Skip to forum
Święci Mikołajowie ...

Notifications
Clear all

[Closed] Święci Mikołajowie 2013

74 Posts
58 Users
0 Reactions
7,877 Views
wma21

Hej

Również oferuję trening Nl5-25 FR.

Head Admin
Marta

joeyveb, wma21 - dodani :sdrink

Hej

Moja oferta jest skierowana do graczy NL2 - NL25 FR (preferuję normalne stoły).

Bawimy się 1,5h w formie video-review, po którym jeśli starczy czasu omówimy najważniejsze koncepty teoretyczne oraz Twój rozwój.

Obecnie gram NL100FR na P* a stawki mikro przeszedłem ze zdecydowanym dodatnim winratem.

Pozdrawiam

marcinb311

Oferuję trening z NL 10 SH ZOOM, ewentualnie limit niżej.

Spoiler

chemikLO

To i ja zaoferuję. 1,5h na NL2-NL10, FR, NIE zoomy/fasty/speedy/cracki/kwasy.

Preferencyjnie wybiorę kogoś kto jest nowy na NL10, albo siedzi twardo na niższym limicie.
Gram na granicy między NL16 a NL25.

Head Admin
Marta

yro77

marcinb311

chemikLO

_thumbsup:

TAndronicus4

Gram obecnie Zoom100SH, oferuję trening dla graczy SH do nl25, preferowany zoom ale mam też doświadczenie na zwykłych stołach :)

zdrojek24

Witam.

Też chętnie komuś pomogę. Stoliki sh(zoom lub zwykłe) -> limity do nl25

jacob3332

Witam,
chętnie udziele treningu. Normalne stoliki, SH, do NL10 włącznie.

guciu87

Hej,

Nie jestem trenerem.. grinduję z niezłymi wynikami nl25fr Zoom. Jeśli znajdzie się osoba której mógłbym pomóc (i zaryzykuje trening u mnie:D:D) to ja się podejmę. Najchętniej widziałbym osobę będącą b/e i grindującą zoom nl10fr, ewentualnie nl5fr.

Moje wyniki:

Spoiler

pozdro :fdrink

ryhukox

Do kiedy można się zgłaszać?

Wstępnie oferują ogólną pomoc dla gracza sh zoom nl2-nl10. Skierowane do graczy, którzy co nie co już grali, kreatywnych i ambitnych. Formą treningu byłyby regularne rozmowy na skype na temat spotów, statystyk, dynamiki i wszystkiego co z pokerem związane.

jak nie za późno to może i ja dorzucę swoje 2-3 grosze :)

z PLO nie widzę nikogo - nieładnie :D

oferuję swoją skromna osobę i 1,5 godz treningu
gram PLO od 1,5 roku zaczynając od zera i limitów PLO 4 dochodząc w chwili obecnej do PLO 50.

Forma treningu dowolna:
- filmik z twojej gry
- analiza rozdań
- live session
- dodatkowo analiza podstawowych statystyk

preferuje udział przez Skype i TeamViewer

jedynie czego oczekuje w zamian to pozytywny feedback w moim blogu :D

02bub02

Yo!

Z chęcią kogoś pocoachuję z husng hyper turbo. Mogę dać coaching dwóm osobom po około godzinie. W tej chwili gram $30, kiedyś grałem do $100. Odmianę łupię gdzieś przez półtorej roku. Zawsze lubiłem dawać coachingi, a teraz jeszcze jest taka okazja. :P

Co do formy możliwe są różne opcje, z czego najlepszą wydaje mi się ta ostatnia:
- analiza z pt4 - analiza statystyk/konkretnych linii, ich opłacalności; bardzo dużo czasu spędziłem nad pt4 i możliwościami jakie dają raporty
- hh review - lecimy w pt4 (nigdy hem nie używałem, ale też może być) po kolei gry, które chcesz przejrzeć; mogą to być gry, które sprawiły Ci problem albo całkowicie losowe, tak aby uchwycić leaki; jeśli nie przez program to mogą być to przesłane hh w notatniku, wtedy przy pomocy jakiegoś programiku na takiej samej zasadzie przeanalizujemy (minusem będzie np. brak huda)
- sweat w jedną albo w drugą stronę z komentarzem - w moim mniemaniu nie ma za wiele czasu na omawianie rąk i często nie jesteśmy skupieni na grze, więc to dość kiepska opcja
- analiza nagranego flimiku z gry - największe value moim zdaniem; można uchwycić wszystkie aspekty, timing tellsy, statystyki (jeśli używasz, ostatnie handy, itd.); z doświadczenia na około 20-minutowy filmik schodzi godzinka spokojnie

Oczywiście może to być mix kilku, np. przeglądając hh może się jakaś gorsza linia powtórzyć i można przeanalizować w bazie wszystkie zagrania z takiej linii.

