już maila do suppo.

Czy grać już można normalnie i nie ma jakiś problemów?

Odpowiedz
Cytat
Refic

U mnie jest lepiej niż wczoraj, ale nadal zdarzają się lagi.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat

Z jakiegoś powodu nie mogliśmy zakończyć przygotowania Twojego konta. Skontaktuj się z nami pod numerem 0800 702 073 a pomożemy Ci dokończyć przygotowanie.''
Ma ktoś z was coś takiego jak sięl oguje na Unibet?

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam Marzenkie73,

osobiście nie mam takiego komunikatu, ale jest on zapewne spowodowany problemami technicznymi z jakimi boryka się Unibet.

Spróbuj zalogować się ponownie kilka minut później.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

tylko ze ja juz probuje od wczoraj co pol godziny i nic :(

Odpowiedz
Cytat

nie latwiej zadzwonic na podany nr??

Odpowiedz
Cytat

witam ja tez zmienialem (telefonicznie) walute kiedys, mialem konto w zl i na euro mi zamienilia (UPRZEJMA PANI) bo na moneybookers mialem eur i chcialem dopasowac sobie, ALE tez zaznaczyla ze tylko 1 raz moge zmienic :)

Odpowiedz
Cytat
mikeplotka

Pomijając wcześniesze problemy po zmianach, które zaszły na platformie Unibet dziś nawet nie mogę zalogować się do klienta pokerowego- czy ma ktoś może podobne problemy? Napisalem maila do supportu, jednak bez odzewu ;/

Odpowiedz
Cytat

Mikeplotka, a wez sprobuj sie zalogowac normalnie na www.unibet.com na swoje konto i zobaczymy czy Tobie tez wyskoczy ten komunikat: Z jakiegoś powodu nie mogliśmy zakończyć przygotowania Twojego konta. Skontaktuj się z nami pod numerem 0800 702 073 a pomożemy Ci dokończyć przygotowanie.''

Odpowiedz
Cytat

ja bez problemu dzis sie zalogowalem do pokoju unibet:)

Odpowiedz
Cytat
Refic

Ja niestety nie mogę się zalogować w tym momencie, wcześniej wszystko działało sprawnie.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
kacper3k

Też mam problem z logowaniem :(

Ale bez zalogowania widać, że ludzie na stolikach są.

Odpowiedz
Cytat
kufel13

rano nie mam problemu z logowaniem ale po południu niestety dupa blada

Odpowiedz
Cytat