Przejdź do forum
Private Coaching z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Private Coaching z Majkelx23 [ MTT / SNG ]

188 Posty
86 Użytkownicy
133 Reakcje
39.6 K Wyświetlenia
Trener
Majkelx23
:club:Witam, część z Was pewnie kojarzy mnie jako sędziego MTT do oceny rozdań na wszystkich stawkach,
więc na początek kilka słów może o sobie:
w pokera gram od ok 7 lat, zawodowo zajmuję się grą od 5 lat. Moje początki opierały się głównie na grze cash game, choć z czasem swój rozwój pokierowałem w stronę gdy turniejowej i szkolenie się w tym zakresie.
Od momentu zaczęcia mojej przygody z grą MTT gram tylko z jednego depozytu :)
Głównie gram na serwisach pokerowych takich jak: 888poker, Microgaming, Ipoker, Starsy; odpowiednio DreamLikeMe, Majkelx23, Majkelx25 :club:

:spade: :heart: :diamond: :club:moje wyniki dostępne do wglądu: :spade: :heart: :diamond: :club:

888poker

Spoiler

Unibet

Spoiler

Ipoker

Spoiler

Jeśli chodzi o treningi MTT, staram się regularnie współpracować z Topowymi graczami MTT,
pracuje z Solverami programami HRC / ICmizer na podstawie których tworzę Charty do gry.
Bardzo mocno siędzę również w Hudzie, tak więc jeśli masz jakieś pytania w tej kwestii z pewnością nie będzie problemu.

Warunki:

Ofertuję zarówno pomoc w turniejach MTT jak i Sit & Go, nie udzielam treningów w zakresie gry Cash.
Jestem bardzo elastyczny jeśli chodzi o godziny treningów, nie powinno być problemu bym się dostosował.
Istnieje możliwość treningów grupowych po ówczesnym ustaleniu.

Forma treningu:

:diamond: 1) Hand History Review - analiza danego turnieju, wyłapywanie błędów - najlepsze linie na dane spoty.

:diamond: 2) Sweat Session - Ty rozgrywasz daną liczbę stolików, ja analizuje grę na bieżąco i staram się korygować Twoje linię i eliminujemy Leaki podczas gry - (omawiam błędy po rozdaniu, zapisuje je i omawiam po sesji )

:diamond: 3) Omówienie wybranych przez Ciebie spotów które są problematyczne - analiza błędów - moja linia na rozrywanie ręki

:diamond: 4) NOWOŚĆ
Twoja sesja live - moja analiza (max 6 stolików).
Udostępniasz mi ekran ja analizuje Twoją sesje tworząc własne notatki odnośnie Twojej gry,
wynajduje leaki, robie screeny. Po sesji przedstawiam Ci to co mi się nie podobało w grze w formie tekstowej.

:diamond: 5) NOWOŚĆ
Analiza leaków na pełnej bazie Twoich handów + omówienie dotychczasowych statystyk, wychwycenie odchyleń od norm,
poprawa Range'y + pełny opis zmian do wprowadzenia.

Cennik:

1h = 70 $
3h = 195$ (65$ /h)
5h = 310$ (62$/ h)
10h = 535$ (53,5$/ h)
20h = 950 $ (47,5$) / h
30h = 1330 (44,4 $) / h

Promocje na Coaching (czasowe) raz na jakiś czas dostępne pod moim ostatnim komentarzem w
TOPICU - #click

AKTUALNE PROMO: -HAPPY HOURS-

Płatność z góry, możliwe następujące formy płatności:
-Przez Moneybookers (Skrill) / neteller
- Przez Ecopayz
-Przez PartyPoker
-Przez Pokerstars

Kontakt:
:skype:
prv strategy po przez dodanie do przyjaciół.

*czas na wykorzystanie coachingu od momentu jego zakupu to maksymalnie cztery miesiące, następnie przepada - umawiając się z Tobą na coaching w danym momencie jestem gotowy podjąć naukę w dowolnym odpowiadającym Ci terminie. [BRAK ZWROTÓW] - Zwrotów za coachingi nie przyjmuje i nie będą one honorowane - są to środki które traktuje jako całość bankroll'a. Tak więc proszę nie pisać wiadomości typu "zaliczyłem torbę i potrzebuje zwrotu za coachingi" "zmieniłem gre na spiny / cashe" etc. Po prostu proszę mierzyć siły na zamiary i zakupić mniejszą liczbę pakietu godzin i po problemie.
-Kiedy nie pojawisz się na treningu, trening uznajemy za przeprowadzony (godzina zegarowa przepada)
-trening należy odwołać najpóźniej 12h przed zajęciami
-Kiedy ja się nie pojawię, daję godzinę gratis.
- brak możliwości odsprzedaży coachingów - Ty kupujesz Ty ze mną pracujesz.

:club: :club: :club:

Odpowiedz
Cytat
187 odpowiedzi
panpankracy

jaki nick na starsie?

Odpowiedz
Cytat
ding99

Po pierwszej, próbnej godzinie treningu od razu zdecydowałem się na wykupienie pakietu 10 h. ponieważ w jego treningach widzę samo Value .
Majkel jako trener od razu przekonał mnie do siebie nie tylko poprzez trening ale także poprzez sukcesy w swoich ofertach Stakingowych (w większości przypadków sesję kończył na plus )
Oprócz tego, trener profesjonalnie podchodzi do klienta, szanuje jego czas i pieniądze. Nie ma żadnego problemu w kontakcie i umówieniu terminu na następny trening.
Na zadawane prze ze mnie pytania ( a sądzę że mój poziom nie jest za wysoki) odpowiadał w sposób konkretny i zrozumiały dla mnie. Dzięki treningom dosyć szybko uświadomiłem sobie swoje leaky. Teraz wiem nad czym i co najważniejsze w jaki sposób mam je eliminować.

