Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zapraszam na kolejny staking, tym razem tygodniowy. Będę grał w środę, czwartek i sobotę. Wyniki poprzedniego stakingu możecie znaleźć w tym wątku.
Oferta obejmuje turnieje micro. Oprócz tego ofertę rozszerzyłem o satelitki*, z których spróbuję się dostać do WCOOP-40. Satki co prawda podwyższają nieznacznie wartość paczki, ale w przypadku sukcesu mogą uczynić ją bardzo profitową.
(*) Ważne: oprócz bezpośrednich satelitek do danych turniejów zamierzam odpalić również satelity do innych WCOOP-ów, jak np. satelita z wpisowym 44 $ do WCOOP 8-Game. W przypadku wygranej oczywiście cashuje ticket i gram za to we WCOOP-40. 108 $ to kwota, którą po prostu będę obracał przy satelitkach.

Wartości cegiełek:
2,5% - 32,5 $
5% - 65 $
10 % - 130 $
- Pobieram 17% z profitu, 21% w przypadku wygranej powyżej 25 000 $
- Sesja będzie rozgrywana od 10 do 15 września z wyłączeniem piątku
- Wszystkie satelitki rozgrywane w tym okresie będą wliczały się do stakingu
- KO, niewykorzystane rebuy'e i nierozegrane turnieje wliczają się do profitu
- Oprócz turniejów z oferty każdego dnia stakingu będę rozgrywał niszowe turniej WCOOP-a (w sobotę dodatkowo weekly 8-game), które wliczają się do innego stakingu
- Zastrzegam sobie prawo do nierozegrania niektórych turniejów, gdybym miał zbyt dużo stolików. Niewykorzystane wpisowe wchodzi wtedy do profitu
- Wpłaty na PokerStars: Thorek
- Wszelkie sugestie mile widziane
joeyveb - 5% ![]()
Raffir - 5% ![]()
majkel - 5%
maarcinn - 2,5% ![]()
Grinder23 - 5% ![]()
babel92 - 5% ![]()
Mazugarda - 5% ![]()
KowalMG - 2,5% ![]()
kattskill - 2,5% ![]()
wlod - 5% ![]()