Kilka słów o mnie…
Witam:) nazywam się Mateusz, mam 24 lata i pochodzę ze Śląska. Jestem studentem, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w lato zostanę inżynierem budownictwa. Oprócz pokera moim hobby jest piłka nożna, a co za tym idzie mam swój ulubiony klub, którym jest A.C. Milan.
Poker…
Przygodę z pokerem rozpocząłem jakieś 2 lata temu. Początkowo grałem Cash SH, nawet całkiem nieźle mi szło, ale w pewnym momencie poczułem, że coś się wypaliło… Wtedy pomyślałem, że przecież zawsze chciałem grać turnieje… Oczywiście postanowiłem zacząć od sng. Najpierw grałem 18-, 45- i 90-man turbo. Z tych odmian jakoś najbardziej spodobały mi się 18, więc skupiłem się na nich zaczynając od 1,5$ Szło mi bardzo dobrze i po 2 miesiącach grałem już 7$ i jest tak do tej pory…
Typy…
Myślę, że każdy kibic piłki nożnej próbował kiedyś swoich sił w zakładach bukmacherskich
Osobiście grałem już wiele systemów bukmacherskich z bardzo różnymi skutkami. W połowie marca postanowiłem znów spróbować swych sił. Po wcześniejszych przemyśleniach postanowiłem grać typy o kursach min. 1,90 dobierając stawki zgodnie z systemem D’alembert (dla zainteresowanych link z opisem systemu: http://www.surebety.pl/systemy-bukmacherskie,dalembert.html ) Na blogu będę umieszczał swoje typy. Stawki będę podawał w jednostkach, ponieważ w zależności od wysokości mojego bankrolla będą one różne. Po 2 tygodniach gry tym systemem postawiłem 26 kuponów i osiągnąłem zysk równy 10,28 jednostki. Wszystkich serdecznie zachęcam do komentowania moich typów oraz dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na temat meczów
Pozdro dla wszystkich, którzy dotarli do końca moich wypocin :sdrink