Oczywiście do coachingu konieczny skype oraz teamviewer. Jak też widzicie, najbardziej mogliby skorzystać użytkownicy pt4 ze względu na moje obycie z programem.

Jeśli chodzi o datę, to prawie każdy dzień wieczorem oprócz weekendów jest spoko.

Gl na stołach _thumbsup:

Jatzek3

2 po 1,5h spokojnie mogę coachować ludzi do NL50, na NL100 mam niecałe 200k rak ogółem lifetime, ale ostatnio gram już regularnie. Mam wysoki Winrate na FR. Najwięcej skorzystją osoby z NL 25-NL50 FR, ale również mogę pomóc niektórym grczom 12/9 or sth z niskim winratem n NL 100.

2x 1,5h
session review
Sweat session
Video review
omówienie konceptów na przykłdach rak podanych przez graczy

Czas w tygodniu do 15:00

Pozdrawiam

hi ho

2 godzinki dla chętnego z NL (6max / FR) do nl100,

forma dowolna

pzdr

o/

chrzanek27

Pastor jak masz czas chętnie skorzystam.Z pozdrowieniami z AD :)

Head Admin
Marta

Hejka,

dzięki wielkie za kolejne zapisy - w dalszym ciągu można się zapisywać!

Deadline na zapisy (jako coach): 20 grudnia.

@

TAndronicus4

zdrojek24

jacob3332

guciu87

ryhukox

TOMKX

02bub02

Jatzek3

sickpastor

zostaliście dodani do spisu na 1-szej stronie.

Muchas gracias. :f_love:

kejsper

Hej,

Z checia tez wezme udzial w akcji.

Jak zapewne czesc z Was wie trwonie big blindy w PLO i z tej odmiany moge zaoferowac jedna sesje treningowa. Z doswiadczenia wiem, ze trwa to najczesciej 2 godziny choc czasami potrafie sie rozgadac i konczy sie po 5 ;)

Do wyboru opcje:
- video review - nagrywasz film a potem rozdanie po rozdaniu omawiamy sytuacje w ktorych sie znajdujesz
- analiza wybranych rozdan
- analiza spotow w ktorych masz problemy (gra na blindach, 3betowane pule OOP, barelowanie turna, itd)

Preferuje video review bo dzieki temu widze kazdy aspekt Twojej gry. Nie jestem wielkim fanem szkoleniowych sweatow ze wzgledu na zbyt maly czas na analize pomiedzy rozdaniami.

Jesli chodzi o stawki to z pewnoscia do PLO25 sobie poradzimy.

Nie oczekuje nic w zamian choc bardzo by bylo milo jakby chetny chcial wesprzec akcje:

Spoiler

Tajfun na Filipinach

pzdr,
Kejsper

markeba

To ja kontynuuje z omahą, myślę, że do PLO25 jestem w stanie pomóc : )
Optymalnie gdyby uczeń nagrał filmik, wspólnie omówilibyśmy produkcję przez skypa. Ewentualnie jestem otwarty na inne formy ; )
Posiedzimy tyle ile nam zajmie omówienie 20-30min filmiku.

Pozdrawiam.

Olokolo1990

Hej :)

Jako że do dej pory z MTT jest tylko jeden mikołaj, chętnie udzielę wskazówek komuś, kto rozpoczyna swoją przygodę z MTT :) Gram turki 1-11$ zwykłe jak i turbo.

Wyniki PartyPoker:
http://en.pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=olo_kolo1990&pnid=5&tt=mtt
PokerStars:
http://en.pokerprolabs.com/olo_kolo1990/PokerStars

Jestem otwarty na propozycje co do przebiegu treningu (session review, HH, itp.)
Czas jaki mogę poświęcić to 1h :)

pzdr.