Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeciez ten nawratus to chyba jakies jaja sobie robi albo dzialaja razem. Ubolewam jak dla trolla nie starczy kasy, lol lol lol. Jesli splaci wszystkich a dla jednej osoby zabraknie chocby centa to w dalszym ciagu jest zlodziejem. Masz pretensje ze nikt sie go nie zapytal o zdrowie? WTF?! Jak ktos by mial ochote to by moze i zapytal, ale gowno kogo obchodzi zdrowie goscia, ktorego nawet nie znaja. Typie, tu sie robi interesy a to nie jest kolko wzajemnej adoracji, cos Ci sie musialo pomylic i to zdrowo. Wezme kredyt z banku, nie oddam z powodow zdrowotnych i jak mi komornik przyjdzie do domu to powiem mu, ze jest bezczelny, bo o zdrowie nikt mnie nie zapytal tylko chca kase. Ten caly temat to chyba jakas ukryta kamera, albo ktos jakis eksperyment tu przeprowadza.
EDIT: W ogole big lol, za to ze jak jestes mily dla niego to dostaniesz kase w 1 kolejnosci a dla trolla moze braknac, o chuj chodzi??? On ma psi obowiazek oddac kazdemu w takiej samej mierze, a nie ze sobie bedzie wybieral, aaa, tego bardziej lubie to mu oddam pierwszemu, ten byl dla mnie mily to drugiemu, a tego kiedys widzialem i mial ladna koszulke to trzeciemu. O, juz sie skonczyla papa, reszta nic nie dostanie, hihi, peszek
:facepalm: