do wczoraj
753 gry
- 35$
(kolo 300$ w rb)
miejmy nadzieje ze w koncu ruszy to wszystko w dobra strone
do wczoraj
753 gry
- 35$
(kolo 300$ w rb)
miejmy nadzieje ze w koncu ruszy to wszystko w dobra strone
straszna szkoda ze taki zjazd wlasnie na poczatku trafilem ;/ do tego jak mowie sporo rzeczy pozapokerowych i technicznych - np hm ktory mi krzaczyl kompa ze moglem grac 10 stolow i momentami sie potrafil zawieszac. musialem zrobic przerwe od grania i ogarnac PT4
teraz trzeba czekac az wariancja sie odwroci na 30stkach (-30bi) bo na 15stakch jest solid profit i roi kolo 15%. A gra sie bardzo nie rozni... kwestia gdzie wygrywam flipy
jeeee niedizelna sesja poszla iscie zajebiscie... ide sie zrzugac... ja pierdole kurwa mac-.-
blah... run tragiczny znowu
flipy nie, lepiej nie i to wszystko na 30... 15 run like a god ![]()
~830 gierek
- 365 ( ostatnie 3 sity uratowaly troszke sesje)
~950 gierek
-570
(~-130 z RB)
av. bi 21$
przykro mi ze tak wychodzi, szczerze mowiac chcialem zeby ten staking byl reklama na przyszlosc zeby inwestorzy mogli zarobic;)
jak sie jedank okazalo rzeczywistosc 18 manow jest brutalna i z tego co sie dowiedzialem od innych regow nawet i 4k gier BE sie zdarza.
Caly czas mieszam gry z 15stkami bo inaczje sie po prostu nie da tego odpalac normalnie
dalej jest do zagrania 1k sitow (przy obecnym volume postaram sie to zagrac w 2 tygodnie - specjalnie roplanowalem dzien zebym mogl poswiecic wiecej czasu na gre) Caly czas tez sie szkole i staram sie poprawiac moja gre, ale na flipy lekarstwa nie ma;/
trening i siadam do grania.
Na swoje usprawiedliwienie, sprawdzilem przed chwila kilku regow. Jeden z kolegow fat afghan przez ostatnie 4k gier ma zjazd o 6k w dol.... liftime profit 190k.... wiec chyba sie nie ma co spinac:)
1145 gier
uwaga uwaga!
+ 21 !
dzisiaj najprawdopodobniej zrobie chwile przerwy od grindowania chyba ze sie przespie i bede sie czul lepiej
1180
+81
(+535 z rb mniej wiecej)
pozwole sobie zrobic przerwe od sitkow jedne wieczor bo totalnie nie mam weny do grania.
staking jest na etapie 3081.50$ (jak widac na screenie)
wg sharkscoopa jestem +78.03 po 1181 gier.
planuje grac zooma + mozliwe ze jakies MTT.
Wiekszosc inwestorow sie na to zgodzila. mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial problemow z tym:) wszystko rozlicze nastepnym screenem
zarzygane
+27 - 10.20 hyper turbo HU = 16.07 cashout do mnie ![]()

mimo ze niedziela niestety dizsiaj nie siade do grania... probowalem przez 2 godziny zainstalowac program do obslugi NFZtu i niestety nawet TO jest popierdolone do reszty i po prosut moj stan emocjonalny nie pozwala mi grac normalnej sesji...
mimo wszystko odpale sobie zooma chwile na odstresowanie (w sitach jak dostane 2 saki moge wyrzucic lapka przez okno wiec jak mam spazowac to zrobie to sa swoja kase, nie za wasza)
stan wyjsciowy 3366$, zrobilem screena ale nie chce mi sie szczerze mowiac wrzucac... wszystko mozecie strackowac przez sharkscoopa - podesle screena jak by ktos bardzo nalegal:) (wg scoopa profitu jest 363$ i 1235 gier)
drodzy inwestorzy, sprawa jest.
Jutro mija miesiac od rozpoczecia stakingu. Do tej pory zagralem ok. 1300 gier a profit ktory osiagnolem to 628$ + 520 rakebacku (przy wybraniu 200$ za fpp + stelary).
Problem jest jednak taki ze nie moge sie zmotywowac do gry. Nudza mnie one po prostu co niesie za soba to ze gram malo + momentami nie gram swojego A game. Chce byc z Wami uczciwy i nie chce przespazowywac waszej kasy zeby tylko skonczyc gre.
Chcialem zaproponowac zakonczenie stakingu na obecnym poziomie. Jako Wasze zadosc uczynienie profit ktory pobieralem dla swojej gry zmniejszam z 55 % profitu i 50% rb do 25% profitu i RB.
Przedstawialo by sie to tak:
przy obecnym proficie 1148$ pobieram:
282$ -> 846$ do podzialu
Wtedy 10% = 84$ profitu
Dla porownania przy poprzednim stanie, powiedzmy ze ugrywam jeszcze 1k$ wiecej do konca gry:
wtedy z 2200$ pobieram srednio 52%
1144, zostaje 1056 -> 10% = 100,56$ - ktore niesie za soba ryzyko bo jak widzieliscie na poczatku spadlem do 1200 $.
Chcialem poznac Wasza opinie, obecnie 3 z 8 (narazie tylko z tyloma rozmawialem) zgodzilo sie na takie rozwiazanie. Liczylem troszke inaczej ze bedzie to wygladalo ale chce byc z Wami szczery. Nie ma chyba sensu zamrarzac kasy na dluzszy okres, ryzykowac ewentualna strate dla niewiele wiekszego zysku. Bardzo prosze o Wasze opinie na ten temat. ![]()
4 na 8 sie zgodzilo