Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
wystawiam kolejną ofertę. Tym razem jest to cash NL50. Room jaki wybrałem, to PKR. Jest tam odpowiedni traffic, rakeback i żałośnie niski poziom graczy. Gry są w $.
Podobnie jak poprzednio, również tutaj będę potrzebował 30BI, tzn. 1500$.
Chciałbym rozegrać 30k rozdań do końca września. Jeżeli uda się szybciej, możemy negocjować wydłużenie stackingu ![]()
Ostatni stacking byłem zmuszony zakończyć przed czasem, było to spowodowane problemami technicznymi Unibetu, z jakimi borykają się ostatnio wszyscy gracze. Stwierdziłem, że szkoda czasu inwestorów i mojego, ponieważ nie można było tam normalnie grać. Stacking został zakończony po rozegraniu 4.5k rozdań z profitem w wysokości 875bb.
Prawo pierwokupu udziałów mają inwestorzy z poprzedniej oferty. Zastrzegam sobie również prawo do zarezerwowania pewnej kwoty dla inwestora spoza tej czwórki graczy.
Profit i rakeback dzielimy 50/50.
Jeżeli stacking byłby na minusie, rakeback w pierwszej kolejności trafia do inwestorów aby pokryć straty.
100% - 1500$
50% - 700$
25% - 375$
10% - 150$
5% - 75$
1% - 15$
Wpłaty na PokerStars (Refic) lub neteller (priv)
Kontakt poprzez community lub skype iamrefic7
Poprzednia oferta:
[Cash] NL20 Refic / sprzedane
Railing - Refic
Pozdrawiam