Czyli rozumiem, że skoro "nasze sukcesy" zostały połączone z "poker" to teraz można w dziale poker umieszczać każdy swój sukces?
Mam propozycje dla Was, drodzy gracze. Niech każdy komu obecne zmiany nie pasują założy dzisiaj temat w dziale poker ze swoim własny sukcesem. Nie wiem, dojście do ITM jakiegoś turka za 1.1$, wygranie ręki na nl5, wyblefowanie przeciwnika z rozdania, cokolwiek - z dużym akcentem na COKOLWIEK.
Jak widać pokerstrategy w tym geście ma feedback głęboko gdzieś i samo zachęca do spamowania jednego z ważniejszych działów tego forum...
W ten sposób możemy pokazać adminom jaki debilizm wymyślił ktoś u góry, nie łamiąc regulaminu, ba wykorzystując idealnie do tego przeznaczone forum -.-.
Drogie PS, wrzućcie jeszcze dział powitań do działu poker (bo przecież witają się pokerzyści), dział pytań początkujących (bo przecież pytania są o pokerze), a najlepiej zeskakujcie całe forum w 1 dział "poker". Wtedy forum będzie mega intuicyjne dla nowych graczy, nie będzie trzeba nic scrollować, a każdy będzie miał pewność, że pisze w odpowiednim dziale. A TO WSZYSTKO DLA NASZEGO DOBRA!
Serio, co mnie obchodzi, że ktoś shipnął jakiś mały event online albo przeszedł nl10 w 2 tygodnie? Do działu pokerowych sukcesów nie wszedłem chyba ani razu, a teraz za każdym razem jak będę chciał poczytać jakieś pokerowe informacje lub udzielić się w jakimś pokerowym temacie będę musiał przebijać się przez masę spamu. Legalnego spamu...