Witam. Zgodnie z promocją przelałem 10$ z konta P* na FTP. Pieniądze doszły za to w dolarach turniejowych nadal 0.00. W przeciagu jakiego czasu otrzymam ten bilet?
A czy ta promocja przypadkiem się już nie zakończyła? nie chce mi się teraz szukać tego maila od nich
promocja na pewno się nie skończyła:

natomiast ja mam pytanie czy znajdę gdzieś rozpiskę tych turków, albo czy ktoś jest wstanie mi powiedzieć kiedy będzie jakiś turek z tej serii double za te 11$ freezout NL holdema.?
ok już znalazłem rozpiske, jest tutaj jak by ktoś chciał:
http://www.fulltiltpoker.com/promotions/5-million-double?channel=mia&view=mia_standard&track=28004210&mode=logged-in&type=targeted&brand=com
Zrobiłem transfer 10$ i nie mam ticketu. Od razu go mieliście? Trzeba coś pisać do supportu?
EDIT// nie wiem czy to m znaczenie, ale jest to moj pierwszy depozyt na FTP i dostałem first depo bonus ktos sie orientuje czy ticket tez dostane czy musze drugi raz przelac?
Podłączam się pod pytanie
transfer wczoraj rano robiłem - do chwili obecnej brak biletu
Ktoś już dostał albo wie co zrobić...
to samo, godzina po transferze i bilet mam, ale nie był to mój first depo, najlepiej odezwać się do supportu
potwierdzam,dostalem po pol godziny, ale kiedys w podobnej promocji czekalem ponad dzien pzd
Jak wybierzesz opcje bilety turniejowe i klikniesz w ten bilet to pokaże ci się lista turniejów do których możesz się zarejestrować. Z tego co pamiętam to były jakieś sng 45+
Odp. z supportu:
"Po zapoznaniu się z Pana kontem widzę, że dokonał Pan wpłaty w wysokości $10 12 lutego 2013. Jednak aby otrzymać darmowy bilet o wartości $11 dolarów musi Pan jednorazowo wpłacić conajmniej $50."
Ja dostałem dwie odpowiedzi najpierw taką: Hello Michal,
> Od: support@fulltiltpoker.com
> Do: "wozik" <wozik872@interia.pl>;
> Wysłane: 22:40 Środa 2013-02-13
> Temat: Full Tilt Poker - Your Ticket Inquiry
>
> > Hello Michal,
> >
> > Thank you for your email.
> >
> > We have reviewed your account and we can confirm that your
deposit was successful.
> >
> > Please allow 24 hours for the Bonus Ticket to be credited into
your Full Tilt Poker account.
> >
> > Thank you for your patience and good luck on the tables !
> >
> > Regards,
> >
> > Jean
> > Full Tilt Operations
A następnie taką:
Hello Michal,
Thank you for your email.
We have reviewed your account and have found that unfortunately you are not
eligible for this promotion.
With that being said, we are constantly releasing new bonus offers to
encourage our players to play on the site. We advise you to keep an eye on
your emails for ways to earn some extra cash.
Also, please feel free to visit our website at http://www.fulltiltpoker.com/promotions to check for
your latest promotional offers.
If there is anything else we can assist you with please let us know.
Regards,
Soren
Także nie wiem kogo obowiązuje ta promocja