Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Nie mam niestety dobrych wieści. Pierwsze 3 godziny to totalna porażka i odpadałem w mega sick spotach turniej za turniejem. Później zaczęło się trochę deepów, ale niestety większość z nich kończyła vs 3 outery - najbardziej szkoda Hota 33, gdzie przegrałem z 88 na 94 na 10bb.
Generalnie głównie kończyłem turnieje z KK na Ax, ale zdarzały się też takie kwiatki jak strit vs 2 pary i set vs 2 pary, gdzie za każdym razem przegrywałem na fulla na riverze. Myślę, że kwintesencją sick spotów będzie to rozdanie - klik, albo zupełnie niezrozumiałe akcje tego typu - klik
Kilka ważniejszych deepów:
Hot 33 - 104. miejsce 88<94
8 1r1a - 47. miejsce 77<AJ (set - później full vs kareta)
HT - 60. miejsce AQ<A7
13,5 KO - 39. miejsce KK<A8
8 + R - 93. AQ vs 97 vs 22 (as wpadł, ale wpadł też set dwójek)
ME - 60. miejsce 33<A6
Niestety mimo niezłej gry skończyło się kiepsko i tylko 333 $ zwrotów. Z wariancją znowu było mi nie po drodze. Może odwróci się następnym razem.