Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Z powodu nieudanej przygody z grą cash zdecydowałem się na wystawienie swojego pierwszego stakingu. Na zrealizowanie go przeznaczę miesiąc od czasu rozpoczęcia. Chciałbym rozegrać 500 SnG 45 man nonturbo za 1$ na platformie pokerstars. Właśnie od nich zacząłem swoją przygodę z pokerem i nie powinno być najmniejszego problemu z ROI co najmniej 20%. Wykresów niestety żadnych nie mam, gdyż nie korzystam z programów trackujących. Jedyne, co mogę pokazać, to czerwcowy challenge z tych gier, który doskonale pokazuje, że być tam graczem przegrywającym graniczy z cudem: klik
Ze swojej strony oferuję aktualizację co sesję (czyli prawdopodobnie codziennie z wyjątkiem dni 12-19 sierpnia, w których wyjeżdżam) w utworzonym wątku railongowym, skan dowodu na priv dla stakujących, podział profitu 50/50. Rakebacku wyjdzie 250 FPP, więc zagram za to jedną satkę do Sunday Storma, w przypadku wygrania wejściówki zamieniam ją na T$, gram za to 11 dodatkowych SnG, z których profit dzielimy po równo. Aby komfortowo czuć się na tych stawkach potrzebuję jedynie 50 BI, a więc 50$. Są to gierki nonturbo, w których czasu na zbudowanie stacka jest naprawdę sporo, więc taka ilość BI w zupełności wystarczy.
Cegły:
100% - 50$
50% - 25$
25% - 12,5$
Inwestorzy: kaelll - 100% - paid :fdrink
Koniec: 23.08.2012
Zakończone za porozumieniem z inwestorem. Zwrócone 25,09$, wynik stakingu -24,91$