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Napisane przez panpankracy
jaki nick na starsie?

napisałem na prv :) staram się raczej grać na innych softach takich jak Unibet, 888 czy poker 770.

Odpowiedz
Cytat

Witam, jest jakiś film z pokazowego treningu na pokerstrategy? Bo chciałbym się przekonać jaki mniej więcej styl preferujesz. Pozdrawiam (chodzi mi o MTT)

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Napisane przez FunkyBahia
Witam, jest jakiś film z pokazowego treningu na pokerstrategy? Bo chciałbym się przekonać jaki mniej więcej styl preferujesz. Pozdrawiam (chodzi mi o MTT)

Niestety nie tworzyłem jeszcze żadnego filmu szkoleniowego, aktualnie zajmuję się jedynie oceną rozdań.
Jeśli masz jakieś pytania, zapraszam z nimi na Skype - Majkelx23 postaram się Ci na nie odpowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Jestem zadowolony z treningu. Musze przyznac że trener omawia wszystko rzeczowo i klarownie. Nie marnuje czasu na normalne zagrania tylko skupia sie na tyhc problematycznych niekoniecznie zle zagranych, tak wiec wiedza splywa wrecz lawinowo do glowy.
Zdecydowanie polecam !!!!!!

Odpowiedz
Cytat
VENIX

Wziąłem na próbę 2h. Jestem jak najbardziej zadowolony! Majkel przekazuje bardzo dobrze wiedzę, ciekawie tłumaczy swoje analizy. Bardzo szybko wyłapuje błędy i dobrze argumentuje swoje linie rozegrania pewnych spotów. Nie ma marnowania czasu na pierdoły i gadanie o obv spotach.

W niedalekiej przyszłości planuję wziąć jakiś pakiet i Wy też powinniście, bo inwestycja w takich trenerów jak Majkel zwróci się bardzo szybko w postaci ROI :)

Odpowiedz
Cytat
krzysiomisio

Gorąco polecam tego trenera. Jestem początkującym graczem. Wziąłem godzinkę, żeby Majkel wdrożył mnie do tematu MTT.
Powiem szczerze, że ta jedna godzina z coachem dała mi dużo dużo więcej niż oglądanie filmów (teraz już też wiem, na co głównie zwrócić uwagę podczas filmów).
Obawiałem się, że po 60min Majkel przestanie mówić w połowie zdania, podziękuje i to będzie koniec szkolenia, jednak nie zakończył go dopóki nie omówił poruszanego tematu do końca.

Jeszcze raz szczerze polecam tego coacha. Ja na pewno jeszcze do niego wrócę _love:

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

w dniach 27.07 - 04.08 jestem na festivalu w Pardubicach więc mogę nie odpisywać na ewentualne wiadomości, odpiszę po powrocie lub jak ktoś ma możliwości to niech łapie mnie na miejscu :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Jako że aktualnie będę miał więcej czasu, przysiądę ostro do Grindowania, poświęcę go również na treningi

Od dnia dzisiejszego do końca września:

1h ----> 65$ (Hand History, Sweat Twojej gry)

Sweat Seasion - moja sesja (Ty Sweatujesz mnie) - 35$/h , cała sesja - 180$

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0

Trenining jak dla mnie spoko, nasze zdania różniły się w niektórych spotach (raczej nie byłem tym, który miał rację :D), wyłapałem u siebie jednego sporego leaka i parę mniejszych. Ponadto, trener przywiązuje dużo rolę do statystyk, gdzie ja większość rzeczy robiłem do tej pory "z automatu". Ogólnie polecam i jak coś wygram, to wrócę :)

Odpowiedz
Cytat
gollobunia

Współpracuje z Majkelem od pewnego czasu i muszę szczerze polecić go każdemu kto chciałby na poważnie zabrać się za MTT.. :pokerface:

Uważam że moja gra się dużo poprawiła od czasu pierwszych treningów.

Profesjonalne podejście pod każdym względem.. :sdrink :sdrink :sdrink :sdrink

Napewno inwestycja w treningi z Majkelem zwróci się wam z nawiązką..

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Pytanie z ciekawości czy trening dotyczy też 45os Turbo na starsach ?

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Napisane przez wsngwo6
Pytanie z ciekawości czy trening dotyczy też 45os Turbo na starsach ?

jasne jak najbardziej tak, w razie czego zapraszam po szczegóły na skype - Majkelx23

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Jako że ostatnimi czasy forma dopisuje, są wyniki zapraszam więc na Coaching :fdrink

Od dnia dzisiejszego do końca listopada promocja:

1h ----> 70$ !!! (Hand History, Sweat Twojej gry) 5h ---> 300$

Śledzenie na żywo mojej sesji (Join Me) - 35$/h !!! cała sesja - 180$ !!! (bez mojego komentarza)

Kontakt Skype - Majkelx23
Pokerstrategy - PRV

Odpowiedz
Cytat
przemol841RNMD

szkoda ze nia robisz na starsah....

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Napisane przez przemol841RNMD
szkoda ze nia robisz na starsach....

link - Jak najbardziej Couchuje na starsach z Hand History czy inną formą nie będzie żadnego problemu więc zapraszam, tym bardziej że ostatnio forma dopisuje :)

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

Ruszamy z pierwszą noworoczną promocją :fdrink

1h coachingu ----> 65$ !!!
(Hand History, Sweat Twojej gry) 5h ---> 280$

Śledzenie na żywo mojej sesji (Join Me) - tylko 25$/h ! cała sesja - 150$ (8h!) (bez mojego komentarza)

Kontakt Skype - Majkelx23
Pokerstrategy - PRV

Odpowiedz
Cytat
milsari

przyjmij priv

Odpowiedz
Cytat