więc na początek kilka słów może o sobie:
w pokera gram od ok 7 lat, zawodowo zajmuję się grą od 5 lat. Moje początki opierały się głównie na grze cash game, choć z czasem swój rozwój pokierowałem w stronę gdy turniejowej i szkolenie się w tym zakresie.
Od momentu zaczęcia mojej przygody z grą MTT gram tylko z jednego depozytu
Głównie gram na serwisach pokerowych takich jak: 888poker, Microgaming, Ipoker, Starsy; odpowiednio DreamLikeMe, Majkelx23, Majkelx25
Spoiler

Spoiler

Spoiler

pracuje z Solverami programami HRC / ICmizer na podstawie których tworzę Charty do gry.
Bardzo mocno siędzę również w Hudzie, tak więc jeśli masz jakieś pytania w tej kwestii z pewnością nie będzie problemu.
Warunki:
Jestem bardzo elastyczny jeśli chodzi o godziny treningów, nie powinno być problemu bym się dostosował.
Istnieje możliwość treningów grupowych po ówczesnym ustaleniu.
1) Hand History Review - analiza danego turnieju, wyłapywanie błędów - najlepsze linie na dane spoty.
2) Sweat Session - Ty rozgrywasz daną liczbę stolików, ja analizuje grę na bieżąco i staram się korygować Twoje linię i eliminujemy Leaki podczas gry - (omawiam błędy po rozdaniu, zapisuje je i omawiam po sesji )
3) Omówienie wybranych przez Ciebie spotów które są problematyczne - analiza błędów - moja linia na rozrywanie ręki
4) NOWOŚĆ
Twoja sesja live - moja analiza (max 6 stolików).
Udostępniasz mi ekran ja analizuje Twoją sesje tworząc własne notatki odnośnie Twojej gry,
wynajduje leaki, robie screeny. Po sesji przedstawiam Ci to co mi się nie podobało w grze w formie tekstowej.
5) NOWOŚĆ
Analiza leaków na pełnej bazie Twoich handów + omówienie dotychczasowych statystyk, wychwycenie odchyleń od norm,
poprawa Range'y + pełny opis zmian do wprowadzenia.
1h = 70 $
3h = 195$ (65$ /h)
5h = 310$ (62$/ h)
10h = 535$ (53,5$/ h)
20h = 950 $ (47,5$) / h
30h = 1330 (44,4 $) / h
Promocje na Coaching (czasowe) raz na jakiś czas dostępne pod moim ostatnim komentarzem w
TOPICU - #click
AKTUALNE PROMO: -HAPPY HOURS-
Płatność z góry, możliwe następujące formy płatności:
-Przez Moneybookers (Skrill) / neteller
- Przez Ecopayz
-Przez PartyPoker
-Przez Pokerstars
Kontakt:
![]()
prv strategy po przez dodanie do przyjaciół.
-Kiedy nie pojawisz się na treningu, trening uznajemy za przeprowadzony (godzina zegarowa przepada)
-trening należy odwołać najpóźniej 12h przed zajęciami
-Kiedy ja się nie pojawię, daję godzinę gratis.
- brak możliwości odsprzedaży coachingów - Ty kupujesz Ty ze mną pracujesz.
:club: