Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Niestety tym razem nie udało się wykręcić profitu. Zabrakło po prostu szczęścia - kto śledził railing ten wie, że w wielu kluczowych momentach odpadałem na 3- i 2-outerach.
Środa była bez większej historii. Kilku turniejów nie zagrałem i poszło parę zwrotów. Oprócz tego kilka mniejszych cashy, ale bez specjalnego szału. 2 satelitki wygrane do hota 75 i biga 55, ale niestety poleciałem tam na bad beatach. Największy smutek tego dnia to zbubblowana satelitka do WCOOP-a + 2 bubble w satelitkach do super satelitki.
Czwartek był zdecydowanie najgorszy. Dopiero w ostatnich turniejach udało się wywalczyć minicashe, ale to co się działo tego dnia to masakra
Najbardziej szkoda soboty. Najpierw w HT przegrałem pulę na chip leada AQ<AJ przy 19 left i zbubblowałem semi FT. Następnie przyszła fala bad beatów jeden po drugim. Najbardziej odczułem w satelitce do biga, gdzie w ciągu 3 rozdań miałem 2 razy AA i 2 razy przegrałem - na KQ, a później na 66. Do tego doszła jeszcze przegrana satelitka do WCOOP-a, gdzie zdominowałem stolik i przegrałem mega ważnego flipa A8<66 w wojnie blindów, który praktycznie gwarantował awans do 6-maxa.
Nadzieja na dobry wynik pojawiła się w 5,5 cubed, ale na semi ft przegrana pula na top5 AQ<A6 skróciłem mnie do kilku BB i nie było zbyt dużo gry. Na FT udało się awansować, ale tylko 7. miejsce zająłem.
Później fala smutnych bad beatów eliminowała mnie z kolejnych turków i został tylko 3,3+R, w którym ładnie deepowałem. Niestety po 8 godzinach gry zakończyłem rywalizację tuż przed semi ft na 20. pozycji. Tego turka szkoda najbardziej, ponieważ fajna struktura wypłat na FT, ale ostatnia godzina to straszny card dead, a jak już stealowałem, to nadziewałem się na lepsze ręce i nie udało się więcej wyciągnąć.
Koniec końców mamy 684,14 $ zwrotu
2,5% - 17,1 $
5% - 34,2 $
10% - 68,4 $